Kuulumisia keskiviikkoon

Kuvat tai tämä asu eivät nyt mitenkään liity näihin keskiviikon kuulumisiin, tätä postausta kirjoittelen trikoot jalassa kotilookissani. Tämä asu olisi kuitenkin ollut täydellinen valinta ystävänpäivädeiteille! Vietettiin lauantaina ystävänpäivää sekä puolivuotishääpäivää hieman etukäteen ja mentiin hotelliin yöksi. Sain Antonilta joululahjaksi lahjakortin St. George Spa’n raskaushierontaan, jossa olen ollut kerran aiemmin alkuraskaudesta ja se oli ihan taivaallinen. Meillä oli siis ohjelmassa hieronnat ja spa, sitä ennen vietettiin kivaa päivää keskustassa lounastaen ja muutamia vauvahankintoja tehden. Teki niin hyvää käydä yhdessä ihmisten ilmoilla, sillä olemme olleet alkuvuonna niin paljon vaan kotona. Ja nyt kun pitäisi nimenomaan vielä nauttia siitä, että voi tulla ja mennä miten haluaa! Alunperin oli ajatuksena, että olisimme käyneet illalla jossain ulkona syömässä pitkästä aikaa, mutta ravintolarajoitusten oltua tuolloin vielä voimassa emme olisikaan oikein ehtineet hierontojen jälkeen. Loppuilta vietettiin siis ihan vaan hotellissa – haettiin takeawayt, katsottiin leffaa ja köllöteltiin pehmeässä sängyssä. Oli super rentouttavaa ja ihana ottaa nyt vielä ilo irti tällaisesta kahdenkeskisestä ajasta ennen vauvan tuloa. Täytyy varata joku ravintolailtakin pian!

Vauvan tulosta puheen ollen – tajusin juuri, että viikonloppuna pyörähtää käyntiin raskauden viimeinen kolmannes! Kääk, Ihan hullua miten nopeasti aika on mennyt. Vointi on edelleen tosi hyvä, toki välillä on pientä kolotusta ja iltaisin vatsa rupeaa jo vähän painamaan, mutta niistä kirjoittelen taas sitten tarkemmin raskausviikko -postauksissa. Nyt ollaan jo hiljalleen ruvettu valmistautumaan hankintojen myötä ja tilattu mm. vaunut, turvakaukalo, pinnasänky, syöttötuoli ja sen sellaista. Äitiyspakkauksenkin pitäisi saapua parin viikon kuluessa! Odotan innolla, että toimituksia alkaa tulemaan ja pääsen sitten esittelemään hankintoja teillekin.

Housut5 Housut6

Odotan niiin paljon jo kevättä, nyt alkaa todella tuntua siltä että talvi ja erityisesti tämä tylsä loskavaihe on kestänyt ikuisuuden. Tänäänkin on ollut niin harmaa päivä ja märkä keli, että omatkin energiatasot ovat olleet varsin alhaalla. Olisi ihana olla ihminen, jonka mielialaan sää ei vaikuttaisi ollenkaan, mutta minkäs teet :’D Onneksi helmikuuta ei ole enää paljoa jäljellä ja sitten ollaankin jo maaliskuussa kohti kevättä! Pitenevät päivät, kuivat kadut ja kevyemmät kevätvaatteet – teitä odotetaan jo kovasti <3

Housut4

Blouse / Zara
trousers / Missguided Maternity

Asusta vielä sen verran, että tilasin jokin aika sitten Zalandolta nämä Missguidedin äitiyshousut ja nämä ovat olleet niin hyvät! Tykkään siitä, että leveälahkeiset housut toimivat sekä rennommissa lookeissa vaikka lenkkareiden kanssa että juhlavammassa korkojen kera. Ennen kaikkea housut ovat super mukavat ja niissä on hyvin tilaa kasvavalle vatsalle. Näille tulee siis varmasti paljon käyttöä viimeisen kolmen kuukauden aikana!

2 thoughts on “Kuulumisia keskiviikkoon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *