Virtuaalipäiväkirja

Blogin kirjoittamisen ihana puoli, tai yksi niistä monista, on se että täällä on tallessa lukuisia muistoja vuosien varrelta. Minulla on takana jo yli kuusi vuotta bloggaamista, joten tältä alustalta löytyy satoja postauksia (pikaisella sinne päin laskutoimituksella reippaasti yli tuhat). Olen siis aloittanut blogini ollessani 19-vuotias – miten aika onkin voinut mennä näin nopeasti! Näihin vuosiin on tietysti mahtunut jos jonkinmoisia nuoren naisen elämänmuutoksia. Vaikka blogini onkin aina ollut suhteellisen pintapuolinen ja pääosin positiivisuuteen keskittyvä, olen aina pyrkinyt kuitenkin tuomaan esiin myös muita elämään kuuluvia tunteita, ja niihin on mielenkiintoista palata näin monien vuosien jälkeen.

Arkistojani taaksepäin selailemalla voikin lukea esimerkiksi tuskasteluja pääsykokeisiin pänttäämisestä tai turhautumisen ja pettymyksen tunteista, kun opiskelupaikan ovet eivät auenneetkaan. Tätä muistellessani oli pakko kaivaa käsiini tämä postaus, löytyykö sieltä lukijoita, jotka muistavat tuon ensimmäisen blogivuoteni postauksen? Tuntuu niiin nostalgiselta lukea tuota, muistin jo ennalta sen otsikonkin. Opiskelujen ja siihen liittyvien niin onnistumisen kuin pettymyksenkin tunteiden lisäksi olen vuosien aikana kirjoittanut muun muassa jännityksestä uuteen kaupunkiin muuttamisesta (x 2!), pohdintaa etäsuhteesta sekä ajatuksia tulevaisuuden urasta näin muutamia mainitakseni.

Sitruunat5 Sitruunat2

Blogi on siis kulkenut mukanani elämäntilanteesta toiseen ja on aika siistiä, että voin aina halutessani palata näihin hetkiin. Vaikka toisaalta välillä aiheuttaakin myötähäpeää katsoa vanhoja kuvia ja tekstejä, haha. Eksyinkin juuri yhtenä päivänä lukemaan parin vuoden takaisia postauksiani, kun asuin Ranskassa vaihto-opiskelemassa. Tuli niiin hyvä fiilis niitä lukiessani ja hymy nousi huulille väkisinkin – olen hurjan onnellinen tästä omasta virtuaalipäiväkirjastani. Ja tietenkin erityisesti lukijoista, sillä olen saanut teiltä niin paljon korvaamatonta vertaistukea kaikissa edellä mainitsemissani tilanteissa, niistä päivittäisistä piristävistä kommenteista puhumattakaan. Ihan vaan tällainen pieni kiitos tähän väliin, olette huippuja!

En tiedä mikä minut inspiroi aiheeseen, mutta toisaalta teki mieli kirjoittaa asukuvien saatteeksi jotain muutakin, kun vaan miten paljon tykkään kuvien sitruunahameesta tai tästä Marokon villamme kuvauslokaatiosta. Onhan tuo hamekin ihana! Nyt toivotan kuitenkin teille ihanaa viikonloppua :)

Sitruunat1 Sitruunat3

Top / Samsoe & Samsoe
skirt / Gina Tricot (sponsored, find here*)
sunglasses / Ray-Ban
shoes / Flattered (sponsored)

8 thoughts on “Virtuaalipäiväkirja

 1. Hämärästi kyllä muistan lukeneeni tuon ensimmäisen blogivuotesi postauksen. Kuva on todella tuttu ja tuo fontti kuvan alakulmassa “Jonnamaista”. Aika kauan olen minäkin sitten täällä käynyt lueskelemassa. :) Nyt vasta viime aikoina reipastunut kommentien parissa :D
  Aurinkoista viikonloppua! :)

  1. Voi oletko ollut jo sieltä asti mukana! Nimimerkkisi kun on tullut viime aikoina tutuksi, mutta ihana kuulla että oletkin jo pitkäaikainen lukija ? Arvostan niin paljon sitä, että jaksat kommentoida täällä ahkerasti – tylsäähän täällä olisi yksikseen höpötellä <3

   Toivottavasti ollut kiva viikonloppu, rentoa sunnuntain jatkoa!

 2. Siis voi vitsi, joko sullakin on tullut kuusi vuotta täyteen?! Ihan hullua miten nopeasti aika kuluu, täällä ollaan kyllä seurattu ja kuljettu mukana oikeastaan alusta lähtien ja myöskin noi sun pääsykoejännitykset muistan kyllä :) Toivottavasti sulla on bloggaamista edessäkin vielä monta monta vuotta, tänne on aina niin kiva palata lukemaan uusia juttuja :) ♥︎

  1. No kyllä vaan, tuli jo helmikuussa! Ihan hassua, kun edelleen miellän, että olisin blogannut vasta ihan muutaman vuoden korkeintaan, mutta johan tässä on aika pitkä tovi vierähtänyt :) Ihana Pinja kun olet ollut alkumetreiltä asti mukana ja vieläkin jaksat kommentoida täällä – arvostan sitä ihan hurjasti! <3

 3. Kääk! Minäkin muistan sun ekan postauksen ? Onko siitä
  muka jo niiiiiin kauan!

  Oma blogi on ollut pystyssä vasta tovin, mutta huomaan tekeväni samaa “nostalgiafiilistelyä”oman instan kautta. Paljon tulee muistoja ja fiiliksiä kun vanhoja kuvia selailee ja paljon on tullut ” pistettyä piiloon” arkistoon , mutta poistaa ei raaski ☺️

  1. Eikä, ihana! Onhan tässä tosiaan muutama vuosi vierähtänyt siitä ensimmäisestä postauksesta, ihan hurjaa miten nopeasti aika menee ? Tuo nostalgiafiilistely on kyllä kivaa puuhaa, vaikka tosiaan jotkut aiheuttavat myös sitä myötähäpeää, haha. Hienoa tosin myös pystyä konkreettisesti näkemään, miten blogissa kuvineen päivineen on vuosien aikana kehittynyt!

 4. Aivan ihana fiilistelypostaus! Ja voit olla varma, että blogisi on tuonut todella paljon hyvää mieltä, iloa ja vertaistukea meille lukijoille. Blogisi on helmi meressä! <3

  1. Ihana ihana Jenna, kiitos ihan valtavasti niin tästä kommentistasi kuin muutenkin mukanaolostasi näiden vuosien aikana <3 Olet kultaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *