Huhtikuussa…

Huhtikuu1

…pitäisi laittaa lastenhuonetta valmiiksi. Suurimmilta osin siellä onkin jo valmista, kun Antonin työpiste on saatu siirrettyä alkoviin, joten kyllä se nyt jo näyttää huomattavasti enemmän lastenhuoneelta kuin työhuoneelta! Sänky on jo koottuna vauvaa varten ja vaipanvaihtolipaston laatikot odottavat pikkuruisia suloisia vaatteita. Pitääkin kohta ryhtyä pyykkäämään, tänään haetaan Ikeasta kaikenlaisia säilytyslaatikoita niin saadaan pian vaatteet organisoitua.

…alkaisi toivottavasti kohta jo ne keväisemmät kelit. Viime päivien lumisateet ovat meinanneet viedä kaiken uskon ja toivon kevään saapumisesta, hahah. Kyllä se sieltä kuitenkin lopulta tulee, ennemmin tai myöhemmin!

…meillä on vielä yksi staycation edessä, kuten mainitsinkin viime postauksessa. Viikonloppuna mennään testaamaan Lapland Hotels Bulevardi, en malta odottaa että pääsee saunomaan hotellihuoneessa ja nauttimaan kovasti kehutusta aamupalasta!

…vietetään pääsiäistä, tosin kauheasti mitään ohjelmaa meillä ei sen varalle kyllä ole. Pitkäperjantaina nähdään ystäviä porukalla ja vietetään iltaa, mutta muuten ollaan varmaan vaan rennosti kotosalla. Haluaisin kokeilla tehdä lammaspastaa Blancon ohjeella, söin sitä Turussa viime kesänä ja resepti on jäänyt mieleeni.

…haluaisin käydä leffassa, en edes muista koska olisin viimeksi käynyt! Kiinnostaisi nähdä uusi JVG:stä kertova leffa.

…mulla alkaa virallisesti äitiysvapaa! Yrittäjä kun olen, niin työt eivät toki seisahdu siltä istumalta kun äitiysvapaa starttaa vaan jonkin verran töitä on kyllä vielä loppukuulle, mutta sitten hiljennän tahtia toukokuuta kohden. Kesällä teen vaan yksittäisiä työjuttuja, niin voi keskittyä tutustumaan uuteen perheenjäseneen ja nauttimaan uudesta arjesta perheenä <3

…aion ottaa ilon irti kaikista ihanista hemmottelujutuista ja käydä nyt viimeisinä viikkoina esimerkiksi kasvohoidossa ja raskaushieronnassa. Tänään onkin juuri kasvohoidon vuoro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *