Breakfast Tip: Healthinki

Terkkuja Vaasasta – piiitkän tauon jälkeen! Arki opiskelukaupungissani alkaa pikkuhiljaa rullailemaan, joskin suurin osa luennoista alkaa vasta parin viikon kuluttua ja päivät ovat näin ollen vielä varsin rentoja. Sitä odotellessa nautin täysin rinnoin kiireettömyydestä, salilla kaikessa rauhassa käymisestä, kodin laittamisesta ja ystävien treffaamisesta. Kivaa olla taas täällä!

Kirjoittelen Vaasa-fiiliksiä myöhemmin varmasti enemmän ja kuvailin juuri kotiammekin pitkästä aikaa, mutta tähän väliin taas yksi aamupalavinkki Helsingin päähän, kun ehdin lomaviikollani käydä ystäväni kanssa testaamassa herttaisen Healthinki -kahvilan (Tehtaankatu 13). Ihan mahtavaa, että tällaisia aamiaispaikkoja alkaa tulla Helsinkiin koko ajan enemmän!

Healthinki1 Healthinki3 Healthinki2

Valitsimme molemmat listalta yllättäen avokadoleivän ja marjaisan smoothie bowlin kaikkine herkullisine toppingeineen – etenkin jälkimmäinen sai meiltä kehuja. Jälleen plussaa avokadoleivän suhteen siitä, että inhoamani korianteri loisti poissaolollaan, vihdoin se on tajuttu jättää näistäkin joskus pois :D Tiskistä löytyy myös muita vaihtoehtoja kuten smoothieita ja Healthinki tarjoilee lounastakin, joka on ainakin Instagramin perusteella näyttänyt hyvältä. Paikka on pieni eikä sisällä montaa asiakaspaikkaa, mutta ainakin tällä kertaa oli hyvin tilaa aamupalailijoille. Kannattaa käydä testaamassa, jos on arkiaamiaiselle aikaa!

Healthinki5 Healthinki4

Tuli muuten mieleeni pistää pystyyn pieni gallup blogipostauksista ja tarkemmin sanoen niiden julkaisuajoista. Olen tottunut ajastamaan postaukset aina kello seitsemäksi, ja tähän on ehkä tottunut moni teistä lukijoistakin. Ystäväni ainakin kerran totesi, kuinka tsekkaa aina sporaan aamulla päästessään blogini ja pettyy, jos ei seitsemäksi olekaan ajastettu mitään, haha. Onko tuo ajastus teidän mielestä yhä kätevin vaihtoehto, vai mihin aikaan päivästä yleensä luette blogeja? Entä haittaako, jos postaus ilmestyy vasta myöhemmin päivän mittaan, vai luetteko ne joka tapauksessa julkaisuajasta riippumatta? Kiitos jos ehditte vastata – ihanaa päivää! :)

39 thoughts on “Breakfast Tip: Healthinki

 1. Olen ystäväsi kanssa samoilla linjoilla- minulla on aina herättyäni tapana tulla tsekkaamaan blogisi ja se on muodostunut mukavaksi rutiiniksi että aamulla saa lukea uuden postauksen! :-)

  1. Mahtava kuulla, tällä samalla linjalla siis jatkossakin! Kiitos paljon Edith, ihana kun jaksoit kommentoida :)

 2. Yleensä luen blogeja aamupalan yhteydessä aamulla tai mikäli siinä en ehdi lukea, niin sitten illalla :) Kivointa on aamulla niitä lukea, mutta postaus tulee joka tapauksessa jossain vaiheessa luettua, ilmestyise mihin aikaan tahansa!

  1. Blogit tuntuvat olevan osa monien aamurutiineja, joten samalla linjalla siis jatkossakin! Kiva kuitenkin kuulla, että tulee joka tapauksessa luettua, jos ilmestyisikin vasta myöhemmin :) Kiitos kun jaksoit kommentoida!

 3. Nam, herkullisen näköinen aamiainen! Itse luen blogeja Bloglovinin appin kautta, joten luen blogitekstit joka tapauksessa sitä mukaa kun niitä sinne päivittyy :)

  1. Herkullista se olikin! Jes kiva kuulla, kiitos kun kommentoit :) Itsellänikin blogeja lukiessa tuo appi käytössä ja on kyllä kätevä!

 4. Mun mielestä ainakin kiva että ne on ajastettu tiettyn kellonaikaan koska mäkin tottunut lukemaan bussissa koulu/työmatkalla kaikki blogeja :)

 5. Itse luen blogeja yleensä nimenomaan aamulla, mutta myöhemminkin päivällä julkaistut postaukset tulee kyllä nekin aina luettua :)

  1. Kiva kuulla! Aika samat tottumukset itselläkin blogeja lukiessa :) Kiitos Pinja kun jaksoit kommentoida!

 6. Mulle ei ole väliä! Mä lueskelen blogeja päivän mittaan ja silloin kun ehdin, ja luen aina ne mitkä ovat päivittyneet. Välillä uusia postauksia luettavaksi on enemmän ja välillä vähemmän, mutta kaikki seuraamieni blogien postaukset kyllä luen! :)

  1. Tosi kiva kuulla, että postaukset tulee kuitenkin aina luettua! Itse on niin tottunut tuohon ajastukseen ja ajattelen lukijoidenkin tottuneen, että en tykkää useinkaan postata myöhemmin päivästä, jos ei ole aamuksi ehtinyt ajastaa. Mukava siis kuulla, kiitos Hanna kun jaksoit kommentoida :)

  1. Kiva kuulla, aamuajastuksilla jatketaan siis! :) Se on tosin tylsää, kun Facebookiin ei päivity automaattisesti postaukset niiden tullessa blogiin, vaan on tehtävä itse manuaalisesti – saattavat siis ilmestyä sinne vasta keskipäivästä.

 7. Itselläni sun blogin tsekkaaminen heti seiskan jälkeen kuuluu ehdottomiin aamurutiineihin, yleensä kun saa vielä jotain inspistä asuihin ;) silti tulee päivän mittaankin kurkittua, josko uutta postausta olis tullut, eli kyllä luen postaukset riippumatta kellon ajasta! :)

  1. Ihana, kiitos Adeliina kun jaksoit kommentoida :) Aamuajastukset siis jatkossakin, mutta kiva jos silloin tällöin myöhemmin julkaistut postaukset eivät nekään haittaa, vaan tulee joka tapauksessa luettua.

 8. Nami mikä aamiainen! Itse luen blogit juurikin aina aamulla luennolle tai töihin menessä. Täältä peukku siis aamu 7 ajastetuille postauksille :)

  1. Saisipa tuollaisen valmiina nassun eteen joka aamu ;) Hei kiva kuulla, hyväksihavaitulla jatketaan siis! Kiitos kun jaksoit kommentoida :)

 9. Itse tulee tsekattua Bloglovin aina aamupalaa syödessä, joten on kiva jos sinne on jo aamun mittaan jotain postauksia päivittynytkin. Kuitenkin iltaisella myös tykkään selata blogeja. Anyway, postauksesi tulee kyllä aina luettua, julkaisitpa niitä milloin vain!

 10. Ei ole väliä mihin aikaan päivästä postaukset tulee (olen lukenut blogiasi jo muutaman vuoden enkä ole edes huomannut postauksien ilmestyvän tiettyyn aikaan :D), postailet niin usein että jo se on kiva, niin ajalla ei minulle todellakaan ole väliä. Surffailen netissä eniten iltapäivällä tai illalla joten silloin tulee blogeissakin vierailtua.

  1. Hih ihana Tanja, mahtavaa että olet pysynyt mukana jo useamman vuoden <3 Kiva kuulla, että postaukset tulee luettua julkaisuajasta riippumatta :) Kiitos tästä!

 11. Joo mäkin blogisi luen silloin seitsemän korvilla, aamupalapöydässä tai bussissa, joten kaikki peukut tuolle postausajalle :)

  1. Hauska kuulla, että tuohon on totuttu :) Sillä siis jatkossakin aina kun vaan ehdin illasta jo ajastaa, kiitos Airi!

 12. Täälläpäin blogiasi tulee luettua usein aamuisin aamupalaa syödessä, näin päivä alkaa heti positiivisesti ja on heti sitte hyvällä tuulella! :) Peukku siis aamuun ajastetuista!

 13. Heissan!
  Luen postauksesi aina- julkaisuajasta riippumatta! Ajalla ei minulle sinällään ole väliä, mutta kaikkein paras on aamu. On ihanaa vielä makoilla sängyssä, kun on herännyt ja lukea läpi lempiblogit, johon sinun blogisikin kuuluu. Petyn pahasti (todella harvoin onneksi), jos aamulla en saakaan uutta postausta ja inspiraatiota päivääni.
  Ihana tuo aamupalapaikka! Kunpa itsekin asuisin Helsingissä niin pääsisi useammin ihaniin paikkoihin, varsinkin, aamuisin syömään. Täällä kotikaupungissa on vain ketjukahviloita (Waynes Coffee, Robert’s Coffee, yms.), joissa ei ole yhtä kivaa tunnelmaa, kun tuollaisissa pienissä paikoissa. :)

  1. Heippa Johanna! Kiitos paljon kun kommentoit, näillä on iso merkitys :) Itsellänikin on tapana selata blogit aamuisin sängyssä vielä makoillessa tai viimeistään aamiaisen äärellä. Näillä aamupostauksilla siis jatketaan, aina vaan kun ehdin illasta jo ajastamaan!

   Ja mitä kahviloihin tulee, tiedän hyvin mitä tarkoitat itsekin näin pienemmässä kaupungissa osan vuodesta asuvana. Vaasasta löytyy nykyään onneksi pari vähän uniikimpaa kahvilaa niiden ketjujen rinnalla. Ehkä Helsingissä käydessä on sitten entistä kivempi päästä niihin viihtyisiin kahviloihin, kun eroaa vähän arjesta :)

 14. Blogit tulee tsekkailtua aamussa sporassa tai sitten vasta näin 17-18 aikaan illalla, joten aamulla ilmestyvät postaukset ovat just mun makuuni!;) ja toi healthinki täytyy ehdottomasti käydä kurkkaamassa, harmi vaan että paikka on vissiin ainoastaan neljään asti auki;(

  1. Kiva kuulla, näillä mennään siis :) Joo se on kyllä harmi, normitoimistotyöläiselle siis vähän hankala aika, ellei satu pääsemään aamiaiselle ennen töiden alkua tai poikkeamaan lounaalle. Toivottavasti aukioloaikoja pidennettäisiin tulevaisuudessa, tai Healthinki alkaisi pitämään auki viikonloppuisinkin :)

 15. Sun blogin olen tottunut juurikin aamulla seiskan aikaan lukemaan, joten mielelläni myös jatkossa lukisin tähän aikaan tai viimeistään puolen päivän aikoihin jolloin yleensä luen muutkin blogit läpi :)

  1. Kiva kuulla, että tuohon aamuajastukseen on totuttu :) Sillä mennään siis, kiitos Jenni! Harvemmin enää iltapäivästä tai illasta julkaisenkaan, joskus jos en ole ehtinyt illasta ajastamaan niin viimeistään sitten juuri puoleen päivään mennessä.

 16. Peukku aamupostauksille, mutta voisiko ajastuksen vaihtaa jo kuudeksi..? Seiskalta on täällä jo aamiainen syöty ja kahvit juotu. :)

  Kivaa syksyä ja tsemppiä opiskeluihin kun ne alkavat!

  T: Olivia

  1. Toki voi vaihtaa! Yritän muistaa heti huomenna ;) Kiitos paljon Olivia kun kommentoit ja ihanaa syksyä sinullekin!

 17. Aamupostaukset on parhaita :) Ja tuo Healthinki kuulostaa niiiin hyvältä, kaverit pääsevät viikonloppuna testaamaan – toivottavasti minäkin pian ;)

  1. Kiva kuulla, itsekin olen tottunut lukemaan blogeja juuri aamuisin :) Hmm, eikös Healthinki ole viikonloppuisin kiinni? Se on kyllä harmi, kun on arkisinkin vaan klo 16 asti, niin toivoisi olevan viikonloput avoinna!

 18. Onpa kiva, että kysyt tätä postausaikaa! :) Minäkin lukaisen blogit aamupalan yhteydessä, joskus tosi harvoin illalla 20-21 aikaan. Ehdottomasti siis jatka samalla linjalla, aina aamun piristys kun on tullut uusi postaus! :)

  1. Ihana kuulla, kiitos paljon sinullekin kun jaksoit kommentoida! Aamulla mennään siis jatkossakin, kun siihen on näiden perusteella moni jo tottunutkin :)

 19. Aina päivisin koulussa tulee bloglovinia selattua. Sun postaukset pitää tietenkin lukee ekana, ihan mun lemppari blogi! Eli ei silleen ajalla väliä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *