Kesän ensimmäisiä

Viime päiviin on mahtunut aika monia kesän ensimmäisiä. On käyty extempore pizza-piknikillä puistossa, maistettu kesän ensimmäiset kioskijäätelöt, juotu viinit terassilla auringossa ja syöty lounaat ulkona. Varma kesän merkki on myös ekat kipeät rakot jaloissa liian innokkaasta uusien kenkien koeajamisesta, haha. Aivan kertakaikkisen ihania päiviä ollut ja on ainakin tullut otettua kaikki ilo irti! Eilen aamukävelyllä todettiin, miten tuntui ihan kuin olisi ulkomailla, kun jo aamusta on niin lämmintä. Talvi oli jotenkin todella pitkä ja vielä päälle alkuvuoden vaikea koronatilanne, joten nyt tätä valoa, lämpöä sekä ulkona ystävien kanssa oleskelua osaa taas arvostaa ihan erityisen paljon. Toivotaan, että tällaisia lämpöisiä ja aurinkoisia päiviä olisi edessä kesällä vielä paljon! Ainoa miinus on ollut ystäväni koivun aiheuttama kova allergia, mutta eipä tuo ole menoa haitannut – onneksi ei ole sentään niin pahoja oireita, ettenkö voisi olla ulkona. Kaikki sympatiat niille, jotka joutuvat linnoittautumaan allergiaoireidensa kanssa sisätiloihin!

Ollaan muuten nautittu todella paljon siitä, että asutaan nyt niin lähellä keskustaa. Aiemmin on aina ollut julkisten liikennevälineiden tai auton armoilla eikä ole voinut niin helposti tehdä mitään extempore-juttuja, joten miten ihanaa nyt on kun voi työpäivän päätteeksi vaan huikata kavereille että mennäänkö pizzalle lähipuistoon. Tai kun on lähellä ravintoloita ja kahviloita ja voi pitää lounastauon jollain kivalla terassilla. Lisäksi tulee muuten kerrytettyä päivän aikana askeleitakin huomattavasti enemmän kuin ennen, kun kävelee paljon paikasta toiseen. Ollaan eletty kyllä ihan sellaisessa alun huumassa aivan sydämet silmillä – katso nyt tuotakin kaunista taloa ja mieti että me voidaan kävellä tästä kotiin! Veikkaan, että meillä on edessä aika ihana kesä täällä. Ajattelin muuten tehdä jossain vaiheessa postauksen omista Töölö-suosikeistani, sen verran monta kivaa raflaa ja kahvilaa tullut jo testattua viime viikkojen aikana.

Cherry8 Cherry6 Cherry7

Tuntuu että nyt on inspiraatio taas kesän myötä niin paljon enemmän huipussaan kuin mitä on viime kuukausina ollut. Täytyy siis aktivoitua täällä bloginkin puolella, mielessäni on paljon postausideoita! Haluaisin päästä tekemään teille lisää kotijuttujakin, mutta samalla haluaisin kuitenkin vielä ensin vähän edistää sisustusta. Vaikka toisaalta tiedän itsekin seuraajan näkökulmasta, että on kiva nähdä myös “keskeneräistä” ja sitä miten sisustus lopulta etenee.

Tästä tuli nyt varsin sekalainen höpöttelypostaus, mutta toivottavasti saitte sanoistani kiinni, hehe. Nyt toivottelen teille kivaa alkavaa viikonloppua!

2 thoughts on “Kesän ensimmäisiä

  1. Kesän ensimmäiset jutut ovat kyllä vuodesta toiseen yhtä ihania! Siinä on aivan omanlaisensa fiilis, kun ostaa vaikka kesän ekan kioskijäätelön ja nautiskelee siitä. Tää postaus oli muutenkin tosi kivaa luettavaa, sekalainen höpöttely toimii :)

    1. No niinpä, ihan kuin ei olisi koskaan aiemmin kesää elänytkään 😍 Hei kiitos Jenny, ihana kuulla 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *