Täydellistä t-paitaa etsimässä

Olen muutamaan otteeseen maininnut täällä metsästäväni sitä täydellistä t-paitaa. Inhoan parin käyttökerran jälkeen nukkaantuvia tekokuitukammotuksia, joista ei tosiaan ole iloa kovin pitkäksi aikaa. Suurimman osan ketjuliikkeiden teeppareista olen ymmärtänyt jättää kauppoihin jo aikoja sitten ja esimerkiksi monien suosimat COSin t-paidatkin ovat valitettavasti jääneet minun kaapissani nukkaiseen (ja kutistuneeseen) myttyyn.

Sen oikean löytäminen olikin helpommin sanottu kuin tehty. Muutamina vaatimattomina kriteereinä minulla oli puuvilla materiaalina, löysä ja sopivan pitkä malli mutta kaunis istuvuus, ei liian avonaista kaula-aukkoa sekä viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä – tietysti kohtuullinen hinta. Jostain syystä t-paidan kohdalla piheys on aina iskenyt enkä ole raaskinut pulittaa sellaisesta kovin montaakymppiä, vaikka itse asiassa juuri tällaisiin perusvaatekappaleisiinhan pitäisikin panostaa! Lopulta hölläsin lompakon naruja ihan pikkuisen aiempaa enemmän ja päädyin naputtelemaan tilauksen Net-A-Porteriin.

Alunperin eksyin NAP:iin etsiessäni Costumen päätoimittajan Sannan minulle suosittelemia James Persen t-paitoja. Niissä kaula-aukko näytti kuitenkin turhan avonaiselta makuuni, mutta tällä reissulla törmäsinkin J. Crew:n valikoimiin. Nämä Vintage Cotton-mallit nähtyäni mielessäni ollut pyöreä kaula-aukko vaihtui V:n muotoiseen ja jäin pohtimaan valkoisen ja harmaan välillä. Oikeastaan molemmat kyllä käväisivät ostoskorissa, kunnes tulin järkiini ja päätin ensin kokeilla jälkimmäistä.

>Tilaus saapui lähetin mukana perinteisessä kauniissa mustassa laatikossa – mitä luksusta kääriä ihan vaan tavallinen t-paita silkkikääreistä! Teeppari osoittautuikin juuri niin loistavaksi kuin olin toivonutkin. Materiaali on ihanan kevyttä, mutta ei kuitenkaan liian läpikuultavaa, ja malli istuu päälle hyvin. Täydellinen perusvaate niin bleiserin alle kuin kesällä sellaisenaankin vaikka farkkushortsien kera!

Lopulta tälle jäi postikuluineen kaikkineen hintaa 55 e, joka on minusta juuri vielä kohtuullinen laadukkaasta teepparista. Toivotaan vain, että tämä tosiaankin säilyy hyvänä, muutaman testikuukauden jälkeen uskaltanen tilata tämän myös valkoisena… :) Toki otan vielä vastaan vinkkejä loistoteeppareista, mikäli teiltä sellaisia löytyy!

53 thoughts on “Täydellistä t-paitaa etsimässä

  1. Oi, oi, tuollainen perus-teeppari täytyisi ehdottomasti saada myös omaan vaatekaappiin! :) Vinkki vitosena: saman malliston harmaita ja valkoisia tank toppeja löytyy The Outnetista 15€:lla, allennettuun hintaan. Tuon harmaan topin kanssa olenkin tässä paininut ja pohtinut josko se pitäisi kotiuttaa :) Asukuvia innolla odottaen! xx

  2. Oi näyttää täydelliselle t-paidalle! Osaatko sanoa koosta, oliko normaalikokoa?

  3. Kannattaa katsoa outnet.com, siellä on mm. kyseistä merkkiä usein puoleen hintaan. :) Ja koska se on NAP:in kanssa samaa firmaa, voi sen toimintaan luottaa täysin. :)

  4. Olen paininut täysin saman ongelman kanssa ja etsinyt täsmälleen tuollaista v-aukkoista harmaata teepparia, H&M:n versiot kun ovat aina ensimmäisen pesun jälkeen pilalla.. Kerrothan myöhemmin kuulumisia siitä, että kuinka kestävää matskua J. Crewn paitasi on! :)

  5. Ensinnäkin onnittelut 2-vuotiaalle blogille! Kuulun ihan vakilukijaksi, vaikka voisin melkein olla äitisi :) Itse olen tykästynyt Sandin t-paitoihin. Suosittelen kokeilemaan!

  6. Onpas nätin värinen, tuollainen raikas! Aika usein noi harmaat paidat on sellaisia kellertäviä, mutta toi on just täydellisen värinen :)
    Muistan lukeneeni joskus että Cos kuuluu H&M:lle, Cosin vaatteet ovat siis saman valmistajan kuin henkkamaukankin. Cosin vaatteet voisivat siis aivan hyvin olla myynnissä myös H&M:llä, mutta Cosille myyntiin valitaan vähän sellaisia klassisempia vaatteita, joiden hinta laitetaan korkeammaksi. Monet ihmiset tuntuvat kuvittelevan, että Cosin vaatteet olisivat jotenkin laadukkaampia, koska Cosille luotu brändi nyt on vain vähän erilainen kuin H&M:n. :)

  7. Ihana t-paita! Kuules toivoisin päivitettyä versiota vaatekaapin kymmenen suosikkia postauksesta! Ihanaa päivää kaunokainen

  8. Mulla on aina sama ongelma!! Oon ettinyt nyt varmaan reilun vuoden puuvillaista t- paitaa, hieman löysää mallia ja just v-aukolla, mut kyllä on tarjonta vähissä.. ja hirveästi viskoosi teeppareita löytyy, mutta kun tietää että ne menee heti ekoilla kerroilla nukkaiseksi. Pitääpä pistää tää korvan taakse!

  9. Omaan makuuni, myönnän, liian hintava. Tosin en juurikaan pidä t-paitoja kuin neuleiden alla tai urheillessa, joten tällä lienee mielipiteeseen vaikutusta :)

  10. Hei ihan huippua, jään innolla oottamaan käyttökokemuksia! Mullakin olisi etsinnässä se täydellinen, niin harmaana kuin valkoisenakin, ja tällä hetkellä mennäänkin budjettiystävällisillä ja malliltaan täydellisillä Cubuksen perus paidoilla. Ne ovat ikävä kyllä myös nukkaantuneet pesujen ja käytön jäljiltä :( Tuo hinta on mullakin vielä just ja just siinä rajalla minkä perus t-paidasta viitsin pulittaa!

  11. Mä olen todennut kaikkein toimivimmaksi Lindexin 100% puuvillaa olevat t-paidat. Hinta on enemmän kuin kohtuullinen: alle kympin ja eivät ole menneet miksikään pesussa :) lisäksi t-paidassa on kaipaamani rintatasku. Harmaata tosin en mallistosta ole toistaiseksi löytänyt puuvillaisena, mutta mustia ja valkoisia on molempia kaksin kappalein :)

  12. Aikas kiva paita. :-) Ja kiva kuulla, että löysit mieleisen. Toivottavasti on kestävä. Kerro kokemuksia! :-)
    Mukavaa alkanutta viikkoa muru! ♡

  13. Olen myös löytänyt hyviä t-paitoja Lindexistä, kuten ylempänä jo vinkattiin. Tuo sinun paitasi on todella nätin värinen, mutta omalle kukkarolleni ihan hiukan liian kallis. :/ Odotan kuitenkin innolla asukokonaisuuksia, joissa tämä paita on yhdistettynä muihin vaatekappaleisiin. :)

  14. Hih mäkin oon etsinyt just tollasta täydelistä paitaa v-aukolla ! Niin ihanalta näytti, että pistin kyseisen teepparin valkoisena tilaukseen :) En malta odottaa paketin saapumista <3
    Mulla on itellä käytössä muutama Massimo Dutin teeppari ja oon ollu koko ajan tosi tyytyväinen <

  15. Moikka! Oma täydellinen T-paitani löytyi Gantilta. Moda Aukialta muutama vuosi sitten ostin sekä mustan että vaaleanpunaisen. Osoittautuivat käytössä niin valtavan hyviksi että ostin Prahasta vielä 2 samanlaista, beigenä ja valkoisena. Paita on aivan perusteeppari, vasemmalla rinnassa on pikkuruinen, koholla oleva Gantin logo ja teksti bling bling-kirjaimin. Näitä paitoja ON pesty ja pidetty ja silti ovat edelleen kuin uusia! <3 <3 Todella monikäyttöinen ja siisti malli. :)

    -Sari

  16. On se kumma miten tuollaisten käyttövaatteiden kanssa aina tuppaa nuukistelemaan, siis minä itsekin :) Sitten kun löytää hyvän perusvaatteet (esim just t-paidan), niin kyllähän se melkeen viikottain on päällä. Toivon kanssa, että kerrot rehellisiä kokemuksia tästä yksilöstä, ehkä itsekin raaskisin sitten sen 50e sijoittaa :) Olis myös kiva saada kuva, missä t-paita on päälläsi. Kivaa viikkoa Jonna!

  17. Teeppari on vähän “hankala” vaate, niin tavallinen, ettei siihen oikein raaski panostaa. Toisaalta, jos saumat kiertävät ensimmäisen pesun jälkeen, eipä siitä kympin teepparista ole paljon iloa. Itse olen ollut PETTYNYT Marc O'Polon teeppareihin, vaikka aika hintavia ovatkin. Niissä on saumat alkaneet heti kiertää ja ovat kutistuneet. Espritin teeppareihin olen ollut aika tyytyväinen.
    Äh, viiskymppiä teepparista on kuitenkin vielä aika paljon, mutta kerrohan sitten mikä on hintalaatu-suhde!
    Nätin värinen tuo harmaa ja onhan se aika luksusta tuo paketti :)

  18. Arvaas kuule, oon menossa Jenkkeihin muutaman viikon päästä ja juurikin aion käväistä hakemassa J.Crewilta muutaman t-paidan. Oon kuullut niistä pelkkää hyvää! Sieltä niitä saa kotiutettua 25euron hintaan, ei siis paha täydellusestä teepparista :)

  19. Hei törmäsinkin noihin toppeihin tovi sitten Outnetiä selaillessani, hinta ei olisi kyllä paha.. Täytyy jäädä miettimään, kiitos vielä vinkistä ;) Toivottavasti saisin piakkoin asukuvia kehiin taas pitkästä aikaa!

  20. Minusta vastaa aika hyvin normaalia. Pohdin XS:n (normaalini) ja S:n välillä peläten pienemmän koon olevan liian tiukka (t-paita kun saa mielestäni olla juuri sellainen löysästi istuva), mutta se laskeutuukin oikein nätisti :) Jos siis kahden koon välillä mietit, niin ennemmin ehkä pienempi.

  21. Kyttäsinkin Outnetiä jonkin aikaa t-paidan toivossa, mutta sieltä näytti löytyvän vaan hieman värikkäämpiä yksilöitä :) Täytyy kuitenkin jatkossa pitää sivua aina välillä silmällä, jos kävisikin tuuri!

  22. Miten voikin t-paidan löytäminen olla niin vaikeaa?! Varmasti kerron kuulumisia myöhemmin, toivon kovasti tämän kestävän! :)

  23. Kaunis kiitos! Voi hymy sentään, minusta on vaan ihana kuulla miten eri-ikäisiä lukijoita sieltä ruudun takaa löytyy :) Täytyy pitää mielessä, kiitokset vinkistä!

  24. Eikö vaan, täydellinen meleeratun harmaan sävy :) Ja tosiaan, COS'han on osa H&M:ää – tietääkseni tosin COSilla on myös vaatteita laadukkaamista matskuista, kuten kasmirhuiveja, silkkipaitoja tms. Ne t-paidat taas ovat valitettavasti puuvillan sijaan viskoosia, höh!

  25. Kuules toive pistetty korvan taakse ;) Loistava idea – edellisestä onkin jo taas aikaa. Ihanaa iltaa sinne!

  26. Miten voikin olla niin vaikeaa löytää sopivaa teepparia, on kuitenkin kyse niin tavallisesta vaatekappaleesta! Kommenteissa vinkattiin myös Lindexin puuvillaisista t-paidoista, äkkiseltään tosin löysin vain pyöreällä kaula-aukolla..

  27. Ymmärrän hyvin, itselläni taas on teepparit kovassakin käytössä :) Sama summa on kuitenkin mennyt jo noihin nukkaantuneisiin yksilöihin, joten toivottavasti tähän yhteen panostaminen riittäisi!

  28. Palaan varmasti vielä käyttökokemusten kera :) Hitsi, harmi kun niin harvasta ketjuliikkeestä löytyy puuvillaisia paitoja, ne tekokuituiset kun eivät kestä kovin montaa pesua.. Tämän teepparin hinta onkin ainakin minulla jo mennyt näihin useampiin huonoihin yksilöihin!

  29. Hei kiitoksia Riikka! Kävin heti kurkkimassa Lindexin nettiä, jotenkin en ole kiinnittänyt huomiota noihin teeppareihin aikaisemmin. Kaula-aukko näytti kuvassa vähän kummalta, mutta täytyy käydä liikkeessä joskus sovittelemassa :)

  30. Toivon todella, että tämä kestää :) Palaan ehdottomasti kokemusten kera myöhemmin. Samoin sinulle aurinkoinen!

  31. Olipa tosiaan kiva kuulla kokemuksia Lindexin t-paidoista, täytyy käydä joskus sovittelemassa niitä liikkeessä :) Kiitos siis sinullekin vinkistä! Asuja tämän kanssa varmasti luvassa!

  32. Hei mahtava juttu! Oli kyllä niin luksusta saada ihan tavallinen t-paita niin kauniissa paketissa, toivottavasti omasi saapuu pian :)

  33. Moikka Sari! Mukava kuulla, että Gantin paidat ovat olleet hintansa arvoisia ja säilyneet hyvinä kovasta käytöstä huolimatta :) Toivon samaa tälle J. Crew'n teepparille – toivottavasti kestää pitkään!

  34. Olen lähetämässa paketti/postia ranskan. Onko sinulla hyviä vinkkejä mitä vois lähetää?

  35. No sanopa muuta, “kun se on vaan t-paita” :D Ehdottomasti kerron rehelliset kokemukset, kunhan käyttökertoja kertyy hieman enemmän. Ja tottahan toki, viimeistään asukuvissa paita tulee näkymään ylläni! Mukavaa viikkoa sinullekin :)

  36. No juurikin näin! Siitä ei raaski maksaa paljoa, kun on kyse “vaan” t-paidasta, vaikka tosiasiassa laadukas sellainen on oikea vaatekaapin kulmakivi. Kurja kuulla, että sulla on noin huonoja kokemuksia, eihän se hinta tosiaan aina kerro laadusta.. Ja varmasti palaan omien kokemuksieni kera myöhemmin, kunhan käyttökertoja kertyy enemmän :)

  37. Eikä! Mietiskelin juuri itsekseni, että voi kun Jenkkeihin pääsisi, niin kävisin varmaan tyhjentämässä J. Crew:n :D Mahtavaa että olet kuullut positiivista näistä – tuo 25e ei todellakaan ole paha hinta hyvästä teepparista! Loistavaa reissua jo etukäteen, shoppailethan minunkin puolestani ;)

  38. Kiva kuulla että olet tykännyt. Olen kuullut paljon hyvää myös neuleista. :) Pitää käydä seuraavalla ostosreissullaan heidän kaupassaan katsastamassa noita. Mielestäni varsinkin hyviä v-aukkoisia t-paitoja on todella vaikea löytää, mutta juuri sellaisista tykkäisin. :)

  39. Moikka Jonna ja kiitos super ihanasta blogista! Mulla ois pari kysymystä.. Oletkos ajatellut pitää blogikirppistä? Ja Keräiletkö jotain astiasarjaa? :)

  40. Nyt en valitettavasti osaa kyllä yhtään sanoa näin äkkiseltään, vaikka jotain suomalaisia makeisia!

  41. Neuleita kuolailin minäkin NAP:illa – aivan ihania! Voivoi kun itsekin pääsisi liikkeeseen paikan päälle hypistelemään :) Kannattaa käydä kurkkaamassa näitä, josko löytyisi se täydellinen teeppari sinullekin!

  42. Heippa, kiitos itsellesi ihana! Ja kyllä vaan, blogikirppistä on ollut tarkoitus järjestää tässä jo pidemmän aikaa, myyntiin olisi tulossa ainakin muutamia puseroita ja kenkiä. En vaan vielä ole saanut tekaistua aikaa tämän järkkäämiseen, mutta tässä kevään aikana kyllä :) Astiasarjoista sitten, olen keräillyt astioita jo hyvän tovin pyytäen niitä aina lahjaksi. Kaapista löytyy muun muassa Iittalan Teemaa, Essence-laseja ja Pentikin Vanilja-sarjaa :)

  43. Itsekkin saman t-paita ongelman kanssa painineena (tosin mulla se Cosin harmaa teeppari on vielä käytössä vuodenkin jälkeen, mutta kaipasin puuvillaista valkosta) löysin täydellisen Zalandon omalta merkiltä, 100% puuvillaa, v:n muotoinen kaula-aukko ja rintatasku. En tosin tiedä miten kestää pesusta toiseen, kun en ole vielä kertaakaan ehtinyt pesemään :)

  44. Vinkki viskoosipaitojen pelastukseen: silitys! Viskoosi palauttaa muotonsa ja saa kuitujen väliin “ilmaa” ja näin ollen palautuu myös alkuperäiseen muotoonsa :) Pätee kaikkiin 100% viskoosia oleviin paitoihin. Nukkaisuutta se ei tosin poista ;-) Harmikseni olen myös huomannut tuota pientä nukkaantumista omissa COS:n teeppareissa, onneksi niin pienissä määrin ettei ole käyttöä haitannut.

    Täällä on valkoinen tpaita haussa, saisi olla ilmava muttei läpinäkyvä. Taitaa olla melkein mahdotonta! Tai siltä vaikuttaa, ei ole vielä osunut kohdalle sitä täydellistä. Plus taidan olla vähän nuuka maksamaan “vain” t-paidasta niin kamalasti.

  45. Nämä on hyväksi todettuja, hintaa näillä on Jenkeissä 15-25$ mutta maksavathan ne matkatkin sinne (;

  46. Täytyykin kokeilla tuota silitystä toiseen, hieman paremmassa kunnossa olevaan COSin teeppariin :) Valkoinen sellainen on kyllä jo aika menetetty tapaus, kun on nukkaantunut jo niin kovasti.

    Valkoisten kanssa on tuo läpinäkyvyys aina hieman haastava! Toivottavasti hyvä yksilö tulisi vielä vastaan :) Kommenteissa vinkattiin useasti Lindexin puuvillapaidoista!

  47. Mahtava kuulla että on positiivisia kokemuksia, voi kun sinne Jenkkeihin pääsisi! Hamstraisin näitä teeppareita oikein urakalla ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *