Missä mennään hääsuunnitelmissa?

Olette kyselleet hääsuunnitelmien perään ja toivoneet updatea niiden tiimoilta. Naurattaa, miten suurin osa tämän blogin hääkategorian postauksista onkin ollut viimeisen vuoden ajan juuri näitä tilannepäivityksiä ja varasuunnitelmia toisensa perään :’D Mutta nyt näyttää kuitenkin siltä, että olisi hieman valoa tunnelin päässä ja uskaltaa alkaa pikkuhiljaa miettimään niitä kivoja yksityiskohtia ja ylipäätään itse häiden toteutumista kaikenlaisten skenaarioiden pohtimisen sijaan. Niiin huojentava tunne kaiken tämän jälkeen!

Instagramin puolella olenkin jo maininnut, että päädyimme jokin aika sitten siirtämään häät (vielä kerran) loppukesään elokuulle. Toukokuu tuntui tulevan tilanteeseen nähden kuitenkin liian aikaisin ja vaikka nyt mennäänkin parempaan suuntaan, niin ei ole mitään takeita siitä, että kuun lopussa voisi vielä juhlia isommalla porukalla. Tuntuikin siis hyvältä päätökseltä ottaa reilun parin kuukauden aikalisä alkuperäiseen hääpäivään nähden. Nyt onneksi näyttää siltä, että rokoteaikataulu etenee lupaavasti ja loppukesästä voisi kaikilla vierailla olla ainakin yhdet rokoteannokset, esimerkiksi vanhemmillamme taas jo molemmat rokotteet. Ehkä ravintolarajoituksiakin on alettu purkaa siihen mennessä ja kaikin puolin näyttää suhteellisen valoisalta. Ehkä me saamme sittenkin ne unelmoimamme, kaikkien läheisten kanssa vietetyt häät <3 Tietysti tässä reilun vuoden aikana on oppinut, että kaikki on mahdollista, mutta nyt kaiken pessimistisyyden jälkeen haluan pysyä optimistisena.

Wedding3

Siirtämisen ja kaikkien hääjärjestelyiden osalta oli aluksi vaikeuksia, kun niin juhlatilat kuin kuvaajat sun muut ovat aivan täyteen buukattuja koko kesän. Yksi meidän varasuunnitelmista oli juhlatila kauempana Helsingistä, mutta nyt kun vieraita voisikin ehkä kutsua enemmän, niin halusimme kuitenkin pitää häät pääkaupunkiseudulla. Vapaan juhlatilan löytäminen täältä oli kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty ja olin ihan tuskastumisen partaalla, kunnes teimme asiat hieman helpommiksi ja päädyimme pitämään häät perjantaina. Ihan alunperin emme olisi edes harkinneet perjantaita mahdollisena päivänä, vaan halusimme ehdottomasti lauantain, mutta niin sitä vaan kriteerit madaltuvat tässä ajan myötä :’D Meillä ei oikein ollut vaihtoehtoja, kun mitään ei ollut lauantaipäiville vapaana, eikä myöskään kuvaajaa tai vaikka kampaajaa meinannut löytää. Lopulta löysimme siis ihanan juhlatilan (joka on itse asiassa yksi alkuperäisistä vaihtoehdoistamme) ja saimme saman kuvaajan, meikkaajan ja kampaajan järjestymään uudelle päivälle ja vapaa vihkiaikakin löytyi. Mikä helpotus!

Uusi hääpäivä on *rumpujen pärinää* – 13.8. eli perjantai kolmastoista. Aluksi päivän kuullessani kohosi hikikarpalot otsalle ja pieni taikauskon häivähdys nosti päätään, mutta lopulta päivä vaan nauratti meitä. Totesimme, että se sopii itse asiassa todella hyvin häiden teemaan, kun ei ole mikään oikein mennyt putkeen :’D Ilmankos juhlatila oli silloin vapaana, kun ei kukaan muu varmaan ole halunnut tuota, hahah. Jääpähän päivä ainakin mieleen ja huonon onnen päivästä huolimatta aiotaan pitää eeppiset hääkemut!

Wedding2

Vielä on tosiaan kuitenkin avoinna, että minkälaisella kokoonpanolla häitä vietetään ja kuinka suuren vierasmäärän voimme lopulta kutsua. Seurailemme edelleen tilannetta ja olemme ilmoittaneet vieraille, että saatetaan joutua tekemään muutoksia lähempänä. Onneksi kaikki ovat olleet todella ymmärtäväisiä tämän tilanteen suhteen. Nyt vaan toivotaan, että kolmas kerta toden sanoo ja me päästään VIHDOIN naimisiin ja juhlimaan ikimuistoisia häitä yhdessä läheistemme kanssa <3

Postauksen kuvat eivät varsinaisesti liity aiheeseen, olin viime viikon lopulla aivan mielettömän ihanalla Lancômen järjestämällä staycationilla yhdessä siskoni kanssa St. George -hotellissa. Nämä ruusujen täyteiset kuvat kuitenkin sinänsä sopivat hääaiheeseen! Sain myös Lancômelta ja Balmuirilta lahjana tuon upean valkoisen silkkiaamutakin, josta olin erityisen iloinen, sillä se tulee olemaan täydellinen myös hääviikonloppuna. Juuri kaikkiin tällaisiin kivoihin, pieniin yksityiskohtiin aion nyt hitsi vie keskittyä kaiken tämän häitä varjostaneen epävarmuuden jälkeen <3

Toivottavasti myös teillä muilla tämän kesän morsioilla on jo hieman valoisammat fiilikset häiden suhteen! 

7 thoughts on “Missä mennään hääsuunnitelmissa?

 1. Mä pidän peukkuja ja toivon sydämeni pohjasta, että vihdoin tosiaan kolmas kerta toden sanoo, ja pääsette sanomaan toisillenne ”tahdon”. 🥰 Kaikin puolin kuulostaa nimittäin siltä, että nyt kaikki natsaisi juhlapaikkaa myöten.

  1. Voi ihana, olen niin otettu miten moni siellä ruudun takana myötäelää ja toivoo parasta meidän puolesta 💗 Kiitos paljon Tiia 😍

 2. Meillä myös sama eli perjantain häät tiedossa, kun lauantaille ei enää saanut siirrettyä. Mutta oon ajatellut, että sitten on kaikilla vielä koko viikonloppu edessä ja vapaana muihin menoihin :) Plus näin palkkatyöläisenä vihkiminen on myös palkallinen vapaapäivä eli sekin etuna :D Jos joku nyt ei yhtenä perjantaina voi lähteä aiemmin töistä, niin harmi homma, mutta toisaalta saattaahan osalla olla töitä lauantaisinkin. Tsemppiä järjestelyihin, toivottavasti päästään juhlimaan!

  1. Perjantai on uusi lauantai, hehe! 😎 Todellakin, parasta kun on sitten koko viikonloppu edessä ja vieraillakin enemmän aikaa toipua kekkereistä! Ja hei hyvä bonus tuo palkallinen vapaapäivä, en edes tiennyt. Paljon hyviä pointteja – meitäkin ensin mietitytti saavatko kaikki hoidettua työn puolesta tuon perjantain, mutta kyllä varmasti suurin osa saa sen helposti järjestymään etenkin tällaisena joustavan työn aikana.

   Kiitos paljon Jenni ja samoin teille iloa järjestelyihin! 😍

 3. Heippa! Täällä myös yksi, joka yrittää tämän koronan keskellä suunnitella häitään! Pisteet sulle kyllä positiivisuudesta kaikesta huolimatta. Halusin kysyä, että onko teillä ihan kirkkovihkiminen, ja mihin aikaan olet tehnyt varauksen tälle? Meillä on kirkosta ihan muutaman kilometrin matka juhlapaikalle ja haluaisin, että hääkuvat otettaisiin vasta kihlauksen jälkeen. Kiinnostaisi tietää millainen aikataulu teillä on tuona päivänä? 😊

  1. Heippa Emmi! Heh kiitos, joskin täytyy sanoa että kyllä tässä aina välillä tulee pieniä takapakkeja, kuten nyt kirotessani noita hitsin kisaturisteja jotka tuonut koronaa sankoin joukoin Suomeen.. Ottaa niin päähän! Täytyy vaan toivoa, että tilanne ei taas menisi tämän myötä huonompaan suuntaan.

   Joo meillä on kirkkovihkiminen ja klo 15 :) Otamme jotain kuvia ennen vihkimistä (first look ja esim. kaasojen ja bestmanien kanssa niin on ainakin otettu sitten) ja muutamat kuvat eri paikassa vihkimisen jälkeen. Koitetaan kuitenkin, ettei siihen menisi enää liikaa aikaa, jotta vieraat eivät joudu kovin kauaa odottelemaan meidän saapumista juhlapaikalle.

   Ihanaa häidensuunnitteluaikaa teille! 💗 Koska teillä on hääpäivä?

   1. Joo inhottavaa kyllä kun nyt noiden kisaturistien takia saa taas jännittää loppukesän juhlia, vaikka hetki sitten tilanne näytti jo melkeinpä normaalilta…Toivotaan kuitenkin, että saatte pitää häät kuten suunniteltu. :)

    Kuulostaa hyvältä tuo teidän aikataulu! Meillä kävi myös mielessä nuo first look -kuvat, kun ne varmasti vähentää sitten stressiä kirkossa ja jälkeen päin kun tärkeimmät kuvat on jo otettu. Päädyttiin kuitenkin siihen, että halutaan nähdä toisemme alttarilla ekan kerran, niin otetaan kuvat sitten siinä vihkimisen jälkeen. Meillä on hääpäivä 30.7.2022. :)

    Kiitos sulle ja ihanaa häiden odotusaikaa teille! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *