Omasta ajasta nauttimista äänikirjojen parissa

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Jatkan tänäkin vuonna yhteistyötä äänikirjapalvelu BookBeatin kanssa ja olen siitä super iloinen – monestakin syystä! Äänikirjoista on parin viimeisen vuoden myötä tullut erottamaton osa arkeani ja niiden myötä kirjallisuus on vuosien tauon jälkeen tullut takaisin elämääni. Edelleen haaveilen, että saisin aikaiseksi myös lukea ihan fyysisiä kirjoja muutenkin kuin lomalla, mutta vaikka lukuinto vielä joskus puraisisikin, niin äänikirjoille tulee silti olemaan aina oma paikkansa. On ihan parasta laittaa kirja pyörimään esimerkiksi meikatessa, tiskikonetta täyttäessä tai sporamatkalla.

Uskon, että tänä vuonna lapsen syntymän myötä äänikirjojen arvo omassa arjessani tulee nousemaan vieläkin korkeammaksi esimerkiksi vaunulenkkien myötä. Ja äänikirjat ovat itse asiassa olleet pelastukseni nyt jo raskausaikana, kun olen välillä kärsinyt unettomuudesta ja valvonut tunteja öisin. Olen tällöin kuunnellut (erään seuraajan vinkistä) yöllä äänikirjaa, mikä on auttanut tosi paljon siihen, ettei turhauta niin paljoa pyöriä sängyssä toimettomana unta odottaen. Vinkkinä siis muillekin unettomille tuleville äideille, jos teitäkin vaivaa välillä valvominen!

BookBeat3 BookBeat4

Ei sitä vielä oikein osaa edes sisäistää tai kuvitella, miten paljon elämä tulee vauvan myötä varmasti muuttumaan. Sitä on niin tottunut siihen, että esimerkiksi omaa aikaa voi ottaa juuri silloin kuin haluaa. En kuitenkaan stressaa asiasta etukäteen, uskon että kaikki lutviutuu kyllä ajan kanssa ja että ne uudet omat rutiinit ja toimintatavat löytyvät lopulta myös vauva-arkeen. Eikä siihen oikein edes voi valmistautua etukäteen, kun ei tiedä yhtään minkälainen tapaus sieltä on perheeseemme tulossa, tai miten itse tulee reagoimaan vaikka väsymykseen. Tuleeko vauva nukkumaan paljon ja “helposti”, vai onko sen kanssa enemmän haasteita? Aika näyttää <3

Nyt nämä viimeiset kuukaudet ennen vauvan syntymää nautin siis vielä täysin rinnoin tämän hetkisestä arjesta ja siitä, että juurikin sitä omaa aikaa on ruhtinaallisesti. Kuten ylempänä totesin, niin äänikirjoja voi tosiaan onneksi kuunnella lähes missä ja milloin vain! Viime aikoina kuuntelussa on ollut muun muassa Aviciin elämäkerta, jota mietin ensin onko se liikaa toistoa kun on katsonut muutama vuosi sitten hänestä kertovan dokumentin, mutta kirja olikin tosi mielenkiintoinen ja toki myös paikoin surullista kuunneltavaa. Sille kuitenkin iso suositus! Lisäksi olen kuunnellut nyt omaan elämäntilanteeseen ajankohtaista Philippa Perryn Kunpa vanhempasi olisivat lukeneet tämän kirjan. Tässä oli mielenkiintoista miettiä paitsi tulevia kasvatusmalleja omalle lapselle, niin myös peilata sitä millaisen kasvatuksen on itse saanut. Kiinnostaisi kuunnella jotain muitakin vanhemmuuteen liittyviä kirjoja, joten saa mielellään vinkata! Nyt minulla on myös “hömppäkuuntelussa” Dolly Aldertonin uusi Haaveita, joka on kolmekymppisten elämästä kertova romaani.

Bookbeat1 BookBeat2

Jos joku näistä, tai joku muu BookBeatin yli 500 000:sta äänikirjasta kiinnostaa, niin minulla on taas tarjota teille alekoodi. Tämän linkin kautta uudet BookBeat-käyttäjät pääsevät kuuntelemaan 40 päivää BookBeat Premiumia maksutta. Toivottavasti tästä on teille iloa, mikäli olette miettineet BookBeatin kokeilemista ja kaipaatte uutta kuunneltavaa tai luettavaa – palvelusta löytyy tosiaan myös E-kirjoja!

2 thoughts on “Omasta ajasta nauttimista äänikirjojen parissa

  1. Onnea odotukseen ja synnytykseen ❤️ Laittaisitko tietoa noista essien lakoista ja onko sulla mikä ihana keväinen huulipuna tai kiilto käytössä – täällä 1- ja 3-v kotiäiti palaa elokuussa töihin neljän vuoden tauon jälkeen ja täältä sun blogista on ollut kiva napata myös meikkivinkkejä. Tulppaaneiden sävy myös ihana – mistä ne löytyi? Ihanaa kevättä 😀 ja aika hyvin on tullut testattua myös monenlaiset vauva/taaperokamat kahden lapsen kanssa eli jos niistä postaukset tulee niin innolla odotan.

    1. Kiitos paljon Laura 💗 Ihana kuulla että olet saanut täältä vinkkejä! Tuossa näkyy essien ladylike -lakka, joka on yksi ikisuosikkini, toinen lemppari kevääseen on eternal optimist -sävy. Ja huulipunana niinikään monen vuoden suosikki YSL:n Rouge Volupte Shine sävyssä 9 😍 Tulppaanit ostin Töölöstä Cawell -kukkakaupasta.

      Ja todellakin vauvahankinnoista tulee kyllä postauksia! Ollaan tilattu nyt tärkeimmät ja odotellaan niitä saapuvaksi, joten jahka niitä tulee niin esittelen varmasti täälläkin ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *