Maaliskuun ensimmäinen

Hyvää maaliskuun ensimmäistä! Ai että, ensimmäinen virallinen kevätkuukausi. Nämä postauksen kuvat nyt eivät toki ole keväisimmästä päästä, nämä on otettu jo aikoja sitten, joten korkea aika laittaa nämä ulos nyt kun on vielä sentään lunta maassa ;) Viikonloppuna tuntui kyllä ensimmäistä kertaa ihan kunnolla keväältä, kun aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Huomasi miten se oikein lämmitti kasvoja, kun pysähdyttiin lauantain kävelylenkillä hetkeksi paistattelemaan. Ihana ajatus, että koko kevät (kesästä puhumattakaan) on vielä edessä!

Maaliskuulta odotan lisää aurinkoisia päiviä, keveämpien takkien esiin ottamista ja hiljalleen kuivuvia katuja. Selviytyjät -katsomoita lauantaisin, uusien tennareiden korkkaamista, juoksuharrastuksen elvyttämistä kun ei tarvitse enää liukastella sekä tulppaanisesongista nauttimista. Totesin nimittäin, etten ole ottanut kaikkea iloa irti tulppaaneista, joten se asia täytyy korjata ja ostaa heti tänään kimppu kotiin!

Lumi2

Lisäksi maaliskuu on viimeinen kuukausi putkiremonttia asunnolla ja huhtikuun alussa päästään vihdoin aloittamaan omat remontit ja sitten muuttamaan. Sisälläni oikein kuplii ja kihelmöi, kun ajattelen sitä miten tämä piiitkä odotus aina sieltä elokuisesta kaupanteosta saakka on kohta ohi ja muutto on jo oikeasti lähellä. Nyt on ollut niin kivaa päästä jo konkreettisesti suunnittelemaan ja tekemään valintoja, kirjoittelen niistä varmasti vielä pian lisää. Huomenna käydään parkettimiehen kanssa asunnolla tulevaa lattiaremppaa varten, joten saadaan sitäkin vihdoin edistettyä. Maaliskuu menee varmasti nopeasti, kun pyörittelee näitä kämppäjuttuja päässä ja tekee erilaisia valintoja!

Lumi1

Mitä te odotatte maaliskuulta?

2 thoughts on “Maaliskuun ensimmäinen

  1. Ihanan positiivinen postaus kaiken tän koronakurjimuksen keskellä <3 Itse olen viime aikoina ollut melko loppu tähän tilanteeseen ja viimeinen niitti oli salien sulkeminen. Nyt kun ei juuri ketään voi nähdäkään niin todellinen tylsistyminen iskee etenkin arki-iltaisin työpäivän jälkeen. Olen yrittänyt miettiä korvaavaa liikuntaharrastusta salin tilalle ja päättänyt että myös minä kokeilen alkaisiko juoksu kulkemaan :) En siis ole koskaan ollut mikään juoksija ja pisin juostu matka taitaa olla jotain 3km kieppeillä :D Muuten en oikein odota mitään maaliskuulta, paitsi varovasti toivon että jos loppukuusta koronatilanne olisi edes vähän parempi ja toki että olisi kauniita kevätpäiviä, jolloin en voi skipata juoksulenkkejä säähän vedoten ;)

    1. Kiitos Mimmu, ihana kuulla 💗 Ja en yhtään ihmettele 😔 Juuri sanoin yhtenä iltana poikaystävälle, että nyt täytyy vaan yrittää keksiä jotain piristystä ja aktiviteettia arki-illoille kotona. Mutta hei mahtavaa jos olet alkanut harkita juoksemista! Voin kertoa, että mun pisin (putkeen ilman kävelytaukoja) juostu matka on tällä hetkellä 2km, joten aloitin todellakin ihan nollista kunnon ja juoksutekniikan sun muun suhteen 🙈 Jotain hyvää siis tässä pandemiassakin, että se pakotti minut viimein ylittämään valtavan kynnyksen ja opettelemaan juoksemaan!

      Toivotaan, että maaliskuu tuo mukanaan myös kivoja hetkiä kaiken tämän keskellä! 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *