Puhelimen kamerasta

Instakuvat1

1. Matkalla Helsinkiin ystävän läksiäisiin! Odottelin junaa Tampereen asemalla – onneksi olin ottanut kahvin, koska sainkin odotella puoli tuntia. Juna oli lopulta kaikkiaan 45 minuuttia myöhässä, mikä turhautti, mutta onneksi ei ollut kiire aikataulu.

2. Heräilevä Helsinki vielä aamuhämärässä.

Instakuvat2

3. Päivälenkillä Telman kanssa. Tampereen talvi on ollut kyllä niin mielettömän kaunis, ihanaa kun lunta on ollut viime kuukaudet koko ajan maassa. Tykkään niin paljon kävellä meidän asuinalueella!

4. Iltapalalla Marin luona, Telma oli mukana kun Teppokin oli paikalla. Teppo on niin ihanan rauhallinen tapaus! Ei kuitenkaan uskoisi sen olevan jo vanha herra, kun häntä heiluu aina sellaista tahtia että.

Instakuvat3

5. Olin menossa käymään vanhemmillani ja ilahdutin äitiäni nappaamalla kaupasta mukaani laskiaispullat ja ison kimpun tulppaaneja. Äiti on tietenkin aina ajattelemassa muita – “tämä on niin iso kimppu, että ota tästä muutama itsellesikin” Ei kyllä ne on äiti kaikki sulle <3

6. Kengät, jotka jäivät kummittelemaan mieleeni &Other Storiesissa. Haluaisin mustat teräväkärkiset maltillisella tolppakorolla varustetut nilkkurit ja nämä näytti niin hyvältä jalassa! Käyn kuitenkin yhä mieleni kanssa kovaa taistelua – raaskinko ja kannattaako tässä vaiheessa vuotta enää ostaa uusia nilkkureita.

Instakuvat4

7. Supersöpö piparireunainen uikkari H&M:n showroomilla! Tämä on tulossa myyntiin tämän kuun lopussa, ja aion ehdottomasti napata uimapuvun itselleni kevään reissua varten.

8. Tätä laiskan kokin rieskapizzaa on tehty meillä useasti. Niin helppoa tehdä ilman taikinan vaivaamista ja kohottelua, mutta ihan yhtä hyvää kuin ehta versiokin! Arvatkaa rupesiko taas tekemään mieli..

Instakuvat6

9. Peiliselfie ennen kotoa poistumista. Kamelinruskean ja harmaan yhdistelmä on mielestäni vaan niin toimiva!

10. Yksi Tampereen kivoimmista sisustusliikkeistä – DomDom (Aleksis Kiven katu 30). Täältä tarttuu lähes aina jotain matkaan, kuten pientä sisustustavaraa ruukuista paketointitarvikkeisiin ja koriste-esineisiin.

Instakuvat5

11. Syömässä poikaystävän kanssa muutama viikko sitten ravinteli Huberissa. Täällä ollaan käyty pari kertaa ja Huberi on valinta aina silloin, kun tekee mieli hyvää pihviä. Peukku myös drinkeille, oma muun muassa vihreää teetä ja timjamia sisältävä drinkki oli superhyvää!

12. Sanoinko jo, että Tampereella on ollut kaunista? <3

Ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

16 thoughts on “Puhelimen kamerasta

 1. Ihana postaus!? Niin kauniita kuvia, tästä ei voi tulla kuin hyvälle mielelle.
  Ihanaa viikonloppua teille!

  1. Voi kiitos, minä puolestani tulin kommentistasi niin hyvälle mielelle ? Kuin myös ihanaa viikonloppua!

  1. Voi miten kiva kuulla, kiitos Eve kun jätit kommentin!! :) Tällaisia puhelinpostauksia siis ehdottomasti jatkossakin.

 2. Junalla matkustaessa tosiaan on aina oma jännityksensä, että milloin tulee olemaan perillä… Varsinkaan jos on yhtään enempää pakkasta, lumipyryä tai myrskyisää. Matkustan junalla edestakaisen kahden tunnin matkan kerran kuussa tai kahdessa, mutta ihme kyllä näiden vuosien aikana ei ole minun junavuorolleni sattunut pahoja myöhästymisiä.

  Ihanaa tosiaan että on ollut nyt lunta ja pikkupakkasta jo muutaman kuukauden ajan, kun viime vuosina talvet on olleet lähinnä yhtä syksyä muutamia viikkoja lukuunottamatta..! Minä niin tykkään tästä ja aion ottaa ilon irti, sitä kun ei taas tiedä millainen seuraava talvi tulee olemaan.

  Voi, ihanat pienet koirakaverukset. <3

  1. No sanos muuta! Vaasa-vuosieni myötä opin, ettei juniin voi oikein ikinä 100% luottaa.. :D Milloin sitä ollaan seisty monta tuntia keskellä metsää, kun junassa on jokin vika, tai odotettu pikaisen vaihdon sijaan junaa asemalla toista tuntia. Toki niihin vuosiin mahtuu aika monta junamatkaa, joten ihmekös tuo että sinne mahtuu muutama huono kokemus.

   Ihanaa etteivät kaikki inhoa lunta ja talvea, niin monesti kuulee valitusta. Täytyy todellakin ottaa ilo irti, minä niin nautin kun on lumen myötä valoisaa ja koirakin tykkää lenkkeillä enemmän kuin märässä räntäsäässä :)

 3. Ihan parhaita tällaiset postaukset, kauniita kuvia ja positiivinen tunnelma. :)

  1. Hei ihana kuulla, kiitos paljon Emilia! Ihan yllätyin miten tykätty tämä oli, joten ehdottomasti teen puhelinkuvapostauksia jatkossakin :)

 4. Hei, pihvin himossa kannattaa suunnata ravintola Tampellaan. Ihastuttiin työpaikan pikkujouluissa ihan ikihyviksi ja hakkaa mun mielestä mennen tullen ja palatessa huberin :)

  1. Hei Elina! Käytiin itse asiassa perheeni kanssa Tampellassa syömässä loppuvuodesta, ja meillä ei valitettavasti ollut ehkä mikään kaikista onnistunein kokemus. Ehkä täytyy kuitenkin antaa sille vielä uusi mahdollisuus, kiitos vinkistä! Huberin peittoaminen on meinaan kova meriitti, hehe ;)

 5. Tämmöiset postaukset puhelimen kuvilla on kyllä kivoja. Hyvällä tavalla arkisia. :)
  Ihanaa viikonloppua!

  1. Hei kiva kuulla, kiitos ihana Johanna! Tämä olikin yllätyksekseni monien mieleen, joten täytyy tehdä vastaavia useammin :) Samoin sinne! ❤️

 6. Hei, ihan asiaankuulumaton kommentti mutta juuri sinun inspiroimana varasin matkan kroatiaan ? Oliko se Senses resort siis niin hyvä että kannattaa sinne mahoittua? Näytti edulliselta ja se Hvar jotenkin houkuttelee ? Onko sinne muita vinkkejä? Oliko lauttamatkat ja autolla liikkuminen ja sen vuokraaminen helppoa? Aitovuokrat taisivat olla melko edullisia. Ajateltiin myös Splitistä Hvariin ja toisesta päästä saarta mantereen puolelle kuten tekin.

  1. Heippa! Eikä, mahtavaa jos olen voinut inspiroida reissujen saralla. Kroatia oli niiin ihana, lähtisin sinne koska vaan heti uudelleen! Ja me ainakin tykättiin Senses Resortista kovasti, tosiaankin hyvä hinta-laatusuhde – oli vähän edullisempi kuin moni muu Hvarin majoitus ja kuitenkin todella hyvätasoinen hotelli kauniilla tiloilla ja se sijaitsi rauhallisella alueella. Hvar oli ehdottomasti meidän lempikohde, kaikkialla oli mielettömän kaunista, viinitiloja silmän kantamattomiin, turkoosia vettä sekä upeita rantoja ja vuoristossa oli ihania ravintoloita. Kirjoitinkin Kroatia-postauksessani pari raflavinkkiä Hvarille, ota ihmeessä ne ylös :)

   Lauttamatka oli yllättävän iisi, satamassa sai selkeät ohjeistukset ja lauttaan ajo meni helposti. Meistä oli hyvä ratkaisu mennä Hvarille juuri Splitin kautta ja sitten saaren toiselta puolelta Brelaan. Autolla liikkuminen ylipäätään oli helppoa (itsehän en toki ajanut vaan poikaystävä hoiti sen, hehe), vuoristoilla oli välillä jännät paikat kun tiet olivat niin kapeita, mutta muuten liikenne oli suht rauhallista. Vuokraamisen kanssakaan meillä ei ollut mitään ongelmaa vaan kaikki sujui helposti :)

   Tässä nyt sekava sepustus, mutta jos tulee jotain mieleen vielä niin kysy ihmeessä! Olen täällä ihan sydänsilmäemojina Kroatiaa muistellessani ?

 7. Moro, Pispalan Pulteri on myös hyvä pihvipaikka tampereella! Miten tampereella on arki lähtenyt käyntiin? Olisi kiva jos voisit joskus tehdä esimerkiksi postauksen miten viihdyit ja millaista on muuttaa eri kaupunkiin!

  1. No moro ja kiitos vinkistä! Ollaankin monesti ajettu tuosta ohi, ja poikaystävä on sanonut että voisi joskus käydä, kun on kuullut kehuja :)

   Ja kiitos tosi hyvin olen viihtynyt! Pyynikki tuntuu jo tosi kotoisalta alueelta ja on jo löytynyt vakkarisali ja -ruokakaupat. Toki on välillä hetkiä, kun kaipaan Helsinkiin ja ystäviä ja perhettä siellä, mutta se varmasti kuuluu asiaan. Muuten Tampere tuntuu kyllä jo ihan kodilta ? Teen mielelläni aiheesta postauksen, kiva idea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *