9 x arkiruokaresepti

Akiruokareseptit tuottavat aina vaan päänvaivaa, ja niin monesti sitä löytää itsensä pähkäilemästä ennen kauppaan menoa, että mitä ihmettä tänään kokkailisi. Selasinkin postausarkistojani taaksepäin ja keräsin tähän yhdeksän hyvää arkiruokareseptiä, linkit resepteihin löydät kuvien alta. On keittoa, lasagnea, pastaa ja myös muutama eri kasvisruoka. Nyt on ainakin yhden postauksen alla löydettävissä inspiraatiota ruuanlaittoon, voi itsekin klikata tänne ensi kerralla kun lyö tyhjää kauppalistaa miettiessä! Toivottavasti tästä on iloa myös teille :) Kivaa alkanutta viikkoa!

Arkiruokareseptit

Tomaattikeitto

Kesäkurpitsalasagne2

Kesäkurpitsalasagne

Vuohenjuustopestopasta4

Vuohenjuustopestopasta uunipaahdetuilla tomaateilla

Arkiruokareseptit

Mausteinen uunilohi

Sitruuna_rapupasta2

Sitruunapasta (ravuilla tai ilman)

Bataattijauhelihakeitto_resepti

Bataatti-jauhelihakeitto

St. Tropezin pastasalaatti

Earthcontrol6

Bataatti-kookoskeitto

Pinaattilehtikaalilasagne8

Pinaatti-lehtikaalilasagne

2 thoughts on “9 x arkiruokaresepti

  1. Siis tuo bataatti-jauhelihakeitto! Nam! Löysin reseptin blogistasi ja olen sitä nyt pariin otteeseen viime aikoina ehtinyt tekemään ja molemmilla kerroilla kattilallinen on hävinnyt nopeaa jääkaapista tässä yhden hengen taloudessakin :D Alkuun hieman epäillen sitä aloin suunnittelemaan, sillä jauhelihakeitto on itse asiassa kuulunut aiemmin niihin ei niin herkkuruokiin, mutta onneksi annoin bataattiversiolle mahdollisuuden!

    Blogit ovat kyllä mahtava paikka löytää inspiraatiota ja reseptien lisäksi tässä ollaan kaapattu ideaa blogistasi myös ulkomaanreissuun, sillä muistan jokunen vuosi sitten kirjoittaneesi Taorminasta ja muistan tuolloin ajatelleeni, että tuonne on joku päivä päästävä ja sinne sitä nyt parin viikon kuluttua matkataan! :)

    1. Eikä, miten kiva kuulla! Kunnia itse reseptistä menee tietysti Julialle – kiva kuitenkin että se on itsellekin nykyään ylhäällä muutenkin kuin vaan screenshottina Instagramista napattuna. Tuo on vaan niin hyvää, vaikken itsekään ole perinteisen jauhelihakeiton suurin ystävä, mutta bataatti antaa siihen ihan oman maun, nam!

      Ilahduin kyllä niin kommentistasi, ihana kuulla näin konkreettisesti, että blogistani on voinut saada inspiraatiota ? Kiitos paljon Henna piristyksestä ja huippua reissua Taorminaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *