Inspiraatiota kevääseen

Postaus sisältää mainoslinkkejä 

Viime päivinä ollaan saatu nauttia hiljalleen kohoavista lämpöasteista. Olenkin korkannut kevättakin ja vaihtanut talvikengät tennareihin, tuntuupa ihanalta käyttää keveämpiä varusteita pitkän talven jälkeen! Onneksi en tosin vielä lähtenyt laukalle ja vienyt heti talvitakkeja ja -kenkiä varastoon, sillä nyt pakkaset näyttävät tekevän taas paluun. Kyllä se kevät sieltä tekee kuitenkin tuloaan!

Innostuinkin keräämään maaliskuun inspiraatioksi vaaleasävyisen ja hempeän kollaasin, sävyt näyttävät aivan ihanilta!  Juuri nyt innostaa samansävyiset setit, vaaleat ja ruskean sävyt sekä hempeä vaaleansininen. Tässä kuussa ei toki tule varmaan pahemmin pukeuduttua muihun kuin kotivaatteisiin (ehkä siis päivitettyä oloasu -kollaasia seuraavaksi?), mutta toivottavasti ainakin myöhemmin keväällä voi fiilistellä kevätmuotia. Tai ehkä alan kohta vaan pukeutua kotona kaikkiin suosikkivaatteisiini, vaikka niitä ei kukaan muu poikaystäväni lisäksi näkisikään :D

Inspis1

1. Takki, 2. ribbineuletakki & ribbihame, 3. bleiseri, 4. neule,
5. bootsit, 6. neule – Soft Goat, 7. housut, 8. avokkaat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *