New in for Fall

Listasin pari viikkoa sitten My Fall Wish List -postauksessa syksyisiä toivehankintojani, ja nyt kaappiin onkin ehtinyt jo muuttaa muutamia kollaasissakin näkyneitä juttuja. Laitettuani blogikirppiksen kautta myyntiin vähemmälle käytölle jääneitä vaatteita pystyin hankkimaan jotain mieluista tilalle syksyä varten, tässä siis uutukaisia!

Newin1 Newin2

Pitkän neuleharkinnan jälkeen ja monia vaihtoehtoja tsekattuani päädyin tilaamaan tämän* Tiger of Swedenin superpehmeän mohairneuleen. Kävin sovittamassa neuletta etukäteen ja totesin tämän vaaleanharmaan olevan kivempi ja hieman erilainen, kun tummempaa löytyy jo kaapista. Neule on aivan ihana päällä, kyllä tämän kanssa kelpaa istua luennoilla ja kirjastolla! Lisäksi bongasin vihdoin Zarasta suosikkifarkut edellisten tilalle – nämä ovat varmaan kolmannet tämän sävyiset rikotut farkut, kun aina vuoden käytön jälkeen polvien reiät alkavat olla jo hävyttömän suuria. Tämän sävyisille itselläni on kuitenkin ehdottomasti eniten käyttöä vuoden ympäri ja rento kulutettu malli sopii hyvin arkeen.

Newin3

Kolmantena hankintana nämä Vagabondin vaaleat mokkanahkaiset nilkkurit, jotka aiheuttivat kysymystulvan Snapchatissani näitä siellä vilautettuani – malli on siis Emira ja väri Biscuit. Tarkoitus oli käydä Nilsonilla vaan sovittelemassa kenkiä, mutta ne jalkaan saatuani oli mahdoton lähteä kaupasta enää ilman. Supermukavat ja beige väri on virkistävää vaihtelua mustille nilkkureille! Yritän pian saada asukuvia näiden uutukaisten kera :)

I’m ready for fall now! As I wrote in My Fall Wish List -post here I had a few things on my shopping list. It’s always good to make a list when the new season arrives so it’s easier to think of what you really need in your closet. I was searching for a grey chunky sweater and ended up ordering this one from Tiger of Sweden – absolutely love the light grey color and the soft mohair material! It will look great with the new pair of jeans I recently bought from Zara. And what do you think of my new ankle boots from Vagabond? These are gorgeous if you ask me, and so comfortable! I’ll try to shoot some outfit pics soon with these.

* mainoslinkki / adlink

29 thoughts on “New in for Fall

 1. Mä olen pyöritellyt jo useamman viikon noita nilkkureita Amazon.de-sivustolla, enkä ole oikeen vielä varma että tuleeko kenkiä käytettyä niin paljon vaaleanvärin takia. Kuvassa ne näyttävät kyllä ihan täydellisiltä, voi siis olla että sun postaus oli viimeinen niitti tulevalle tilaukselle :D

  1. Ihme muuten, että noita nilkkureita ei ole näkynyt missään nettikaupassa myynnissä! Booztilla oli pari kokoa jotain alejämäkamaa, Nilsonilla taas ihan nykyisen malliston joukossa. Mutta voi kyllä, mä kannatan tilaamista ;) Vaalea väri on nimenomaan freesiä vaihtelua tummille!

 2. Ihania syksyisiä löytöjä! Etenkin neule ja kengät ovat mieleeni. :) Omaankin vaatekaappiin tarttisin laadukkaan neulee, mutta vielä ‘sitä oikeaa’ ei ole osunut kohdalle. Eiköhän pian nappaa ja sitten se ainakin on mieluinen.
  Kivaa viikon jatkoa! :)

  1. No eikös, kiitos Johanna :) Ihania neuleita tuntuu olevan vaikka millä merkillä, kuolasin myös mm. Samsoe&Samsoen, Filippa K:n ja eilen &Other Storiesinkin valikoimia nettikaupassa. Toivottavasti tärppää, vaihtoehtoja ainain riittää :) Kivaa viikon jatkoa sinne myös!

 3. Tämä Tiger of Swedenin neule on keikkunut omallakin toivelistalla! Aivana ihana ja ajaton :) Ostin hiljattain samanmoisen & Other Storiessilta, mutta oli pakko laittaa se palautukseen, koska se pinta tuntui tosi nihkeältä ihoa vasten :/

  Pitää siis käydä kurkkaamassa jos löytäisin tämän saman neuleen Pariisista ja pääsisin sovittelemaan sitä! :) Oletko muuten tulossa muotiviikoille?

  1. Neule on ihana, ja jotenkin tosi freesi tuo harmaan sävy! Voi vitsit, eilen juuri selasin & Other Storiesin nettikauppaa ja siellä oli superkivoja neuleita myös. Toivottavasti sulla tärppää vielä jonkin muun neuleen kanssa :)

   En ole tulossa, harmi kyllä! Pariisi houkuttaisi aina <3

  1. No eikö, niin kauniit! Toivottavasti löytyy, tsekkaa ainakin nämä Nilsonilta jos ei muualta tärppää :)

 4. Omalta listaltani oon kans päässy rustaan yli jo pari juttua: niin sen täydellisen nahkatakin kuin myös uuden harmaan neuleen, molemmat lemppari Samsoe samsoelta :) Tuo Tiger oli myös super ihana, mutta oon “väreiltäni” enemmän kuitenkin sitä hiirenharmaata ;) Uudet 710 levikset ois kans haussa, mutta mustat, harmaat vai jotkin sinisävyiset – siinäpä pulma!

  Ja vaalee mokkanahka näyttää niin freesiltä! Ostin viime syksynä kans yhdet mokkanahkaiset nilkkurit vagabondilta ja vasten kaikkia odotuksiani, ne on edelleen kuin uudet!

  1. Molemmat hankintasi näyttävät Instan perusteella ihanilta, oih! Minäkin himoitsin Leviksen Innovation Skinny Jeanseja harmaina (koska omistamani tummansiniset ovat parhaat farkut ikinä!), mutta kun kaapista löytyy jo Zaran vähän vastaavat.

   Hei tosi kiva kuulla, että ovat säilyneet hyvinä! Suihkuttelin noihin juuri muutaman kerroksen suojasuihketta, niin toivotaan että pysyvät myös kunnossa :)

 5. Irtoaako tuosta neuleesta missä määrin karvaa? Pörröneuleet on ihania, mutta itse tuskastun jos neuleen nöyhtää on joka paikassa.

  1. Kommenttisi löytyi jostain ihmeen syystä spämmien joukosta, äh!

   Mutta siis, sama juttu itsellä että tuskastun, jätinkin aiemmin yhden Samsoen neuleen kauppaan kun se oli rekissä mustien housujen vierellä, ja eivätkös ne olleet ihan harmaassa karvasa. Kokeilin hinkata tätä mustiin farkkuihin ja ainakaan niin ei irronnut, tietysti eri sitten miten pidemmän ajan käytössä :) Toistaiseksi kuitenkin vaikuttaa lupaavalta!

   1. Päivityksenä jos satut vielä lukemaan, mulla oli neule eilen nahkatakin alla ja sisävuoreen jäi kyllä vähän karvaa, jonkin verran tuosta varmaan siis irtoaa haituvia. Toivotaan ettei ärsyttävyyteen asti :D

 6. Ihana sävy farkuissa! Muistatko yhtään mikä malli on kyseessä? Yritin etsiä zaran nettikaupasta, mutta ei osunut silmiin. Turun Zara on valitettavasti niin pieni, että sieltä ei oikein koskaan juuri sitä haluaamaansa löydä…

  1. Näyttää ihanalta sielläkin! Heh, hauska sattuma, kuvasin juuri eilen yhden asun jossa Hunkydoryn vaalea neule :) Sopii varmasti loistavasti noihin sinun uusiin popoihin!

   Kuin myös aurinkoisia syyspäiviä sinne :)

 7. Tuo Tigerin neule on ihana! Harkitsin sitä itsekin, mutta sovittaessa neule kutitti aivan järjettömän paljon, joten se sai jäädä kauppaan. Sulla ei tainnut olla samaa ongelmaa?

  Katselin viime talvena useaan otteeseen sitä samaa tummanharmaata Tigerin neuletta, mikä sultakin löytyy. Jäin kuitenkin miettimään liian pitkäksi aikaa ja se ehti loppua kaikkialta :( olen koittanut metsästää neuletta kissojen ja koirien kanssa, mutta harmikseni sitä ei löydy enää mistään… pitää siis ottaa opiksi ja ostaa silloin, kun sopiva löytyy :)

  1. No voi hitsi! Minusta tuo ei juuri kutittanut, tosin en ole vielä muuta kuin sovittanut tuota kaupassa ja kotiin paketin saatuani, ettei ole pidempää hetkeä ollut vielä yllä. Muistaakseni se tummempiharmaa Tiger on aika lailla samaa matskua ja se ei ainakaan ole tuntunut kutiavalta, päinvastoin :) Harmi ettet ehtinyt saada sitä omaksesi, mutta ehkä tällä kertaa sitten! ;)

 8. Oi, tuota neuletta oon itsekin himoinnut! Onko sulla koko xs, entä kutittaako materiaali ihoa vasten? Nyt tuntuu, että vaatekaappi todenteolla huutaa juuri tuota neuletta :)

  1. Se on ihana! Otin itse asiassa S:n pitkän pohdinnan jälkeen. XS istui tosi hyvin, ja kun S ei ollut muuten mitenkään merkittävästi reilumpaa kokoa mutta hieman pidempi, niin otin sen. Minusta tuo ei kutita, tosin ylempänä juuri eräs kommentoi jättäneensä kauppaan, kun tuntui kutiavalta. Muistaakseni viime syksyinen Tigerin neuleeni on samaa matskua, eikä itseäni ainakaan ole häirinnyt :)

 9. Ihana toi neule! Itsekin ostin viime talvena Samsoe&Samsoelta harmaan neuleen ja se on kyllä ihan lemppari :) Kyllä se laatuun satsaaminen kannattaa, vaikka vähän saattaa kirpaistakin. Onko sulla muuten jotain huulipunaa tuossa toisessa kuvassa? Näyttää kivalta! :)

 10. Olin tulossa kysymään itsekin tuon neuleen kutittavuudesta, se näyttää siltä että minun herkkä ihoni ei hyväksyisi, ainakaan siinä vaiheessa kun atopiani päättää lyödä ihottuman päälle. Ihanan näköinen on kyllä! :)

  Ruskeat nilkkurit ovat kiva piristys, haaveilen itse vähän tummemman ruskeista nahkaisista, mutta silti tulee aina uudet ostaessa valittua se tuttu ja turvallinen musta! :D Kuten aina kenkien kanssa, tosin viime syksynä ostin beiget tennarityyppiset kengät ja voi kun olen tyytyväinen niihin!

  1. Mulla oli tuo eilen ensimmäistä kertaa pidemmän tovin päällä, eikä ainakaan omaa ihoni kutittanut tuo :) Jos on kovin herkkä iho ja mohair tuppaa kutittamaan, niin ehkä jokin kashmir voisi olla materiaalina “turvallisempi”.

   Mustat nilkkurit toimii kyllä aina, ja niitä tulee itsekin käytettyä eniten :) Beiget tennarit kuulostaa oikein hyvältä!

  1. Tuo on ihana, ollut tosi paljon käytössä syksyn aikana :) Useinhan neuleissa suositellaan käsinpesua ja rohkenin itse pesemään tuon 30:n asteen ohjelmassa vähäisellä linkouksella. Se valitettavasti kutistui ihan pikkuriikkisen, ei mitenkään ettei sitä voisi käyttää, mutta tykkäsin kun helma oli aiemmin ihan vähän pidempi. Kannattaa siis pestä joko käsin tai koneessa sillä ihan hellimmällä ohjelmalla, jossa ei ole linkousta juuri yhtään, sillä olen aiemmin pessyt toista Tigerin neulettanikin. Koko vastaa normaalia, itse pohdin XS:n ja S:n välillä päätyen jälkimmäiseen, kun ainoa ero oli oikeastaan juuri tuo helman pituus :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *