Pleated Skirt & T-Shirt

Viime päivinä säät eivät juuri ole olleet armollisia hameille ja paljaille säärille, mutta toivottavasti tällä viikolla kelit paranisivat taas. En nimittäin malttaisi odottaa, että pääsen taas käyttämään tätä valkoista vekkihametta! Viimeksi näitte asua hameen kanssa täällä, mutta tässä taas eräältä sunnuntailta hieman rennompaa versiota harmaan teepparin ja tennareiden kanssa. Tämä Samsoe&Samsoen* t-paita on muuten ihan suosikkini ja on säilynyt hyvänä useista pesukerroista huolimatta – suosittelut siis mikäli on hyvä perusteeppari hakusessa.

Tuntuu uskomattomalta, että nyt on käynnissä jo kesäkuun toiseksiviimeinen viikko ja pian ollaan juhannuksessa. Tulevinakin viikonloppuina on paljon ohjelmaa, enkä olekaan ehtinyt kertoa täällä kesäsuunnitelmistani vielä tarkemmin. Kaksi kesän kohokohtaa ovat nimittäin pienet viikonloppureissut – ensin lähdemme juhannuksen jälkeen tyttöjen kanssa Tukholmaan katsomaan Coldplayta, seuraavana viikonloppuna taas Lontooseen Mumford & Sonsin keikalle seuranani poikaystäväni ja tämän sisko. Keikkaliput ostimme jo viime vuoden puolella, mutta vasta nyt saimme hankittua jälkimmäiselle matkalle lentoliput ja hotellin. Olen superinnoissani molemmista – Tukholma ja Lontoo kun kuuluvat molemmat lempikaupunkeihini! Reissujuttuja tiedossa heinäkuussa siis täällä bloginkin puolella ;)

Vekkiuusi Vekki4 Vekki5 Vekki8 Vekki7 Vekki6

T-shirt / Samsoe&Samsoe (find here*)
skirt / Zara
watch / Daniel Wellington (sponsored)
bracelet / Boutique Minimaliste

sunglasses / Ray-Ban
sneakers / Superga (sponsored, find here*)
bag / Givenchy

It’s a pity that the weather hasn’t been that good lately, I’m already missing bare legs (which have been covered with wellies past days, haha)! I would like to be able to wear this pleated skirt again as well, so hope the weather will get better. You’ve already seen one outfit with this, but here’s another one which is more casual. Loving my new white Superga sneakers by the way, these are so comfy!

Can’t believe it’s already July soon and we’re celebrating Midsummer in Finland this week. I’ve got some great plans for the next month though, I think I haven’t told you about them yet. First we’re going to see Coldplay in Stockholm with my friends, and the weekend after that me and my boyfriend have a trip to London and tickets to Mumford and Son’s concert! So excited on both of the trips, it’s great to have something to look forward to. 

28 thoughts on “Pleated Skirt & T-Shirt

 1. Mahtavaa Coldplayn keikkaa Tukholmaan! Olin heidän isolla stadionkeikalla muutama viikko takaperin Glasgow’ssa ja vaikka en ole koskaan ollut edes mikään suuri fani, niin keikka oli yksi hienoimpia, mitä olen saanut kokea.

  1. Huh, uskon että oli mieletön kokemus! Taisinkin nähdä Facebookissa jotain videoita keikalta, en malta odottaa pääseväni näkemään saman Tukholmassa :)

  1. Kiitos Erica! Ystäväni on sellainen kultakimpale, kun jaksaa olla kameran takana ;)

  1. No ihan varmasti! Kiva kuulla :) Olen jo pistänyt muistiin kivoja aamiaispaikkoja, joita testata Lontoossa – jaan ne sitten tietysti täälläkin!

 2. Such a cute outfit again! The weather has been so bad too here lately. Where’s the Summer? It’s not that bad when I’m in the office all day, since I’m not able to feel the warmth of the sun anyways haha. But still.. the sun makes some days just a little brighter.

  So cool that you’ll be travelling to both London and Stockholm next month, great cities!

  Hope you’re having a wonderful week! xx

  1. Thank you sweetie! You know what – today summer came back after all! ;) And I totally agree with you, just said to my colleague today that even though I’m not able to enjoy the sun while sitting in the office, the weather still makes me feel a lot better!

   Hope you have a great week, too <3

  1. Kiitos Jenni! :) Hyvin rentoa ja yksinkertaista tosiaan. Äkkiä tositoimiin jos hame kiinnostaa, on kuulemma mennyt Zarassa ihan kuumille kiville!

 3. Oi Jonna, ihana asu! Tuo hame on vaan niin kaunis että toimii ihan kaiken kanssa ! Odottelen omaani vielä postista saapuvaksi ?? ja pidän varpaitakin ristissä, että saan sen toimimaan yhtä hyvin kuin sinä!

  Ja samsoen teepparit on kyllä tosi hyviksi osoittautuneita! Mulla ihan basic o-aukolla mutta toi v näyttää myös hyvältä! Täytyyköhän piipahtaa pian taas Inchissä ?

  1. Kiitos ihana! Ja ihan varmasti saat toimimaan, uskon että hame sopii sun tyyliin kuin nakutettu :)

   Vitsit, poiketaan juhannuksena myös Tampereella ja harmittaa kun Inch ei taida olla sunnuntaina auki, olisi ollut kiva käydä pitkästä aikaa! Se on kyllä harvinaisen vaarallinen paikka lompakkoa ajatellen :D

 4. Aivan ihana hame! Olen itsekkin metsästänyt tuollaista mutta ei ole vielä vastaan tullut.

  1. Yritin etsiä nettikaupoista jotain vastaavaa versiota postaukseen, mutta ei osunut mullakaan silmään! Jos on pääsyä Zaraan niin eikun suunta sinne, tai verkkokaupan puolelle :)

 5. Me lähdetään myös heinäkuussa kuudetta kertaa Lontooseen. Odotan reissua yhtä innolla kuin edellisilläkin kerroilla:)

 6. Ihana paita! Mitä kokoa käytät, xs vai s? Mietin, kumpikohan itselle olisi sopivampi.. :)

  1. Tää on kyllä erityisen hyvä perusteeppari! :) Mulla on koko XS, ja Samsoella yleisestikin on omien kokemuksieni mukaan aika reilut koot. Kääntyisin siis pienemmän puoleen, jos mietit kahden välillä.

 7. Onko tuo paita kuinka pitkä? Ja osaatko yhtään sanoa, onko valkoinen väri läpikuultava vai peittävä? :-)

 8. Reissupostauksia odotellessa, minä lähden reilun kahden viikon kuluttua Wieniin ja syksyllä mullakin vuorossa Tukholma, niin kiva lukea muidenkin reissujuttuja! ;)

  1. Oi, ihanaa että on reissuja tiedossa! Kamera kulkee toki mukana, joten jälkimaininkeja sitten luvassa täälläkin :)

  1. Kiitos Jemi – ihana päästä Lontooseen! Kiva kun kommentoit ja mukavaa sunnuntaita sinne :)

 9. Ihana hame! Saako kysyä mitä kokoa sinun hame on? Koitan tilata Zaran verkkokaupasta, mutta koko hieman mietityttää.

  1. Moikka Anna! Mulla on koko XS, ei minusta ole mitenkään tavallista naftimpaa kokoa (kuten Zarassa joskus), joten jos emmit kahden koon välillä niin ottaisin pienemmän :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *