Terveiset uudesta kodista

Heippa uudesta kodista! Nyt on pari ensimmäistä yötä täällä takana <3 Ihan uskomaton fiilis, että nyt vihdoin kuukausien odotuksen jälkeen me oikeasti asutaan täällä. Näistä ensimmäisistä hetkistä täällä on haaveiltu niin kauan, ettei tätä oikein meinaa vielä sisäistää. Edelleen pitää nipistää itseään, että miten tämä ihana, valtavan kaunis koti voi olla meidän!

Aamu3

Lauantaina tuli tosiaan muuttokuorma, joten viikonloppu meni ihan vaan tavaroita purkaessa ja paikkoja siivoillessa. Edelleen nurkissa pyörii muuttolaatikoita, mutta ihmeen nopeasti on suurin osa tavaroista kuitenkin jo löytänyt täältä paikkansa. Lauantai-iltana oli ihana rojahtaa pitkän päivän jälkeen sänkyyn rättiväsyneenä mutta onnellisena. Ja aamulla ensimmäistä kertaa täällä herätessä se onni vasta olikin läsnä! Lähdettiin yhdessä viemään Telmaa ulos, haettiin lähikahvilasta cappuccinot mukaan ja tehtiin vähän pidempi aamukävely. Takin taskussa pullotti niinikään mukaan ostetut uunituoreet croissantit, jotka odottivat aamupalapöytään pääsyä. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta, linnut lauloi ja fiilisteltiin vaan uusia kulmia. Mietittiin, että tästä voisi tulla meidän sunnuntaitraditio. Täytyy tosin varmaan ottaa välillä kahvit mukaan kotoa takeaway-cappuccinojen sijaan, muuten rahat hupenisivat äkkiä lähikahvilan kassaan, haha.

Aamukävelyn jälkeen keitettiin kotona kahvit ja katettiin pöytä kauniisti. Hetki meni astioita etsiessä, keittiön kaappien ja laatikoiden sisällöt eivät ole ihan vielä muistissa ja osa oli vielä muuttolaatikoissakin. Minne me laitettiinkaan ne  pikkulautaset, entä missäköhän muuttolaatikossa ne aterimet vielä piileskelee? Kun lopulta päästiin istahtamaan pöydän ääreen, niin nautittiin täysin rinnoin ensimmäisestä aamusta täällä – croissantit maistuivat taivaallisilta ja aurinko paistoi ihanasti sisään asuntoon. Mietittiin, miten onnellisia ollaan tässä ja nyt <3

Aamu1 Aamu2

Ryhdyn pian sisustus- ja remppapostausten pariin! Ensimmäisenä luvassa ainakin juttua ovenkahvoista ja meidän uudesta (täydellisestä!!) lattiasta :)

2 thoughts on “Terveiset uudesta kodista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *