Sunnuntaitunnelmia ja aamiaisvinkki Helsinkiin

Toivottavasti teillä oli ihana viikonloppu! Tässä pieni kuvakimara eiliseltä, oli täydellinen sunnuntai. Ystäväni laittoi aamulla viestiä, lähtisinkö hänen kanssa testaamaan jotain uutta smoothie bowl -paikkaa. En koskaan kieltäydy aamiaistreffeistä! Oli vielä tosi kaunis ilma – aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Pukeutuminen tosin aiheuttaa näillä “välikeleillä” joskus haasteita, kun ei ole ihan varma tarkeneeko mekolla, mutta mietityttää paahtuuko kuitenkin farkuissa. Uskaltauduin lopulta lähtemään mekossa, olipa ihana pitkästä aikaa kun tarkeni paljain säärin.

Ystäväni tuli meille ja käveltiin keskustaan – toistan itseäni, mutta nautin niiin paljon siitä kun voi kävellä lähes joka paikkaan. En ole koskaan aiemmin asunut tällaisilla etäisyyksillä, joten erityisesti nyt kesällä hyvillä ilmoilla on parasta kävellä kaikkialle! Meillä oli suuntana Iso-Roba ja uusi Bowls & Bikinis – suomalaisen uimapukumerkki Lilja the Labelin kesäkonsepti, jossa voi saman katon alla shoppailla uima-asuja sekä nauttia acai- ja smoothie bowleista. Ystäväni oli jo maistanut täällä bowleja ja ylisti niitä!

Sunnuntai4 Sunnuntai3 Sunnuntai2

Lopulta kun sain oman acai bowlini eteeni en yhtään ihmetellyt hänen sanojaan, sillä tämä oli todella hyvää. Valitsin acaipohjaisen Purple Bowlin, joka oli yksi parhaista syömistäni bowleista! Aivan täydellinen koostumus, hyvät höysteet päällä ja ihana maku. Plussaa muuten myös allergioiden huomioimisesta – yleensä jään aamiaispaikoissa aina ilman granolaa hasselpähkinöiden tai manteleiden takia, mutta täällä oli erikseen myös pähkinätön versio. Lista on hyvin simppeli ja koostuu ainoastaan juurikin bowleista sekä erikoiskahveista. Täällä on myös kiva terassi, joten syötiin bowlit tietysti ulkona kun oli lämmintä.

Sunnuntai1

Päivän asuna vanha mekko Köpiksestä sekä hetki sitten ostamani kevyt valkoinen rotsi KappAhlista!

Sunnuntai7

Ihana My O My Home Kämpissä

Sunnuntai5

Päätettiin extempore käydä vielä kiertämässä muutamat kaupat, oli ihana vaan kävellä ympäri kaupunkia kun oli näin hyvä keli. Ihasteltiin kukkaan puhjennutta Helsinkiä, täytyy kyllä ottaa kaikki ilo irti tästä alkukesän vehreydestä. Lopulta käveltiin takaisin meille ja loppupäivän vietin ihan vaan rennosti kotona, illalla Anton teki pizzaa ja ruvettiin katsomaan Mare of Easttown -sarjaa HBO:lta. Täydellinen sunnuntai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *