Vuoden ensimmäinen asu

Johan oli lumimyräkkä täällä Helsingissä! Eipä ole hetkeen ollut näin paljon lunta täällä, tulee ihan lapsuuden talvet mieleen kun on niin korkeat lumivallit teiden varsilla. Näinä hetkinä olen kyllä erittäin tyytyväinen kerrostaloasuja – ollaan käyty vanhemmillani auttamassa lumitöissä, mutta on huojentavaa kun ei ole omaa pihaa kolattavana. Autohallipaikasta sen sijaan haaveilen, auto oli aikamoisten kinoksien alla eilen :’D Auton skrabaaminen ja lumen alta kaivaminen on kuitenkin ainoa miinus näillä keleillä, niin ihanaa kun on lunta!!

Nämä kuvat on otettu viime viikolla ennen tätä lumikaaosta. Tämä asu on ollut kyllä niin peruslookkini viime kuukaudet, välillä vaan vaihtuu kovimpina pakkaspäivinä takki untsikkaan. Martensin maiharit ovat käytössä talvesta toiseen, ne ovat erinomaiset kengät kaupunkikäyttöön liukkaille keleille. Tykkään näistä ihan valtavasti, en olisi kyllä osannut arvata muutama vuosi sitten miten paljon näille tulisi käyttöä! Arketin musta villakangastakki on tosiaan tämän syksyn ja talven suosikkeja – päätin vihdoin hankkia mustan vuorellisen villakangastakin ja tämä on ollut tosi hyvä ostos. Samoin tuo Arketin pipo on ollut harvase päivä päässä!

Takki4 Takki3 Takki2 Takki1

Coat / Arket
beanie / Arket
knit / H&M Premium Quality
jeans / Won Hundred
boots / Dr. Martens

Photos: Johanna Turpeinen / Edit by me

3 thoughts on “Vuoden ensimmäinen asu

    1. Kiitos! 😍 Muistaakseni malli on Pascal ja pehmeässä nahassa, sen tarkemmin en valitettavasti muista oliko jotain mallinumeroa tms. Toivottavasti tästä on jotain apua ☺️

  1. Oi tuo pipo on söpö! Ja on todellakin onni asua kerrostalossa tällaisella lumimäärällä :D Ei tarvitse itsellä huolehtia mistään lumitöistä, niin voi vaan nauttia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *