Torstain kuulumisia

Heipparallaa täältä kotitoimistolta! Täällä starttasi päivä tänään hieman tavallista aikaisemmin, kun olimme jo kahdeksalta tutustumassa meidän uuteen hääpaikkaan. Se oli i-ha-na, vielä paljon parempi kuin meidän alkuperäinen hääpaikka. Ehkä tämän siis oli tarkoituskin mennä juuri näin! On ollut ihanaa kun on voinut jo hiljalleen fiilistellä häitä ja ruveta suunnittelemaan yksityiskohtia – se kuuluisa hääkupla kun on jäänyt hyvin pitkälti toistaiseksi kokematta kaiken siirtämisen ja koronastressin myötä. Nyt otan siis tästä kesän hääkuplasta kaiken irti – pidetään sormet ja varpaat ristissä sen suhteen, että tilanne menee koko ajan parempaan suuntaan!

Notebook4

Pikaisen hääpalaverin jälkeen oli kiva aloittaa aamu niin, että oli jo yhdeksältä koneen ääressä skarppina meikattuna ja tavallisissa vaatteissa aamutakin sijaan. Pitäisi useamminkin aloittaa päivät näin! Totesin aamulla koiraa seitsemän jälkeen ulos viedessäni, että ihanneminä olisi tähän aikaan aamusta juoksulenkillä. Kahdeksalta olisin jo hoitanut päivän urheilut alta pois ja joisin kahvia aamu-TV:n äärellä. Ehkä vielä joku päivä, hehe. Olen hieman kateellinen teille aamuihmisille, itse kun olen aina rakastanut nukkumista ja myöhäisempiä aamuja!

Päivä on tosiaan kulunut ihan vaan tässä keittiön pöydän äärellä konetta naputellen. Aamulla vastailin ensin teidän Instagram-viesteihin – valittelin eilen Storyjen puolella huonoa onneani pionien kanssa ja sain hurjasti viestejä aiheesta. DM-viestien purkamisen jälkeen minulla oli yksi hieman enemmän ajatustyötä ja faktatietoa vaativa teksti kirjoitettavana loppuun, mutta sain sen valmiiksi ja lähetettyä asiakkaalle tsekattavaksi. Sen jälkeen olen vastaillut sähköposteihin ja hoitanut erilaisia käytännön asioita, kuten sovittanut aikatauluja julkaisuihin ja kerännyt yhteen dataa kampanjan raporttia varten. Tällaisista työtehtävistä päiväni yleensäkin koostuvat. Töiden lisäksi ehdittiin pitää Antonin kanssa yhteinen lounas- ja kahvitauko – se oli erityisen kivaa, sillä ei läheskään aina ehditä pitämään tällaisia pausseja yhdessä. Äsken kävin Telman kanssa pienellä iltapäiväkävelyllä, nyt viimeistelen hommia ja mietin mitähän sitä keksisi illalla ruuaksi.

Notebook3 Notebook1

Ostin tämän kuvien kauniin muistikirjan hetki sitten My o My Home -liikkeestä, kirjailen aina päivittäin to do -listaa ylös joko tähän tai sitten Granitista ostamaani weekly planneriin. Olen kyllä vähän tällainen hybridiversio, mitä tulee paperisten ja digitaalisten muistioiden käyttämiseen. Jotain to do -listoja pidän nimittäin myös Trellossa, kuten sellaisten yleisten hoidettavien asioiden listaa tai viimeksi tein myös oman taulunsa asunnon remonttiin liittyvistä jutuista. Trelloon kirjaan myös aina kampanja-aikataulut omalle taululleen, en enää pärjäisi ilman Trelloa!

Tästä tuli nyt tällainen sekalainen kuulumistenjakopostaus. Toivottavasti teidänkin viikko on sujunut mukavissa merkeissä! Kivaa torstain jatkoa teille <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *