Weekend

Toivottelisin huomenia, mutta aika pitkälle iltapäivässähän tässä jo mennään! Eilen meni sen verran myöhään, että unetkin venyivät aika makoisan pitkiksi ;) Oli kyllä hauskaa pyörähtää pitkästä aikaa ulkona ja ihana nähdä Vaasa-kavereita piitkän tauon jälkeen. Luentoja oli edellisillä viikoilla sen verran vähän, että vietin tosiaan hieman extemporesti pari viikkoa Helsingissä palaten loppuviikosta vihdoin takaisin Vaasaan.

Perjantaina kävin tekemässä yhden tentin, jonka kohtalo tosin voi olla aika vaakalaudalla, heh. Seuraavat pari viikkoa onkin tenttejä, kunnes on taas muutama viikko taukoa ennen seuraavia. Tuntuu uskomattomalta, että kevätlukukautta on enää oikeastaan todella vähän jäljellä. Kalenteri täyttyy kovaa vauhtia ryhmätöiden deadlineista, mutta se tarkoittaa onneksi myös sitä, että kesä on jo lähellä!

“Aamun” tunnelmiini palaten – ajatus raikkaan smoothien pyöräyttämisestä tuntui aika virkistävältä vaihtoehdolta tähän sunnuntaihin. Olen viime aikoina tehnyt smoothieita paljon, milloin hitaampina päivinä aamupalaksi ja milloin taas välipalaksi iltapäiväkahvin kanssa. Minun smoothieni ovat kyllä sieltä perinteisimmästä päästä ja suloisen vaaleanpunaisia niiden trendikkäiden vihreiden sijaan ;)

Koti on kylpenyt viikonloppuna auringonvalossa ja myös aurinkolasit on kaivettu laatikon perältä käyttöön. Lauantaina kävin pienellä kävelyllä ja vaikka kumisaappaiden alla lätisi lammikot, oli niin ihana tepsutella lasit nenällä kirkkaassa paisteessa. Kuivia katuja ja toivottavasti monia aurinkoisia päiviä odotellessa!

Valoisuuden lisäksi toinen erityinen ilonaiheeni on yhteistyökumppaniltani Lexingtonilta tullut paketti, joka oli oikea päivän piriste perjantaisen tentin jälkeen. Paketista löytyi muutamia suosikkejani kevään vaatemallistosta – merihenkistä raitaa, vaaleita sävyjä ja ripaus keltaista. Se piti sisällään myös yhden kuvassa näkyvän todella mieluisan yllätyksen, jotain mistä olen ehtinyt haaveilla todella pitkään! Palataan näihin kuitenkin myöhemmin… :)

Kuvat ovat muuten ensimmäisiä testiräpsyjä Instagramissa jo vilahtaneella Olympuksen E-P5:lla, jonka ilokseni sain Olympuksen väeltä testattavaksi. Tulen varmasti kertomaan kokemuksiani kamerasta omasta postauksessaan – ainakin ensivaikutelma on todella lupaava! Nyt oikein ihanaa sunnuntain jatkoa ja akkujen latailua uutta viikkoa varten!

28 thoughts on “Weekend

 1. Ihanalta näyttää kaikki. ♥ Kukahan mullekkin tekis noin houkuttelevan näköstä kahvia? :) Ihanaa sunnuntaita sinulle!

 2. Voi kuinka ihana tunnelma sinun sunnuntaikuvissasi aina on! :) Ja tuo Lexongtonin takki näyttää oikein ihanalta! :) Onkohan noita muissa väreissä myös, sattuisitko tietämään?

 3. Vitsi mä tykkään näistä sun ''fiilistely''-postauksista tai miksi näitä kutsuisikaan.. Niin laadukkaita kuvia ja välillä on vain kiva lukea sun kuulumisia asupostausten seassa. :) Ihanaa alkavaa viikkoa sulle Jonna! <3

 4. Kiitoksia Satu, mukava kuulla että fiilis välittyi kuvien myötä :) Voi tosiaankin niitä odotellessa, onneksi säätiedotukset näyttävät jo lupaavilta!

 5. Hih, ihana! Ikean puolitoista euroa kustantava maidonvaahdotin tuo pientä luksusta tavallisiinkin aamukahveihin ;) Samoin sinulle, Kaisa!

 6. Oi kiitos paljon! Kyllä vaan, takista löytyy peräti neljä muuta väriä; tummansininen, beige (♥), punainen sekä vaaleanpunainen, joten on varaa mistä valita ;) Tuo on kyllä aivan ihana kaikkine yksityiskohtineen!

 7. Voi että, onpa ihana kuulla! Nautin kyllä itsekin tällaisen fiilispostausten tekemisestä, ovat tosiaan kivaa vaihtelua :) Kiitos Nelli ja reipasta alkavaa viikkoa sinnekin!

 8. Voi apua Jonna, mulle tuli ihan älyttömän ilonen olo heti ku avasin tän sun postauksen, saatika sen jälkeen kun näin nämä kuvat :-) aivan mielettömän upeita jälleen kerran ja piristi niin kovasti tätä harmaata sunnuntaita :-)

 9. Rauhalliset ja pitkät aamut ovat kyllä luksusta! :-) Tänään kyllä mies heräsi ajoissa katsomaan hiihtoa, mutta aamupala syötiin rauhassa. Ja täällä aamu alkaa usein banaani-mustikkasmoothiella tai vaihtoehtoisesti banaani-mandariini. ♡
  Aivan ihana tuo takki. ♡ Täällä voisi tuon saman ostaa vaaleanpunaisena… ;-) Odotankin innokkaasti mitä muuta paketista paljastui… ;-)
  Ihanaa sunnuntai-iltaa muru! :-)

 10. Ihania kuvia! Jotenkin saat harmonisen tunnelman napattua kuviisi :) Minkä kokoiset nuo sinun aurinkolasit ovat? T:E

 11. Ihanan rento postaus ja tosi kivan valoisia ja rauhallisen fiilisiä kuvia, niinkuin joku tuossa ylempänä sanoikin :) Kaikenkaikkiaan superihana postaus ♥

 12. Voi sinä suloisuus – minulle taas levisi iso hymy huulille kommenttisi luettuani :) Kiitos itsellesi illan piristyksestä!

 13. No ne ovat kyllä :) Täytyy kokeilla joskus banaanimustikkaa, olen niin juurtunut noihin mansikoihin! Näkisin kyllä niin hyvin sen vaaleanpunaisen tikkitakin ylläsi, sehän olisi kuin sinulle tehty ;)

  Ihanaa uutta viikkoa sinne!

 14. Toki! Tosin minäkin yhä vähän haeskelen niitä määriä ja heitän aika summamutikassa, koostumus onkin joka kerta hieman erilainen :D Pääpiirteissään kuitenkin laitan puolikkaan purkin maitorahkaa ja olisikohan jogurttilorautukseni jotain reilun desin luokkaa :) Jugua saatan laittaa joskus hieman reilumminkin riippuen kuinka juoksevaa haluan smoothiesta.

 15. Olen kyllä kovin iloinen ja ylpeä siitä, että saan tehdä yhteistyötä näin mahtavan brändin kanssa!

 16. Oi mahtavaa, että löysit omasi! Voin kyllä niiin nähdä takin sinunkin päälläsi ;) Toivotaan että nyt hieman lämpenisi, niin saisi takin pian käyttöönkin!

 17. Moikka! Oon ite tilaamassa ray baneja haluaisin just tollaset tummat. Kuitenkin kaikissa kuvissa linssit näyttävät aikapitkälti vaalean vihreille. Ajattelin siis kysyä, että osaisitko kertoa minkä sävyiset lasit nuo ovat? Ps. Ompa ihana blogi! Sulla on kyllä tosi hyvä tyylitaju :)

 18. Heippa! Osaatko sanoa miltä sivustolta voisi löytyä halvalla lexingtonia vai onko kaikkialla samaa hintaluokkaa? Entä alelöytyjä ko. brändiltä? Haluaisin kovasti tilata lexingtonin vaatteita/käydä ostamassa, mutta hinnat ovat melkoisia.. Tuleeko sinun suunnalta alennus juttuja meille lukijoille, tai kenties arvontoja? ;)

 19. Heips! Lexingtonin hintaluokka on kyllä joka paikassa hyvin samaa, joten sen suhteen en valitettavasti osaa vinkata. Alelöytöjen osalta kannattaa tutkia jälleenmyyjien valikoimia, esim. Stockmann tai Country White, mm. siskoni osti oman tikkitakkinsa jälkimmäisen alennusmyynneistä :) Heti haukkana myös Lexingtonin oman nettikaupan alennusmyynneissä, olen tilannut sieltä itse pari kertaa ja on pelannut loistavasti. Koot vain menevät vaatteissa todella äkkiä, kannattaa tilata vaikka uutiskirje, niin saat heti infon alennusmyynneistä. Ruotsalaisella Zoovillage-nettikaupalla on myös pieni valikoima vaatteita ja heille saa aina silloin tällöin alekoodeja.

  Olisin ehdottomasti halukas järjestämään tämän yhteistyön tiimoilta jotain mukavaa teille lukijoillekin, yritän ajaa asiaa eteenpäin ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *