Taste of Helsinki

Viikonloppuna Kansalaistorin valtasi jälleen Taste of Helsinki, jota olin odottanut kieli pitkällä. Tämä oli ensimmäinen kertani tapahtumassa, muistan miten pari vuotta sitten meidän oli tarkoitus siskon kanssa mennä, mutta kurjan sään vuoksi jäi välistä. Tänäkään vuonna keli ei erityisemmin suosinut, mutta sunnuntaina ei sentään lauantain tapaan myrskynnyt ja satanut vaakatasossa, joten lähdimme vatsat kurnien liikenteeseen!

Taste6 Taste3 Taste7

Taste of Helsinki kokoaa monta huippuravintolaa yhteen tapahtumaan ja telttoihin on pystyttänyt omat kojunsa mm. Ask, Muru, Grön, Pastor sekä Sinne näin muutamia mainitakseni. Joukossa oli monta kiinnostavaa raflaa, joten oli mahtava päästä saamaan kaikista hieman esimakua yhdellä kertaa. Valitsimme poikaystäväni kanssa useampia ruokia jaettavaksi, ja suosikeiksimme ylsivät ainakin Sinnen paahdettu lohi avokadokreemillä, Hella&Huoneen härkä sekä Kolmos3en suussasulava jälkiruoka. Bistro O Matista maistoimme lopulta jopa kolmea eri annosta ja kaikki olivat hurjan hyviä – erityisesti jälkkäri mansikoiden ja lakritsimarengin kera vei kielen mennessään. Mieleen jäi myös jättikatkarapujen ja vuohenjuuston jännittävä mutta maistuva yhdistelmä, tätä täytyy testata kotioloissakin.

Taste4 Taste1 Taste2 Taste5 Taste8

Harmi, että lauantai jäi tosiaan surkean sään vuoksi välistä, sillä vielä olisi voinut testata vaikka kuinka monta eri annosta ja viettää iltaa pitkän kaavan mukaan. Ainakin saa hyvän syyn ravintolavaraukselle, esimerkiksi Murua on pitänyt kokeilla jo pitkään sen ylistävien kehujen myötä. Kiitos Taste of Helsinki ja Mellakka kutsusta – ensi vuotta ja parempaa säätä odotellen! ;)

7 thoughts on “Taste of Helsinki

  1. Nam nam. Kiva että pääsitte kokeilemaan, lauantain myrsky taisi saada aika monet jäämään kotiin :)

    1. Jep, mietittiin lähdetäänkö uhmaamaan myrskyä, mutta oli niin karmea keli että jäätiin suosiolla sisätiloihin. Oli kyllä kokeilemisen arvoinen tapahtuma, ensi vuonna ehdottomasti taas uudestaan :)

  2. Näyttää namilta nuo ruuat! Ainakin Porvoon Sinne on mulla epävirallisella testilistalla. Mistä tuo valkea vikan kuvan neule muuten on?

    1. Käytiin tyttöjen kanssa pari viikkoa sitten Porvoossa Sinnessä ja se kyllä toimii, itse otin perinteisen burgerin mutta kuulemma myös salaatti ja päivän kala maistuivat :) Sinnehän löytyy nykyään myös Helsingistä, mikäli ei jaksa Porvooseen asti hurauttaa!

      Neule on Hunkydoryn, tilasin viime kesänä aleista, mutta vastaavia taitaa löytyä mallistosta nytkin :) Aivan ihanan pehmeä ja mukava!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *