Kesäisiä hiusasusteita

Olen pitkästä aikaa innostunut hiusasusteista, sillä niillä saa piristettyä helposti sitä tavallista arkiponnaria tai pelastettua bad hair dayn. Ihan perinteiseen pantaan en kyllä osaisi palata, tulee liikaa oma nuoruus mieleen, haha! Kaikenlaiset huivit ja suloiset hiusdonitsit sen sijaan kiinnostavat, etenkin näin kesällä kun pukeutuminen on muutenkin hieman huolettomampaa. Rantalookeista puhumattakaan, niissä hiusasusteet ovat paitsi kivannäköisiä, myös käytännöllisiä ja suojaavat samalla päätä auringolta.

Hiukset1

Tämän Zaran mustavalkoisen krepatun pallohuivin ostin ihan vaan kevyeksi kesähuiviksi kaulan ympärille sidottavaksi, mutta se toimii kivasti bandanankin tapaan niskaan solmien. Balmuirilta saatua punaista Verona -silkkihuivia taas käytin Marokossa kietaisten sen nutturan ympärille, tykkäsin tästä tyylistä kovasti. Likaisen tukan sotkunuttura next level! Menneitä vuosikymmeniä huokuvia donitseja taas olen ruvennut hiljalleen käyttämään, alkuun etenkin kotioloissa. Parasta kun donitsi ei jätä painaumia hiuksiin ja sillä saa tällaisen ohuen tukan myös muhkeasti ja tukevasti nutturalle. Tämä kuvien sinivalkoinen donitsi on Gina Tricotilta, muuten hiusasusteita kannattaa kurkata myös esimerkiksi Glitteriltä tai H&M:ltä.

Mitä sanotte, kyllä vai ei hiusasusteille?

16 thoughts on “Kesäisiä hiusasusteita

 1. Voi kun näyttää kivoilta, varsinkin tuo panta ja huivi! Pirteän näköisiä ja vaihtelua pelkkiin ponnarilenkkeihin. Pitäisi itsekin kokeilla. :)

  1. Kiva jos innostuit, jee! Sitten eikun testaamaan, kätevää kun esimerkiksi huivia voi käyttää ihan muutenkin, niin ei jäisi sitten ainakaan ihan turhaksi kokeiluksi :)

  1. Hih, mä en vaan jotenkin osaisi käyttää ihan peruspantaa, mutta toisaalta koskaan ei pidä sanoa ei koskaan ;) Tiedä vaikka sille vielä lämpeäisikin!

 2. Definitely yes! Even though I think a hairband doesn’t suit me that well, I really do like to twist a band around a bun lately (I love your Balmuir bandana!!). The polka dot is also super lovely by the way!

  xx Carian

  1. Yay! I don’t see myself wearing a traditional headband (too many memories from my youth ?) but I do like this scarf version. Thanks dear! ?

 3. Kylläkylläkyllä ? Ihanaa piristystä päähän! Mullakin on muutamia pantoja ja samettisia donitseja, pakko käydä ostamassa joku tollainen värikäs huivihomma meidän ensikuun Kosin lomalle!

  1. Oi mäkin haluaisin vielä samettisen donitsin, olisi niin söpö! Ja hei ihanaa että teillä on reissu tiedossa ? Lomalla tällaiset huiviviritelmät ovat mitä parhaimpia!

  1. Silkkihuiveilla saa kyllä helposti piristettyä asua, täytyy ottaa tällaiset käyttöön ahkerammin :) Voi noita Gauharin rusetteja olen ihastellut täällä Tampereella INCH -liikkeessä, etenkin tuo sinivalkoraidallinen saa sydämeni sykkimään!

 4. Tässä olikin hyviä vinkkejä! Pakko kokeilla. Ohut “silkki”huivi jo löytyykin, mutta tuollainen söpö donitsi pitää vielä hommata?

  1. Ihana jos inspiroiduit, kiitos Johanna! Sitten eikun donitsiostoksille, tuo oma päässä tälläkin hetkellä pitämässä nutturaa ojossa ;)

 5. Niin kivoja hiustyylejä kaikki kolme! Itseänkkin on tänä keväänä alkanut kiinnostamaan huivit hiuksissa, mutta en ole mistään löytänyt sopivaa, kun en malttaisi maksaa kovinkaan paljoa kun en tiedä tuleeko loppujen lopuksi niin paljoa käyttöä…:/ Täytyy jatkaa etsimistä!

  1. Oletko kurkannut ketjuliikkeiden valikoimista? En tiedä minkä hintaista etsit, mutta yksi tosi kiva huivi on myös Elloksen Joelle -mallistossa, https://www.ellos.fi/joelle/huivi-silkkia/7004568-01. Sain tuon pressitilaisuudessa ja silkkihuivi on just passelin kokoinen hiuksiin käärittäväksi ? Esimerkiksi tuo Zaran on liian paksu nutturan kanssa ainakin omaan tukkaani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *