Farkkua ja pellavaa

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

Olipahan helleaalto viime viikolla! Olin ensimmäisenä lämpimänä päivänä liikkeellä keskustassa, enkä voinut vaatteita kotona valitessa uskoa, että ulkona voisi pärjätä mekolla. Miten sitä aina odottaakin niitä mekko- ja kesäkelejä niin paljon, mutta sitten kun ne ekaa kertaa tulevat, niin tuntuukin tosi paljaalta lähteä mekolla ulos :’D En siis tohtinut tuolloin vielä korkata mekkoja, vaan laitoin jalkaan tämän hetken lempparifarkut, päälle kevyen topin ja pellavasekoitteisen trenssitakkini. Ajattelin tämän olevan tarpeeksi vilpoisa asu, mutta huh, viimeistään terassilla auringossa istuessa sain heivata takin pois!

Loppuviikosta kyllä korkkasin mekon jos toisenkin, oli niin ihanaa päästä pukeutumaan kesäisesti. Toivotaan, että saadaan tällaisia lämpöisiä päiviä vielä paljon lisää – parasta kun koko kesä on vasta edessä! Tykkään kyllä helleasujen lisäksi tosi paljon myös tällaisesta alkukesän pukeutumisesta, kun voi käyttää kivoja kevyitä kevättakkeja ja bleisereitä. Ilo irti siis tästäkin kaudesta!

Trenssi4 Trenssi1 Trenssi2 Trenssi3

Trench coat / Hunkydory (sponsored)
top / COS (find here*)
jeans / Arket (find here*)
shoes / Flattered (find here*)
bag / Dior vintage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *