Valentine’s Day Gift

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington 

Tulin eilen Helsinkiin, sillä täällä on taas viikonlopulle tiedossa synttärikekkereitä. Päivällä olimme sopineet treffaavamme myöskin kaupungissa olevan Marin kanssa eräiden kamppiskuvausten merkeissä. Ennen hommiin ryhtymistä syötiin lounasta ja otettiin hetken mielijohteesta kahvin sijaan skumpat, meillä oli nimittäin monta asiaa, joille on pitänyt kippistää jo pitkään. Skoolasimme muun muassa Marin uudelle asunnolle ja työlle, ja tietysti ylipäätään ystävyydelle. Sille, että olen löytänyt Tampereelta paitsi loistavan työparin, jonka kanssa saamme hommat aina purkkiin ja voimme samalla sparrailla toisiamme, mutta josta olen saanut myös uuden ystävän. Aika monesti olen todennut, etten tiedä missä olisin ilman Maria! Ystävyys ei todellakaan katso ikää saati elämäntilannetta – tärkeintä on yhteiset arvot, kemioiden kohtaaminen ja huumori.

DW_Classicpetite4 DW_Classicpetite2 DW_Classicpetite5

Ehkä intoudun ensi viikolla kirjoittamaan ystävyydestä enemmänkin, keskiviikkona kun vietetään jälleen ystävänpäivää. Sen tiimoilta kuitenkin ensin näihin kuviin. Olen tehnyt Daniel Wellingtonin kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden, ja etenkin viime aikoina he ovat onnistuneet yllättämään huikealla suunnittelutyöllä. Jo jouluna ihastelin kauniita viimeiseen yksityiskohtaan asti suunniteltuja lahjapakkauksia, mutta tämä ystävänpäivälahjaksi DW:ltä saamani paketti sai suun loksahtamaan auki. Miten mahtava idea koristella paketti punaisilla infinityruusuilla! Mietin jo kuumeisesti, saisiko nuo ruusut hyödynnettyä jotenkin, niin kauniita.

Kauniin ulkokuoren lisäksi myös sisältö on tottakai mieluinen. Verkkorannekkeinen Classic Petite on suosikkimallini Daniel Wellingtonilta, näkyväthän kellot kerrasta toiseen myös asuissani. Classic Petite on siro, naisellinen, kevyt ranteessa ja kaunis kuin koru. Ystävänpäivän kunniaksi Classic Petiten kaverina lahjapakkauksessa on vaihdettava nahkaranneke, johon voi kiinnittää mukana tulevan suloisen pienen sydän-charmin. Charmin saa kaupan päälle myös minkä tahansa nahkarannekkeisen kellon ostaessaan. Tuttuun tapaan jaossa on lisäksi alennuskoodi – koodilla JONNA saatte -15%:n alennuksen, joka on yhdistettävissä myös näihin 14.2 asti oleviin ystävänpäivätarjouksiin.

DW_Classicpetite3 DW_Classicpetite1 DW_Classicpetite6 DW_Classicpetite7

Kohta lähden tuon karvaisen ystäväni kanssa ulkoilemaan lumihankeen ja sitten illalla synttärijuhlintoihin. Toivottavasti teilläkin on edessä kiva viikonloppu – ihanaa lauantaita! <3

In collaboration with Daniel Wellington

Valentine’s Day is just around the corner – already next week! I got my Valentine’s gift a little early from Daniel Wellington. When opening the package and seeing the beautiful red roses I was amazed! What a great idea to decorate the box with infinity roses. Of course the gift itself was lovely as well, since I’m a huge fan of these Classic Petite watches. Now you can have yours in a gift set including the watch, an extra leather strap and a cute little heart charm that can be attached to the strap. You’ll receive the heart charm also when buying any leather watch. Don’t forget to use the sale code when shopping for Valentine’s – with JONNA you’ll get -15% off on everything, it can be combined with Valentine’s Day offers too. Have a great weekend babes!

8 thoughts on “Valentine’s Day Gift

 1. Love the gold watch! I have one that looks alike.
  They do know how to pack a gift!
  Where’s your sweater from?

  1. It’s beautiful isn’t it! The sweater is from Bubbleroom, you’ll see more of it soon ;)

 2. Nuo kellot ovat kyllä niin kauniita! Itseltäni löytyy myös classic petite mustalla nahkarannekkeella, klassikko! Ihanaa ensiviikkoa ja ystävänpäivää Jonna! :)

  1. No niinpä, kyllä DW:llä osataan! Classic Petite on niin kivan siro malli, nahkarannekkeisena myös upea :) Kiitos ja kuin myös ihanaa ystävänpäivää hieman etukäteen ?

  1. Me too! Can’t even remember when was it that I got my very first DW watch. They sure know how to design beautiful watches! ?

 3. Hirmu kaunis pakkaus ja onhan nuo DW:n kellotkin ihan omiakin suosikkeja! Mutta täytyy kyllä sanoa, että on myös tosi kallis… :-D Ehkä synttäri-/joulu- tai vuosipäivälahjakamaa ennemminkin kuin jotain ystävänpäivä… :-) Mutta kyllä olisi ihana saada tuollainen lahja, ei käy kieltäminen… <3

  1. Eikö vaan, upea paketti! Ja juu samoilla linjoilla olen kyllä, meillä ei itse asiassa ole oikeastaan ikinä edes ollut tapana ostaa lahjoja ystävänpäivänä, mutta tiedän kyllä muita jotka lahjovat toisiaan :) Itsellä tulee kuitenkin enemmän panostettua juuri synttäri- ja joululahjoihin, vaikka lahjojen keksiminen ja antaminen aina yhtä kivaa puuhaa onkin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *