Comfy Basics

Nahkatakki, neule ja farkut – ihan peruskauraa, mutta sellaista asua jossa viihdyn suurimman osan arjesta. Etenkin yliopistolle suunnatessa asuni näyttää kutakuinkin tältä. Neule on vanha alelöytö, farkut taas ne juuri esittelemäni uudet, samoin kuin jaloista löytyvät mokkanahkanilkkurit, jotka lupasinkin esitellä pian tarkemmin. Nyt pari kertaa kenkiä jo käytettyäni olen näistä ihan fiiliksissä! Keventävät kivasti asua ja tuntuvat todella hyvältä jalassa, veikkaan että näitä tullaan näkemään tulevana syksynä paljon.

Mutta tiedättekö mitä? Asuhöpinöistä ihan muihin, tällä hetkellä maailman tärkeimmältä tuntuvaan asiaan. Elämäämme tuli nimittäin eilen pieni karvapallero, josta jo tässä postauksessani hieman kerroin. Jännityksestä sekaisin ajoimme kasvattajan luokse, ja oli muuten samalla sekä elämäni pisimmältä tuntuvat että toisaalta myös lyhyimmät kolme tuntia. Perille päästyämme olimme myytyjä heti ensinäkemältä, miten toinen voi olla niin pieni ja suloinen!! Esittelen hänet täällä tarkemmin ja kerron lisää ihan lähipäivinä, sillä välin totuttelemme uuteen hauva-arkeen <3

Hunkydory4 Hunkydory6 Hunkydory3 Hunkydory1 Hunkydory5 Hunkydory2 Hunkydory7

Leather jacket / All Saints
knit / Hunkydory
jeans / Zara
bag / Givenchy
tassel / Balmuir (sponsored, find here*)
boots / Vagabond

Here’s one of my go-to outfits. You can’t go wrong with simple basics – a chunky knit, a leather jacket and ripped jeans. These are all my fall favorites, not to mention the new suede boots that I bought recently. I’ve used them a couple of times already and these were such a good buy – so comfortable and good looking!

What I really wanted to tell you today is that we got a new family member yesterday – our little puppy is here with us <3 It was a real exciting drive way to see the breeder, and we couldn’t feel happier now. I’ll promise to introduce you to her soon – now we’ll get used to the puppy life!
Photography: Essi / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

4 thoughts on “Comfy Basics

  1. Moikka! :) Voi että sentään, voin niin samaistua sun koira-ajatuksiin, me nimittäin poikaystävän kanssa sunnuntaina kotiutettiin pieni 8-viikkoinen kleinspitz pentu kotiin!<3 Ja onhan tuo karvainen pieni pallero aivan sulattanut meidän molempien sydämet. Tsemppiä teillekkin pienen kanssa! :)

    1. Heippa Milja! Voi että, ihanaa! Hyvinkin samassa tilanteessa ollaan siis, teillä vaan vielä muutaman viikon pikkuisempi :) Pallero on kyllä sulattanut sydämet hyvin äkkiä, ja saa niin paljon iloa kaikista kiintymyksen ja kehittymisen merkeistä. Ihanaa pentuaikaa ja tsemppiä <3

    1. Kiitos paljon, niin kehuista kuin onnitteluistakin :) On kyllä niiin valloittava tapaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *