Vaunulenkkejä odotellessa ja vanhemmuuteen liittyviä äänikirjoja

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Ihanaa toukokuun alkua teille! Hurjaa ajatella, että tässä kuussa meidän bebe mitä todennäköisimmin syntyy. Toukokuu on aina ollut lempikuukauteni, kun alkaa pikkuhiljaa vihertää, ensimmäiset värikkäät kukat puskevat maasta pitkän talven jälkeen ja upeat vaaleanpunaisena hehkuvat kirsikankukatkin kukkivat. Lisääntyvästä valon määrästä ja pitenevistä illoista puhumattakaan! Nyt tämä jo valmiiksi rakastamani kuukausi tulee saamaan vielä ihan uuden merkityksen, kun siitä tulee meidän esikoisen syntymäkuukausi  <3

BookBeat2 BookBeat1

Kohta me siis kärräillään tuolla kaduilla ja ihastellaan paitsi kevään merkkejä, niin ennen kaikkea meidän uutta pientä perheenjäsentä. Ei sitä oikein pysty vielä sisäistämään, vaikka vatsassa koko ajan joku kyllä muistuttaakin voimakkailla potkuilla olemassaolostaan ja siitä että hän tulee pian maailmaan, haha. Lähestyvä synnytys on arvatenkin jo paljon mielen päällä ja olen koittanut valmistautua siihen parhaani mukaan. Toisaalta vaikea valmistautua johonkin mistä ei ole pienintä aavistustakaan millaista se tulee olemaan tai mihin ei ylipäätään pysty itse vaikuttamaan. Olen kuitenkin kokenut tärkeäksi saada tietoa erilaisista synnytyksistä ja näin helpottaa jännitystä tekemällä tilannetta ja eri skenaarioita edes jokseenkin tutuksi. Vaikka jännittää, niin luotan siihen että kaikki tulee lopulta menemään hyvin.

BookBeat4

Viimeksi BookBeatin äänikirjoista storyn puolella teille jutellessani ja pyytäessäni vanhemmuuteen liittyviä kirjavinkkejä, sain monilta vinkin kuunnella Peloton synnytys -kirjaa. Se onkin ollut meillä kuuntelussa aina iltaisin ennen nukahtamista ja iso suositus tälle! Kirjassa puhutaan synnytyksestä lempeästi ja kannustavasti, muistutetaan muun muassa siitä miten naisen keho on luotu tätä maailman luonnollisinta asiaa varten. Kirjan kirjoittanut Susanna Heli on luonut neljä Peloton synnytys -työkalua, joiden avulla voi lievittää pelkoa ja jännitystä synnytyksen aikana ja niitä käsitellään kirjassa. Kirja antaa myös vinkkejä tukihenkilölle, miten voi parhaansa mukaan tukea synnytyksessä.

Tässä muutama muu teidän vinkkaama vanhemmuuteen liittyvä kirja, jotka olen tallentanut BookBeatin omalle listalleni tulevia vaunulenkkejä ajatellen:

Positiivinen kasvatus – Tiia Trogen (tämä tosin löytyy ainoastaan e-kirjana)

Yösyöttö – Eve Hietamies

Kunpa vanhempasi olisivat lukeneet tämän kirjan – Philippa Perry (tämän kuuntelinkin jo viime vuoden puolella!)

Kuinka kasvattaa bebe – Pamela Druckerman

Pidä minua vielä – Hanna Päivärinta (tämän uutuuskirjan bongasin juuri jostain muualta)

Hullu kuin äidiksi tullut – Irene Naakka

Kirja tytölleni – Jani Toivola

BookBeat3 BookBeat5

Näitä tulee varmasti kuunneltua tulevilla vaunulenkeillä! Ja saa ilman muuta laittaa lisää vinkkejä tulemaan, jos tulee vielä mieleen lisää tähän hetkeen sopivia äänikirjoja. Mikäli siellä on muita, joilla on vaunutteluja edessä ja kaipaatte kuunneltavaa siivittämään pitkiä kävelyitä tai ette muuten vaan ole vielä kokeilleet BookBeatia, niin tämän linkin kautta saatte uutena käyttäjänä BookBeat Premiumin ilmaiseksi 40:ksi päiväksi käyttöön ja pääsette kuuntelemaan äänikirjoja yli 500 000 kirjan joukosta! Ja jos lukeminen on enemmän oma juttu, niin BookBeatista löytyy tosiaan äänikirjojen lisäksi myös e-kirjat. Mukavia kuuntelu- ja lukuhetkiä teille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *