Täydellistä t-paitaa etsimässä

Olen muutamaan otteeseen maininnut täällä metsästäväni sitä täydellistä t-paitaa. Inhoan parin käyttökerran jälkeen nukkaantuvia tekokuitukammotuksia, joista ei tosiaan ole iloa kovin pitkäksi aikaa. Suurimman osan ketjuliikkeiden teeppareista olen ymmärtänyt jättää kauppoihin jo aikoja sitten ja esimerkiksi monien suosimat COSin t-paidatkin ovat valitettavasti jääneet minun kaapissani nukkaiseen (ja kutistuneeseen) myttyyn.

Sen oikean löytäminen olikin helpommin sanottu kuin tehty. Muutamina vaatimattomina kriteereinä minulla oli puuvilla materiaalina, löysä ja sopivan pitkä malli mutta kaunis istuvuus, ei liian avonaista kaula-aukkoa sekä viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä – tietysti kohtuullinen hinta. Jostain syystä t-paidan kohdalla piheys on aina iskenyt enkä ole raaskinut pulittaa sellaisesta kovin montaakymppiä, vaikka itse asiassa juuri tällaisiin perusvaatekappaleisiinhan pitäisikin panostaa! Lopulta hölläsin lompakon naruja ihan pikkuisen aiempaa enemmän ja päädyin naputtelemaan tilauksen Net-A-Porteriin.

Alunperin eksyin NAP:iin etsiessäni Costumen päätoimittajan Sannan minulle suosittelemia James Persen t-paitoja. Niissä kaula-aukko näytti kuitenkin turhan avonaiselta makuuni, mutta tällä reissulla törmäsinkin J. Crew:n valikoimiin. Nämä Vintage Cotton-mallit nähtyäni mielessäni ollut pyöreä kaula-aukko vaihtui V:n muotoiseen ja jäin pohtimaan valkoisen ja harmaan välillä. Oikeastaan molemmat kyllä käväisivät ostoskorissa, kunnes tulin järkiini ja päätin ensin kokeilla jälkimmäistä.

>Tilaus saapui lähetin mukana perinteisessä kauniissa mustassa laatikossa – mitä luksusta kääriä ihan vaan tavallinen t-paita silkkikääreistä! Teeppari osoittautuikin juuri niin loistavaksi kuin olin toivonutkin. Materiaali on ihanan kevyttä, mutta ei kuitenkaan liian läpikuultavaa, ja malli istuu päälle hyvin. Täydellinen perusvaate niin bleiserin alle kuin kesällä sellaisenaankin vaikka farkkushortsien kera!

Lopulta tälle jäi postikuluineen kaikkineen hintaa 55 e, joka on minusta juuri vielä kohtuullinen laadukkaasta teepparista. Toivotaan vain, että tämä tosiaankin säilyy hyvänä, muutaman testikuukauden jälkeen uskaltanen tilata tämän myös valkoisena… :) Toki otan vielä vastaan vinkkejä loistoteeppareista, mikäli teiltä sellaisia löytyy!

53 thoughts on “Täydellistä t-paitaa etsimässä

  1. Superdryllä on hyviä perusteeppareita! Omani ostin kesällä ja on vieläkin valkoinen ja nukaton vaikka onkin ollut ahkerassa käytössä! suosittelen :)

  2. Eksyin uudeksi blogisi lukijaksi :) Minua kiinnostaisi kuulla tästä teepparista kokemuksia?

  3. Nomutta, ihanaa että löysit tänne! :) Teeppariin olen ollut tähän asti tosi tyytyväinen, tosin esim. pesukertoja on takana vasta yksi (siitä kuitenkin selvisi läpi puhtain paperin hih, ei kutistumista tms), joten uskaltaisin kertoa ehkä vasta pidempiaikaisen käytön jälkeen paremmin. Ainakin tähän mennessä voin suositella! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *