My Sale Picks

Alennusmyynnit ovat taas startanneet jo monissa kaupoissa, joko te olette ehtineet käydä tsekkaamassa valikoimat ja poimimassa parhaat päältä? Tein itse yhden pikapyörähdyksen viime viikolla odotellessani tapaamista, mutta lähdin kuitenkin tyhjin käsin. Yritän metsästää edelleen ainakin niitä kesämekkoja sekä jotain ihanaa neuletakkia syksyä ajatellen, mutta muuten en juuri tarvitse mitään kaappiini. Hyvä tiedostaa etukäteen ennen alemyynneille lähtemistä, että mitä sinne vaatekaappiin oikeastaan kaipaisi, niin ei tule tehtyä heräteostoksia.

Alet1

1.Trenssi, 2. hame, 3. laukku, 4. kello, 5. pusero, 6. off-shoulder-pusero, 7. sandaalit, 8. neuletakki,
9. mekko, 10. nahkaespadrillot, 11. raitapaita, 12. rannekoru, 13. pooloneule, 14. pusero

Tässä kuitenkin täsmäisku Boozt.comin alennusmyynteihin, josta löytyi vaikka mitä kivaa aina off-shoulder-puseroista pitsimekkoon ja nahkaespadrilloihin, sekä myös klassikoita kuten trenssi tai pooloneule. Taktiikkani nettikauppojen aleissa on muuten usein se, että koko tarjonnan selaamisen sijaan katson lempimerkkieni valikoimat tai etsin tiettyjä tuotteita esimerkiksi väreittäin. Säästyy aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse selata läpi kymmeniä sivuja ;)

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

7 thoughts on “My Sale Picks

 1. Kiitos Jonna, arvostan aina kun joku jaksaa kahlata läpi ne tsiljoonat sivut. :) Kätsää kun on suht samanlainen maku. Kliksuttelin itselleni nuo nahkaespadrillot, tulispa ne pian!

  1. Hei eipä mitään, kiva että löytyi jotain! Omastakin kaapista löytyy nahkaespadrillot viime kesältä, ja ne on musta niin päheät. Toivotaan, että tulee nopeasti, itsellä ainakin hyvät kokemukset Booztin pikaisesta toimituksesta :) Ihanaa päivää!

 2. Hah, kiitti ny. Tilailin pois tuon Mangon pitsimekon kokeeksi. Viimeinen XS, sori ihmiset. Ja pitihän sitä sen jälkeen sitten poistaa yksi musta vekkimaksimekko ja nahkasandaalitkin varastosaldoa kuormittamasta. Toivottavasti ovat sopivia!

  1. Hahah, ihana! Kiva että jotain löytyi ja vähän ylimääräistäkin, hih ;) Tuo pitsimekko näyttää ihanalta, toivottavasti natsaa! Ihanaa juhannusviikkoa :)

 3. Pakko kysyä, mistä olet ostanut snapchatissä näkyneen harmaan ribbi t-paidan? :)

  1. Heippa, se on H&M:ltä :) Ostin joskus tuossa toukokuun puolella Ranskasta, mutta olen itse asiassa yrittänyt metsästää samaa valkoisena täältä, kun tuo on osoittautunut niin hyväksi!

 4. Pitäisikin selailla nettialeja, kun niissä vielä voisi olla kokoja jäljellä! :D

  Paikan päällä kaupoissa olen tooodella huono aleshoppailemaan. En jaksa tutkia niitä sotkuisia rekkejä ja pöytiä. Jos tuurilla löytääkin jotain, niin koko on väärä. :D Käyn mieluummin ostoksilla kun ei ole alennusmyyntejä menossa, vaikka kalliimmaksi tuleekin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *