Lakua & mustavalkoista (+ arvonta!)

Kaupallinen yhteistyö: Fazer & Asennemedia

Olen aina rakastanut lakuja, ehkä näin vanhemmiten vielä enenevissä määrin. Karkkimakuani sanotaan aina välillä lapsenomaiseksi, mutta lakritsissa on jotain hienostunutta – ripaus aikuisuuttakin siis meikäläisen muuten sateenkaarenvärisessä karkkirepertuaarissa. Rakkaus lakuihin on varmaan peritty äidiltä, tiedän että hänellä ei kauaa lakupussi vanhenisi kaapissa, kunnes ne olisivat kadonneet parempiin suihin! Etenkin täytetyt lakut tuovat aina mieleeni lapsuuden, mutta oli kyseessä sitten ne, suklaalla päällystetyt tai ihan perinteiset, niin kaikki lakut kyllä uppoavat allekirjoittaneelle.

Kerran jos toisenkin olen napannut kaupan kassalla lakupötkön pieneen herkkunälkään tai pyytänyt kipeänä ollessani poikaystävää tuomaan mukanaan pussillisen. Voin myös tunnustaa, että laukussani on tälläkin hetkellä yksi suklaatäytteinen lakritsipötkö siltä varalta, että makeanhimo iskee vaikka automatkalla – minähän olen kaveriporukassa myös tunnettu siitä, että jemmaan ja säästelen herkkuja. Kaksi heikkoutta minulla tosin on, nimittäin Fazerin pussi suklaapäällysteisiä Chocolate & Liquorice- tai Soft Caramel -lakritseja, niistä jopa minun on vaikea pitää näppini erossa. Ensimmäiseksi mainittu taitaa olla monien suosikki, sain nimittäin Instagramissa teiltä useita komppaavia viestejä laitettuani Storyyn kuvan samoista suklaalakuista. Kuulemma pussi vaan saisi olla isompi.

Fazer4 Fazer2 Fazer1

Nyt onkin sellainen yhteistyö, että kaltaistani herkkusuuta hymyilyttää. Lakujen suurena ystävänä en epäröinyt hetkeäkään, kun minulle tuli mahdollisuus lähteä mukaan Fazerin ja Bestsellerin yhteistyömalliston kampanjaan. Lakritsi olisi tietenkin jo itsessään ollut mainio lähtökohta, mutta kun tähän yhdistettiin vielä mustavalkoinen vaatemallisto, oli täydellinen liitto syntynyt.

Tämä Fazerin lakuista inspiraationsa saanut mallisto on vastikään lanseerattu Vero Modan, Vilan sekä Jack & Jonesin liikkeissä ympäri Suomen, ja siihen kuuluu niin puseroita, mekkoa kuin housuakin. Omia suosikkejani olivat muun muassa tämä valkopohjainen pallopusero (polka dot -maniani myötä kovin yllättävää, eikö) sekä mustat rusettivyöllä varustetut culottesit. Minulta on muuten viime aikoina toivottu inspiraatiota työasuihin, ja tämä mustavalkoinen look sopisi minusta kesätoimistolle loistavasti. Culottesit taipuvat kuitenkin hyvin myös arkikäyttöön ja koko asu saisi uuden ilmeen vaihtamalla korot tennareihin.

Fazer7 Fazer8 Fazer3 Fazer6

Jos lakritsit ja mustavalkoiset vaatteet ovat myös teidän makuun, niin loppuun saan järjestää näiden tiimoilta vielä kivan arvonnan. Arvottavana on kolme laku- ja vaatetuotepakettia ja voit osallistua kertomalla, mikä on sinun suosikkilakusi. Osallistumisaikaa on perjantaihin 11.5 asti – muista täyttää sähköpostikenttä, jotta saan yhteyden voiton osuessa kohdalle. Arpaonnea ja makoisia lakuhetkiä!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Arpaonni suosi nimimerkkejä Marika, Kata ja Mira – teihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti!

Photos of me: Magicpoks / Edit by me

356 thoughts on “Lakua & mustavalkoista (+ arvonta!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *