Énergie de Vie

Kerroin juuri jumiutuvani usein samoihin kosmetiikkatuotteisiin, ja tämä pätee erityisesti ihonhoidon kohdalla. Ihoni on atooppisen kuiva ja oikein kenkulle päälle sattuessaan hieman herkkäkin, joten hyvät hoitotuotteet löydettyäni kynnys vaihtaa toiseen on suuri – monet rasvat ja putelit ovatkin vakiinnuttaneet paikkansa kaapissani jo vuosia sitten. Hetki sitten sain kuitenkin kokeiltavakseni kolme Lancômen uutuutta, joita ryhdyin heti innokkaasti testaamaan, sillä korviini oli ehtinyt jo kantautua ylistäviä kehuja sarjasta.

Eikä ollut turhaan kehuttu! Énergie de Vie lupaa iholle kosteutusta, virkistystä ja suojaa, jotka on hoitavine ainesosineen kätketty ihanan raikkaisiin vihreisiin purtiloihin. Taisin olla jo heti alkuun kääreet ja paketit pois revittyäni innoissani, ennen kuin olin ehtinyt edes testata tuotteita – kauniit pakkaukset tekevät paljon! Sisältökin on kuitenkin priimaa, ja parin viikon kokeilun jälkeen olen jo aivan myyty.

Sarja sisältää Pearly Lotion -kauneusveden, hehkua lupaavan Liquid Care -hoitonesteen sekä Overnight Recovery Sleeping Maskin. Kauneusvesi oli minulle uusi tuttavuus käytettyäni pääasiassa kasvovesiä puhdistuksen viimeistelyyn, ja ehkä siksi en ole syttynyt tälle ihan täysin. Kaipaan nimittäin hieman enemmän puhdistusta, tämä kun taas on lähinnä tarkoitettu kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa. Seuraavana vuorossa on kuitenkin hoitoneste, joka kiri ihonhoitotuotteitteni kärkikastiin heti ensimmäisten testikertojen jälkeen. Liquid Care -hoitoneste on tiiviste, seerumi ja voide kaikki yhdessä tuotteessa – kosteusteho riittää ainakin näin kesäaikaan omallekin iholleni hyvin, eikä ole tarpeen lisätä enää erillistä voidetta päälle. Hoitoneste tuntuu kasvoilla täydellisen pehmeältä ja lisäksi tuoksu on todella virkistävä, kuten sarjan muissakin tuotteissa. Ihan huipputuote!

Ihastusta herätti myös yönaamio, jota tulisi käyttää parisen kertaa viikossa silloin, kun iho kaipaa ekstrahoitoa -ja kosteutusta. Innostuin tästä kuitenkin niin, etten ole malttanut olla levittämättä naamiota kasvoilleni joka ilta – koostumus on todella miellyttävän kevyt, ikään kuin kookosöljyä muistuttava ja voide sulaa iholle. Kaiken lisäksi se on superriittoisaa, ja pieni sormenpään kokoinen nokare riittää koko kasvoille. Nyt täytyy ehkä kuitenkin kaivaa yövoide kaapista ja jättää tällä hemmottelu pariin kertaan viikossa kuten suositeltua, jotta en vaan kuluta purkkia liian nopeasti ja pääsen nauttimaan tästä vielä pitkään :D

Siinäpä siis omia kokemuksiani – ihoni on voinut todella hyvin, joten atoopikkokin uskaltaa suositella. Ja kyllähän nuo näyttävät aika kivalta kylpyhuoneen hyllyllä, plussaa myös hyvästä tuoksusta, joka jo itsessään virkistää aamuisin! Joko joku teistä on ehtinyt testaamaan Énergie de Vie -sarjaa?

PS. Kauneusjuttuihin kun päästiin, niin samalla ilmoitan Bangerhead -arvonnan voittajan. Tällä kertaa onni osui nimimerkin Noora kohdalle – sinuun otetaan piakkoin yhteyttä sähköpostitse! :)

10 thoughts on “Énergie de Vie

 1. Hep! Täällä ilmoittautuu yksi joka on aivan myyty tälle seerumi/kosteusvoiteelle! Ah, rakastuin heti ensimmäisellä kokeilu näytteellä.
  Tuon tehohoitajan kotiutan varmasti myös piakkoin, se on juuri sitä mitä iho kaipaa yövuorojen jälkeen!

  1. Oi oi, hoitoneste on niin ihana! Mahtavaa että yksi tuote yhdistää sekä seerumin että kosteusvoiteen ominaisuudet, yleensä kun tarvitsen aina myös päivävoiteen saadakseni tarpeeksi kosteutusta. Ja en voi kuin suositella myös tuota maskia, täydellistä hemmottelua ;)

  1. Oi kiitos paljon, Miia! Näitä oli helppo kuvata, kun on niin kauniit putelit jo itsessään :)

 2. Voi nämä tuotteet ovat niin houkuttelevia! Olen kävellyt jotain sata kertaa Stockalla näiden ohi ja aina on ollut pieni houkutus napata joku mukaan testiin… Tuo hoitoneste kuulostaa huipulta!

  1. Ah, en voi kuin suositella hoitonestettä! Kannattaa testata, takaan että ihastut :)

 3. Noi pakkaukset on tosi upeat ja kivan kesäiset! Tuoksuttelin noita jo kerran kaupassa :-D Täytyy varmaan joku ostaa, ehkä se suosittelemasi hoitoneste.

  1. Näissä on kyllä pakkaus kohdallaan! Hih, en voi olla ylistämättä hoitonestettä. Jos yhden tuotteen valitsee sarjasta kylppärin kaappiin niin ehdottomasti se :)

 4. Jo pelkästään purkkien värin takia vois ostaa kylppäriä koristamaan :D Ei varmastikaan tuottaisi pettymystä ihollakaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *