Vintage Weekender Bag

Monia teitä kun kiinnostaa nämä vintage-laukkulöydöt, sekä laukkujutut ylipäätään, niin tässä viimein kuvia uusimmasta löydöstäni! Ostin tämän Louis Vuittonin Keepallin jo loppuvuodesta ja se on jo päässyt tositoimiin muutamaan otteeseen, mutta nyt vasta sain otettua kuvat tästä. Olin etsinyt Keepallia jo tosi pitkään – halusin nimenomaan tällaisen elämää nähneen vanhan ja patinoituneen yksilön, mutta aina tuli joko hinta tai kunto vastaan. Toisaalta tällaisten vintagelaukkujen hankinnassa on hyväkin jos etsintäprosessi kestää, niin ainakin ehtii pääsemään jyvälle hinnoista ja tietää minkä kuntoisesta kannattaa maksaa minkäkin verran. Lopulta eteeni tulikin todella hyvä yksilö, joten kannatti malttaa!

Keepall2 Keepall1

Tämä on siis tarkemmin sanottuna kantohihnalla varustettu Keepall Bandouliere ja koossa 50. Olin käynyt joskus liikkeessä mallailemassa kokoja, ja tämä 50 on täydellinen koko minulle! Se ei ole liian suuri (kun en itsekään ole mikään kovin pitkä), mutta kuitenkin tarpeeksi tilava mahduttamaan tarvittavat tavarat yön yli reissulle (tai viikonlopuksi jos on hyvä pakkaamaan :D). Kantohihna on weekender-laukussa mielestäni ihan ehdoton mukavuuden kannalta, joten halusin nimenomaan tämän Bandouliere -mallin.

Halusin, että laukussa olisi tallessa tuo tägi ja että nahkaosat olisivat kauniisti patinoituneet hunajaisen sävyisiksi. Kuten todettua pieniä elämän jälkiä sai patinan lisäksi kyllä olla, mutta päällisin puolin toivoin laukun olevan siistissä kunnossa. Tämä onkin date coden mukaan 32 vuoden takaa, mutta erinomaisessa kunnossa pieniä jälkiä lukuunottamatta. Tilasin laukun Designer Vintagelta, mutta olen tekemässä teille kattavampaa postausta vintagelaukkujen hankinnasta putiikkisuosituksineen, joten kerron niistä lisää omassa postauksessaan :)

Keepall4

Tämä on ollut jo muutaman kerran yöpymisissä mukana ja en voisi olla tyytyväisempi! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *