Babyshowerit

Olimme Antonin kanssa perjantaina hotellissa yötä (viimeinen staycation ennen vauvantuloa) ja kun lauantaina palasimme kotiin, niin meillä odottikin pöytä koreana ja joukko rakkaita ystäviä. He olivat järjestäneet minulle babyshowerit! <3 Minulla oli pieni aavistus, että sellaiset saattaisi tänä viikonloppuna ehkä olla, mutta matkan varrella tuli kuitenkin vähän epäilyksiä että olisikohan sittenkään. Sisään astuessa ei vielä näkynyt ketään eteisestä, mutta tuoksu kertoi että täällä on jotain kokkailtu ja keittiöstä löytyikin kaikki odottamasta! Oli niiin ihana nähdä kaikki tärkeät ihmiset saman katon alla <3 Ja miten otettu olin, kuinka paljon täällä oli nähty vaivaa – koristeltu kauniisti ja tehty ihanat tarjoilut.

Babyshower7 Babyshower1 Babyshower8 Babyshower11 Babyshower12

Ohjelmassa oli rennon hengailun ja syömisen lisäksi baby- tai mama -teemainen musavisa (rakastan musavisoja!), lapsuuskuvien tunnistamista sekä pienien viestien kirjoittaminen vauvalle. Jälkimmäisestä jää super ihana muisto – viestit liimattiin kauniiseen albumiin polaroidkuvien kera ja luin näitä terveisiä ihan itku silmässä. Lisäksi oli hauska lukea niistä nimiarvauksia ja veikkauksia siitä, koska vauva syntyisi ja millä mitoilla. Yksi ihana aktiviteetti oli myös se, kun jokainen veti vuorollaan kulhosta lapun, johon oli kirjattu kuukausi ja jokin kiva yhteinen tekeminen kanssani. Sieltä löytyi kaikkea yhteisistä brunssi- ja lounashetkistä babykinoon, antiikkiliikekierroksiin ja lukuhetkiin vauvan kanssa kirjastossa. Tosi ihana idea!

Babyshower5 Babyshower10

Viimeisenä ohjelmanumerona oli polttareistakin tuttu possun muovailu :’D Silloin tehtävänä oli muovailla possumorsian tälle Antonin lapsuudessa tekemälle (ja valitettavan hyvin paikkansa meidän sisustuksessa vakiinnuttaneelle) possukoristeelle, joten nyt luonnollisesti oli vauvan vuoro! Vauvasta tuli vähän creepyn näköinen, mutta kuten joku seuraaja totesi Instagramissa, niin niinhän nuo on kaikki enemmän tai vähemmän creepyjä, hahah.

Babyshower2

Babyshowereiden jälkeen en voinut kuin miettiä, miten valtavan paljon rakkautta ja ihania ihmisiä meidän tytöllä tulee olemaan elämässään <3 Kiitos niin paljon kaikki rakkaat ystävät!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *