My Fall Wish List

Olen viime päivinä alkanut miettiä omia syyshankintojani, taidan jopa olla hieman mattimyöhäsenä liikenteessä, koska näiden suhteen kannattaisi olla ajoissa. Toisaalta paljoa en tänä vuonna tarvitse syysvaatekaappiini, koska esimerkiksi takkien saralta tilanne on oikein hyvä. Neuleiden osalta taas on suurin kaipuu, ja tänä vuonna aion panostaa ainakin yhteen jo pitkään himoitsemaani yksilöön. Itseni tuntien asun koko syksyn lempineuleissani, joten ehkä niihin raaskii hieman satsatakin!

Fallcravings

1.Neuletakki, 2. harmaa neule, 3. koru – Boutique Minimaliste, 4. laukku – Chloé, 5. nilkkurit,
6. hattu, 7. neulemekko, 8. vaaleanpunainen neule – COS, 9. tekonahkahousut

Kuolasin Samsoe & Samsoen neuleita jo viime syksynä, mutta ne jäivät kuitenkin korkean hinnan takia kauppaan. Tänä vuonna tuo täydellinen harmaa kasmirneule on saatava, joskin jokin vaaleanpunainen piristysruiskekin olisi freesi! Samsoelta löytyy myös neuletakkeja useissa sävyissä sekä ihana neulemekko, jonka oikeasti kyllä tarvitsisinkin kaappiini. Lisäksi listallani on nahkahousut, olen aikaisemmin ostanut tekonahkaiset versiot testatakseni niiden käyttöä, mutta nyt kaipaisin ihan oikeasti istuvia aitonahkaisia housuja. Niiden hinnat vaan pyörivät aivan tähtitieteelisissä summissa, olisiko vinkkejä mistä löytää hyvät nahkahousut edes hieman edullisemmin?

Asusteiden saralta ottaisin mieluusti jotkin vaaleat nilkkurit mustien vastaavien ohelle, sekä Balmuirin Lombardia-hatun kamelinruskeana. Jos taas saisin valita jonkin laukun tänä syksynä olkaani koristamaan, himoitsisin jotain vaaleanharmaata laukkua, Chloén Drew’n sävyä esimerkkinä käyttäen. Oikeaa yksilöä ei ole vielä osunut eteen, joten tämä haave saa todennäköisesti jäädä. Korupuolelta olen ollut pitkään aikeissa tehdä uuden tilauksen Boutique Minimalistelle, josta saa mitä kauneimpia siroja koruja.

Mitä löytyy teidän syksyiseltä ostos- tai haavelistalta? Kurkatkaa myös viimeksi tekemäni postaus syysvaatekaapin kulmakivistä.

*linkit mainoslinkkejä / adlinks

6 thoughts on “My Fall Wish List

    1. Niinpä! Tosin tällä hetkellä olen vähän hukassa, en osaa tätä kautta kun on vielä suhteellisen lämmintä, mutta kuitenkin voi tulla vilu :D

  1. Ihania juttuja! Mulla on myös noita harmaita neuleita, tekonahkahousut ja sitten ehdottomasti syys- ja talvikenkiä! Mulla hajosi viime talvena saappaat ja nilkkurit, joten ensi talveksi ei ole mitään! ;(

    1. Eikös, täydellinen harmaa neule on kyllä saatava! Voi hitsi, toivottavasti tärppää sitten uusien kanssa :)

  2. Samanlaisia juttuja minullakin ostoslistalla. Haluaisin myös Balmuirin huiveja eri sävyissä – mistä tulikin mieleeni, että onko sinulla ehkä tulossa yhteistyötä Balmuirin kanssa, josta me blogin lukijatkin saisimme iloa alennuskoodin muodossa? :)

    1. Balmuirin huivit on niin best, paljoa tule muita enää käytettyäkään! Ja ehdottomasti, minäpä otan alennuskoodin puheeksi pikimmiten ;) Palailen tämän kanssa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *