Arvonta: Balmuirin 200€ lahjakortti

Kiittelin teitä jokin aika sitten siitä, miten aktiivisesti olette pysyneet kevään aikana matkassa mukana maisemanvaihdoksestakin huolimatta. Vuorovaikutus kommenttiboksissa on aivan mahtavaa, ja olen aina yhtä innoissani kaikista saamistani kommenteista sekä viesteistä kaikissa mahdollisissa kanavissa. Olette ihan huippuja! Halusinkin järjestää jotain kivaa näin kesän kynnyksellä, ja kyseltyäni toiveitanne Snapchatissa, tuli nopeasti selväksi, minkä tyyppinen arvonta teitä kiinnostaisi.. ;)

Balmuir-arvonta

Laitetaanpa siis toiveestanne jakoon Balmuir-aiheista arvontaa! Kiinnostaisiko vaikka uudet yleelliset lakanat, jokin superpehmeä huivi monista ihanista vaihtoehdoista taikka merkin ikoninen panama- tai villahattu? Verkkokauppa on vaikka mitä herkkuja pullollaan niin muodin kuin sisustuksenkin saralla!

Osallistu 200€:n lahjakortin arvontaan jättämällä kommenttisi postaukseen ja kertomalla  mitä hankkisit lahjakortilla – aikaa on keskiviikkoon 22.6 klo 21 asti. Kaiken lisäksi voittaja pääsee halutessaan private tourille Balmuirin Helsingin showroomiin tutustumaan tuotteisiin! Nyt siis eikun arpaonnea :)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

736 thoughts on “Arvonta: Balmuirin 200€ lahjakortti

 1. Kyllä ne olisi nuo ihanat kirjaintyynyt, jotka lähtisivät minun matkaani arpaonnen suosiessa :)

 2. Moikka, olen unelmoinut muhkeasta harmaasta huivista ja Avignon scarf 140x140cm, värissä neutral grey melange, on juuri sellainen huivi, jonka hankkisin lahjakortilla.

 3. Ihana arvonta! Jos arpaonni suosisi, yllättäisin äitini, joka muuttamassa juuri uuteen kotiin upealla tupaantuliaslahjalla, jonka kokoaisin balmuirin tuotteista! Lahjaan kuuluisi ainakin torkkupeitto, pellavalakanat ja päiväpeitto:-)

 4. Balmuir on brändinä tuttu, mutta mitään kyseiseltä merkiltä en vielä omista, joten jos voitto tulisi tähän osoitteeseen käyttäisin lahjakortin ehdottomasti pariin syksyjuttuun! Kesä on ihana, mutta pukeutumisen kannalta syksy on parasta aikaa mielestäni, joten tilaukseen menisi pari muhkeaa villa -tai mohairhuivia. Väreinä valkoinen tai harmaa, joka helppo yhdistellä kaiken kanssa:-)

 5. Olen juuri muuttanut Helsinkiin ja muutto tapahtui sen verran pikaisella aikataululla, ettei ollut asuntoja hirveästi mahdollista katsella, vaan jouduin ottamaan ensimmäisen, jota minulle tarjottiin. Tästä syystä asunkin nyt 24m2 yksiössä, jota “koristaa” vihreät lattiat sekä vihreät kaapit. Iso muutos entisestä n.60m2 kodistani, jossa oli puulattiat ja valkoiset seinät ja kaapit. Ostaisin siis todennäköisesti tyynynpäällisiä tai uudet lakanat, että olisi sentään jotain joka piristäisi sisustus/edes elämismielessä uutta kotiani :D

 6. Milan huivista olen haaveillut jo pitkään, joten sen ostaisin jos arpaonni suosii ?

 7. Monikäyttöisen, suuren huivin hankkisin, niska palelee niin herkästi sisälläkin ilmanvaihdon takia ja se aiheuttaa migreenikohtauksen :( Balmuirin huivi ois niin makee olla aina mukana!

 8. Valitsisin Chamonix huivin light grey melange ja como silk huivin dark blue värissä :)

 9. Ehdottomasti laadukkaat lakanat missä olisi hyvä nukkua tai söpöjä tyynyjä!

 10. Katsoin jo aiemmin, että olet järjestänyt taas huikean arvonnan lukijoillesi. :) Tulin viime hetkillä koittamaan onneani arvonnassa ja kiittämään ihanasta blogistasi. Siitä on ollut paljon iloa gradun kirjoittamisen ohessa. Niin ja lahjakortin käyttäisin pehmoisiin lakanoihin. :)

 11. Lahjakortilla täyttäisin ehdottomasti huivivarastoani, joka suorastaan huutaa balmuirin huivia! :)

 12. Aivan huikea arvonta! Palkitsisin itsen ensimmäisestä vaikutuksesta työpaikasta jollain kivalla huivilla ja lopuilla ostaisin kotiin jotain ihanaa syksyksi! :)

 13. Jonkun huiveista valitsisin, mutta minkä, niin siinä vasta pulma. Niin monta ihanaa vaihtoehtoa! :)

 14. Como tai capri huivin:) toisaalta jotain ihania kodintekstiilejäkin kaipaisin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *