January Picks

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tammikuu ei ole juurikaan tuonut vaihtelevuutta pukeutumiseen, vaan mukavat ja pehmeät kotivaatteet ovat yhä eniten käytössä. Tilasinkin viime viikolla alennusmyynneistä toiset kashmirhousut, vuosi sitten ostamani sellaiset ovat olleet ihan paras hankinta (ja jalassa tälläkin hetkellä tätä näpytellessäni), joten ajattelin panostaa myös toiseen housupariin. Kotivaatteisiin satsaaminen erityisesti näinä aikoina kannattaa! Kashmirhousujen lisäksi rakastan kauniita pyjamia sekä näitä joululahjaksi saamiani teddytohveleita.

Ehkäpä pukeutumisen suhteen tulee taas hieman aktivoiduttua, kun alan käymään enemmän meidän uudella toimistolla! Voi vetää työpäivän ajaksi farkut jalkaan, jonkun ihanan neuleen päälle ja korvakorut korviin. Ulkovaatteina taas tuo loppuvuodesta ostamani ihana villakangastakki ja valkoinen pipo, jotka tosin näköjään molemmat tällä hetkellä sold out. Seuraavaksi onkin tulossa asukuvia (pitkästä pitkästä aikaa) juuri näiden kanssa!

Ihanaa alkanutta viikkoa!

January

1. Villakangastaskki, 2. korvakorut, 3. kashmirneule, 4. pipo,
5. tohvelit, 6. pyjama, 7. tuoksukynttilä, 8. nilkkurit, 9. merinovillamekko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *