Office Wear

Tänään on aika palata sorvin ääreen ja aloittaa kesätyöt. Muutama viikko lomailua ja rauhassa kotiutumista Ranskasta paluun jälkeen teki hyvää, ja vaikka aikaisiin aamuihin totuttelu voi tehdä alkuun tiukkaa, on kuitenkin virkistävää saada taas jotain rytmiä arkeen. Jatkan samassa työpaikassa kuin kahtena edellisenä kesänä, joten on kiva palata tuttuun ympäristöön ja nähdä taas työkavereita. Kesä hurahtaa varmasti taas yhtä nopeasti kuin aiemminkin!

Vime aikoina minulta on useasti pyydetty postausta toimistopukeutumiseen liittyen monien aloitettua kesätyöt. Voisinkin taas tehdä jotain inspiskollaaseja siltä saralta ja tulen tietysti jakamaan myös omia työasujani kesän aikana jahka pääsen vauhtiin. Niitä odotellessa kuitenkin keräsin muutaman kokonaisuuden edellisiltä vuosilta, niin saatte jo hieman esimakua omasta työtyylistäni. Siisti työpukeutuminen on konservatiivisella alalla tarpeen, ja viihdynkin istuvissa suorissa housuissa sekä klassisissa kynähameissa hyvin. Ennustan tälle aamulle kuitenkin pientä vaatekriisin poikasta – kulunut puolivuotinen kun on vietetty varsin rennoissa kuteissa, heh. Toivottakaa onnea ekaan päivään, mahtavaa uutta viikkoa!

Workwearinspo

Today I’m starting with my summer job again. I’ve enjoyed my holiday to the fullest and it’s been great to take the time to settle down back to Finland, but I’m happy to get some routines again. Even though it might be a little challenging to get used to the early mornings after a while, haha! 

I’ve been asked to make a post about office wear since there are many of you who have started working for the summer as well. I’m going to make some inspiration posts for sure, but first here you have a few of my work wear outfits from previous summers. Simple and classy as required when working in finance, but that’s the way I like it! Wish me luck for my first day (even though it’s a familiar company) and have a lovely week you all!

4 thoughts on “Office Wear

    1. Kiitos ihana! Päivä meni supernopeasti ja hyvillä mielin taas töiden aloittamisesta :)

  1. Hyvä postaus! Mullakin alkoi viime torstaina kesätyö toimistossa, ja piti alkaa miettiä eri tavalla pukeutumista. :D Vaikka aika rennosti tuolla meillä ihmiset kuitenkin pukeutuu, kun ei olla kasvotusten esim asiakkaiden kanssa tekemisissä, vaan istutaan koneiden ääressä. On se silti kivempi pukeutua “paremmin” eli käyttää mekkoja ja jakkua, kuin mennä ihan vain farkuissa ja t-paidassa. Nettikauppoja olenkin ahkerasti selaillut, jos jotain kivaa löytäisi. :)

    1. Aika sama meininki täällä, meidänkään osastolla ei olla asiakkaiden kanssa tekemisissä, joten ei ole niin tarkkaa, mutta on kiva kuitenkin pukeutua siististi :) Täytyy tehdä pian joku katsaus nettikauppojen valikoimiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *