Loman jälkeen

Heippa ja mahtavaa uutta vuotta! Toivottavasti teillä on takana onnistunut joulu ja uudenvuoden vietto <3 Niin kivaa olla taas linjoilla 1,5 viikon joululoman jälkeen ja startata uusi vuosi täällä bloginkin puolella. Nämä viime päivät ovat olleet todellakin lomaa, kun ei ole tullut tehtyä juuri yhtään mitään – ja se on ollut aivan ihanaa. On voinut hyvällä omatunnolla vaan nukkua pitkään, katsella sarjoja, ulkoilla ja ihan vaan olla ja latailla akkuja.

Tammikuu2

Kuten todettua, tässä kuvan mukaisissa tunnelmissa sohvalla on hujahtanut suurin osa lomapäivistä :’D Ollaan katseltu paljon sarjoja – eilen loppui Modernin perheen uusin, eli koko sarjan viimeinen kausi. Eihän sen katsomiseen mennyt kuin huimat kolme päivää, ei osattu yhtään säästellä jaksoja vaan ahmittiin ne suorilta käsin! Se on kyllä ehkä suosikkisarjani kautta aikojen, niin ihana hyvän mielen sarja ja loistavat hahmot. Katsoin myös vastikään ruotsalaisen Rakkaus & Anarkia -sarjan, joka taas ei ihan täysin sytyttänyt, vaikka sitä on paljon kehuttu.

Tammikuu1

Uuttavuotta vietettiin ystäväpariskunnan kanssa heidän luonaan. Pojat tekivät mielettömän hyvää ruokaa – alkuruuaksi oli risottoa jättiravuilla ja pääruuaksi pihvit ja palsternakkapyrettä. Pelattiin vanhaa kunnon ysäriklassikkoa Tuttu juttu -lautapeliä ja naureskeltiin sen ajan kysymyksille, kuten “Kumpi teistä hankkii äänilevyt”. Sen parissa hujahtikin tovi ja ilta venähti pitkäksi, mutta oli hauskaa! Joulun suosikkilautapeli oli muuten Smart10, joka me ostettiin syksyllä. Ihan super kiva ja näppärä peli, kun on niin pienikokoinen ja helppo ottaa mukaan. Sille iso suositus!

Uudenvuoden asuna toimi perinteisesti paljetit. Ostin tämän H&M:n paljettimekon loppuvuodesta, huomasin että muutamat omistamani paljettimekot olivat aika lyhyitä, joten kaipasin tällaista vähän aikuisempaa versiota. Tästä on iloa varmasti vuosiksi eteenpäin!

Tammikuu4

Paras päätös lomalle oli tämä mieletön lumimaisema, josta vihdoin saadaan nauttia täällä etelässäkin! Vitsit miten paljon lumi piristää heti ja tulee ulkoiltuakin paljon enemmän, kun taivaalta ei tule koko aikaa vettä. Tämä kuvan hienohelma nimittäin ei märällä kelillä juurikaan suostu kävelemään, haha. Myös kotona on niin paljon valoisampaa lumen myötä, joten toivotaan että lumimaisema ilahduttaa meitä nyt ainakin hetken <3

Tammikuu3

Joulukuvia on tullut jaettua Instagramin puolella niin paljon storyissa ja feedissä, että en laita niitä enää tänne, mutta tässä kuitenkin yksi suosikkilahjoistani. Nämä Flatteredin teddytohvelit ovat olleet jalassani päivittäin, pehmeät tohvelit on ihana sujauttaa aamulla jalkaan. Oikealla taas meidän suosikkiruokaa, joka tosin on vähän harvinaisempaa herkkua, mutta aina kun halutaan jotain spesiaalimpaa erityisen hyvää takeawayta, niin haetaan Sushibar & Winesta. Tähän en ikinä kyllästy!

Ihanaa tammikuun ensimmäistä maanantaita! 

2 thoughts on “Loman jälkeen

  1. Moikka Jonna! Pitkästä aikaa täällä blogin puolella :) Instaa tuee seurattua tiiviimmin. Mutta ihan pakko kysyä noista Flatteredin tohveleista, pitääkö koko paikkaansa? Niistä on nyt tainnut tulla semmoinen pakko saada päähänpinttymä :D

    -Kirsi

    1. Moikka Kirsi, kiva kun pistäydyit täällä! ☺️ Mielestäni Flatteredilla koot vastaa yleensä hyvin normaalia ja otin oman peruskokoni, nämä tohvelit oli aika napakat alussa mutta ne pikkuisen antaa myöden kun käyttää. Toivottavasti tästä oli jotain apua 🙈 Tohvelit on kyllä aivan ihanat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *