Pleated Skirt

Ensimmäinen työpäivä takana, woop! Päivä hurahti supernopeasti, ja toivon että loppuviikkokin menisi yhtä sutjakkaasti. Odotan nimittäin perjantaita kuin kuuta nousevaa, ja päivää ajatellessani huomaan välillä hymyileväni leveästi kuin mikäkin idiotti. Perjantaina saan vihdoin oman rakkaani kotiin vaihdosta ja pääsen toisen kainaloon puolen vuoden erossaolon jälkeen!! Kai tuolle ajatukselle nyt saakin vähän hymyillä? Voisin ehkä vielä kirjoittaa vaihtorupeamasta näin parisuhteen näkökulmasta tämän viikon aikana, viime syksyisen postauksen perusteella se kun tuntui olevan ajankohtainen aihe monelle muullekin ja herättävän paljon keskustelua. Mikäli vaan saan ajatuksiani kasattua sanoiksi, saatan olla liian tohkeissani tulevina päivinä.

Hempeilystä vähän toisenlaisiin juttuihin – tohkeissani olen myös uudesta midimittaisesta vekkihameestani, joka on vilahdellut jo siellä sun täällä. Vein tämän sovituskoppiin ihan kokeilumielessä ja ihastuinkin hameeseen päätäpahkaa miettien kuitenkin osaisinko käyttää tätä. Hame ei paljoa lompakkoa rokottanut, joten lopulta uskalsin viedä sen kassan kautta mukanani ja onneksi vein! Tälle on tullut nyt jo paljon käyttöä ja hame on jotenkin vaan niin ihana. Kivan erilainen vaatekappale omassa kaapissani, mutta tuntuu silti omalta. Ennustan tälle monia monia käyttökertoja kesälle, mikäli säät vaan suosivat!

Vekki5 Vekki6 Vekki9 Vekkihame1 Vekki8 Vekki7 Vekki12 Vekki1 Vekki4 Vekki2 Vekki10

Jacket / Zara
top / Zara
skirt / Zara
watch / Daniel Wellington (sponsored)
bag / Mulberry
sunglasses / Ray-Ban (sponsored)
flats / Tory Burch

My first day at work yesterday went by really fast, and that’s what I hope for the rest of the week as well. I’m so looking forward to Friday when I get my babe back home from exchange!! We haven’t seen each other in half a year so you can imagine how thrilled I am. Wish it was Friday already!

I’m also excited about my new pleated skirt that you might have already seen in my Snapchat or Instagram. I’m madly in love with the skirt even though I had to consider buying it for a while – it’s something different that you’re used to see me wearing. You’re going t see plenty of this during the summer, I bet!

Photography: Viena K / Edit by me

30 thoughts on “Pleated Skirt

 1. Wau mitä kuvia! Tuli jotenkin niin hyvä ja ilonen fiilis näitä katellessa :-) ja hamekuumekin nous korkeuksiin – pakko saada joku ton tyylinen!

  1. Voi kiitos paljon! Näistä tuli kyllä yhdet omatkin lempparikuvat :) Ja eikun hameen metsätykseen, eiköhän tärppää!

 2. Ihana kesäasu! Yritin eilen bongata hametta Zarasta, muttei osunut silmään, ehkäpä kurkkaan siis nettikaupan puolelle :) ja kuinka ihanaa, että saat vihdoin poikaystävän kotiin! <3

  1. Kiitos paljon Emmi! Nettikaupasta ainakin näyttäisi löytyvän :) No sano muuta, en tiedä miten jaksan odottaa perjantaihin vaikka enää pari päivää vaan onkin!!

 3. Vitsit, että tykkään sun tyylistä! Osaat yhdistää omaan klassiseen tyyliisi tosi hienosti tämän hetken ns. muotijuttuja, kuten esim juuri tämä midimittainen hame tai olkapäät paljastava pusero. Tekisi mieli tallentaa jokainen sun asu ja yrittää omaa versiota niistä :) Kivaa viikonjatkoa ja ihanaa kun saat perjantaina oman rakkaasi kotiin!

  1. Voi kiitos paljon Riikka, olipa ihanasti sanottu! Tosi kiva kuulla, että näistä on inspiraatioksi, sitä tavoitellenhan näitä kuvaillaankin :) Eikun omia versioita siis vaan kehiin, ihan mahtavaa jos nämä innostavat!

   Mukavaa viikonjatkoa sullekin ja kiitos vielä piristyksestä :)

 4. Täydellinen asu! Mun vaatekaappi alko just huutaa tollasta hametta itselleen – pakko saada! :D

  1. Kiitos, ihana kuulla että tykkäsit! Hih, sitten vaan metsästämään hametta omaankin kaappiin ;)

 5. Ihanaa kun saat poikkiksen takas kotiin! <3
  Ihana on myös tuo asu, vaikka oon vähän vierastanu midihameita :D

  1. Kyllä sitä on odotettukin!! :) Kiitos ihana! Täytyy sanoa, että itsekin olen vierastanut midiä, mutta tässä hameessa se jotenkin toimii.

 6. Wauw, this skirt really suits you Jonna! I’ve tried on such a skirt myself recently, but I was doubting way too much and decided not to go for it. Now I’m doubting again haha.

  Ah, I hope for you that this week will fly by super fast! It’s already Tuesday!

  Good luck this week!

  xx

  1. Oh thank you sweetie! I was doubting myself as well, but luckily decided to buy this after all ;) Been wearing the skirt a couple of times already, so this turned out to be a really good buy!

   Hope you have a lovely week!

 7. Hei! Ihanat asukuvat! Mikä koko sulla on hameesta? Vastaako Zaralla koot kuinka hyvin todellisuutta yleensä?

  1. Heippa Lotta, kiitos! :) Itselläni on tästä XS, joka mulla on aika usein Zaran vaatteissa koko (paitsi jossain housuissa tms S/36). Musta vastaavat yleensä suhteellisen hyvin normaalia, ainakin esimerkiksi verrattuna Mangoon, jossa koot usein tosi pieniä. Toivottavasti on yhtään apua :)

 8. Ihana hame! En ole aikaisemmin innostunut minihameista mutta ainaki sulla se näyttää ihanalta! Minkä pituinen olet? Itse olen aika lyhyt (163cm) ja mietin että näyttäisinkö ihan mummelilta tuon mittaisen hameen kanssa… ?

  1. No eikö! Ja höpsistä, mullakin on vartta huimat 160cm, joten varmasti näyttäisi hyvältä sinullakin ;) Minäkin ajattelin pitkään, ettei lyhyelle sopisi midimitta, mutta ehkä tämä hame on jotenkin niin ihanan kevyen näköinen, ettei se kuitenkaan korosta lyhyyttäni (kamala kun taivuttelin pitkään tuota sanaa päässäni enkä tiedä onko se vieläkään oikein hahah). Eikun testaamaan, eihän sitä muuten tiedä! :)

 9. Pidempään sun blogia seuranneena, täytyy sanoa että viime aikoina blogin taso on noussut. En osaa tarkalleen sanoa mistä se johtuu, mutta huomaan nykyään aina odottavani uusia postauksia ja instagramin ja snapchatin puolella on kiva seurailla kuviasi ja touhujasi.
  Oot todella tyylikäs ja klassinen nainen, tykkään erityisesti sun tyylistä ja tavasta kantaa vaate kuin vaate päälläsi. Helppo itsekin kerätä inspiraatiota omaan pukeutumiseen :)
  Toivottavasti jatkat blogin suhteen samalla linjalla ja ilosella asenteella kun tähänkin asti, jään innolla seuraamaan. Aurinkoista kesää Jonna ! :)

  1. Voi kiitos ihan hurjasti kommentistasi, et tiedä miten paljon ilahduin tästä! Ihan mahtava kuulla, etenkin kun itsekin tuntuu, että on antanut blogille hieman enemmän viime aikoina ja postannut useammin – todella lämmittävää siis saada tällaista palautetta :) Tietysti aikaakin on ollut tavallista enemmän viime kuukausina, mutta parhaani mukaan yritän pitää tahtia yllä nyt töiden ohellakin.

   Kiitos vielä valtavasti – juuri tällaisten ihanien kommenttien ansiota varmasti jatkan samalla linjalla jatkossakin!! :) Aurinkoista kesää sinullekin, Iina!

 10. Ihana hame! En vaan tiedä sopiiko tällaisille kalpeille jaloille jotka ei rusketu :)
  Kysyisin itse vaihtoaikaan liittyen että pelkäsitkö koskaan sitä mihin kaikkiin uusiin ihmisiin poikaystäväsi tänä aikana tutustuu ja jos tulee naispuoleisia ystäviä ja oma suhde ehkä viilenisi jotenkin? Että mitä kaikkea uutta se toisi eikä asiat olisikaan enää ennallaan.

  1. Kiitos! Ja höpön höpön, kyllä varmasti sopii kintuille kuin kintuille ;)

   En oikeastaan pelännyt missään vaiheessa. Tiedän pystyväni luottamaan toiseen kuin kiveen, ja on luonnollista, että molemmilla on myös vastakkaista sukupuolta olevia kavereita. Kun vahva luotto on kohdallaan, niin silloin etäisyys ja erossaolo on huomattavasti helpompaa :) Varmasti myös sekin helpotti, että oli itse samaan aikaan vaihdossa ja koko ajan tapahtui omassakin elämässä kaikkea uutta, niin ei ehtinyt ihan 24/7 miettimään niitä toisen tekemisiä. Jos ymmärrät mitä ajan takaa!

 11. Odottelinkin jo kieli pitkällään tätä asua blogiin, aivan super! Tosin odotan vissiin samalla lapsimaisella innolla jokaista uutta postaustasi, heh :D Jokusen tuhannen kilometrin välimatkan päässä omasta paremmasta puoliskostani elävänä olen ihan hitusen kateellinen siun perjantain ohjelmasta.. :D

  1. Voi ihana, toivottavasti odotus palkittiin, hehe ;) Ja mahtavaa kuulla että odottelet aina innolla, huippua palautetta!

   Voi että, eihän se erossaolo tosiaan mitään mukavaa ole. Onneksi osaa sitten ainakin arvostaa vielä entistä enemmän niitä harvinaisia yhteisiä hetkiä :) Tsemppiä! <3

 12. Ihana hame ja kaunis sinä ! Ja vielä ihanampaa että saat vihdoin poikaystävän takaisin kainaloon! <3 Mä taisin nähdä sut tänään Stockan lähettyvillä, kauhea kiire oli seuraavaan paikkaan muuten olisin ehkä jäänyt moikkailemaan! :D

  1. Kiitos paljon Juulia! No sano muuta, en tiedä miten maltan odottaa huomiseen kun käyn jo ihan ylikierroksilla <3 Hei hauska kuulla, ensi kerralla sitten vetäiset hihasta! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *