Kurkistus eteiseen

Jatketaan taas vähän sisustusjutuilla, tällä kertaa kurkistetaan eteiseen. Ihan kokonaisuudessaan ette kuitenkaan vielä pääse eteistä jokaisesta kuvakulmasta näkemään, sillä se on totaalisen kesken. Instagram Storyjen puolella aiempia remppapäivityksiäni seurailleet tietävät, että purimme vanhan eteiskaapin pois parketin asennuksen alta ja saamme uuden vasta keittiöremontin yhteydessä. Täten eteistä koristaa keittiön puolelta tulevan jääkaapin takaseinä :’D Tästä kun on ennen mennyt oviaukko keittiöön, mutta aukko on aiempien tehtyjen pohjamuutosten myötä hyödynnetty säilytystilan maksimoimiseksi sekä eteisen että keittiön puolelta. Kesäkuussa kuitenkin vihdoin saamme uudet kaapit, joten sitä odotellessa!

Eteinen5 Eteinen2

Keskeneräisyydestä huolimatta eteinen on jo aivan ihana ja tykkään tästä tilasta ihan hurjasti. Tämä näkymä avautuu kun astuu sisään, eli ulko-ovi jää taakse. Erityisesti tuo käytävän sisäänrakennettu hyllykkö on täydellinen wow-elementti – sellainen mitä ei ihan jokaisesta kodista löydy. Tästä emme tosiaan voi ottaa krediittejä itsellemme, vaan hyllykkö on aiempien omistajien tuotoksia. Meidän mielestä kuitenkin aivan huikea ratkaisu heiltä! Ollaan haluttu pitää hyllykkö aika simppelinä somistamisen puolesta, joten sitä koristaa muutamat kauniit koriste-esineet.

Toinen katseenvangitsija eteisessä on vanha kristallikattokruunu, jonka olen aikoinaan saanut ukiltani. Harmi ettei ukki (jolla on ikää jo kunnioitettavat 93 vuotta) muista mikä tämän valaisimen tarina on tai mistä hän on hankkinut tämän. Olen epäilemättä perinyt ukilta innostukseni kaikkeen antiikkiin! Ra-kas-tan tätä kattokruunua, jos jostain sisustusjutusta en tule koskaan luopumaan niin tästä. Ihana siis, että tämä on esillä heti eteisessä paraatipaikalla.

Eteinen3

Musta siro sivupöytä meillä oli Tampereella olkkarissa, se on ollut huippulöytö Jyskistä. Sivupöytä on hyvä laskuteline avaimille ja muulle tavaralle, mutta odotan kyllä että saadaan vastakkaiselle seinälle ne kaapistot, jonne saa laitettua sitten asusteita ja muuta, etteivät ne jää pyörimään tuolle tasolle. Näiden kuvien ottamisen jälkeen ollaan laitettu sivupöydän päälle vanha kultareunuksinen peili, joka on niinikään antiikkia, mutta edesmenneeltä mummiltani saatu. Näette sen sitten myöhemmin, jahka saadaan eteinen valmiiksi!

Eteinen4 Eteinen1

Tältä näyttää siis meidän eteisessä tällä hetkellä. Mitä tykkäätte? <3

6 thoughts on “Kurkistus eteiseen

  1. Heippa! Saako kysyä, millä sävyllä maalasitte seinät ja hyllykön? Näyttää tosi kauniilta! Kiitos! Eve

    1. Heippa Eve, tottakai! Ne on maalattu Tikkurilan Paperi -sävyllä ☺️ Valkoisen sävyn valinta on kyllä vaikeaa kun vaihtoehtoja on niin paljon, mutta tämä meni onneksi ihan nappiin! 👌🏼

  2. Moikka Jonna! Olen katsellut samaisia ovenkahvoja omaan uuteen kotiin, jossa alkaa pian pienimuotoinen remontti, mutta vessan oven lukko on vielä hakusessa. Näkyykö kuvissa vasemmalla teidän vessan ovi? Mistä ostitte tuon lukon/lukkokilven oveen? Se sopii kauniisti tuohon ovenkahvaan :)

    1. Moikka Anna! Lukkokilpi on samaiselta Beslagsbodenilta Bauhausista ☺️ Meillä tosin jäi mukana tulleet ruuvit liian pitkiksi, joten se vaatii vielä pikkuisen fiksaamista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *