Christmas Wishlist

*Postaus sisältää mainoslinkkejä 

Muutama teistä ehdotti postaustoiveita kysellessäni, että jakaisin omia joululahjatoiveitani. Emme omassa perheessä enää aikuisten kesken anna joululahjoja vaan keskitymme lasten lahjoihin, joten en oikeastaan toivo lahjaa kuin poikaystävältäni, hehe. Hänen kanssaan olemme edelleen joka vuosi vaihtaneet lahjoja – rakastan itse lahjojen antamista ja on paras fiilis kun keksii jotain, mitä toinen oikeasti haluaa tai tarvitsee. Listasin tähän kuitenkin nyt sellaisia asioita, mistä tällä hetkellä haaveilen, vaikka ne eivät nyt varsinaisia joululahjatoiveita kaikki olekaan.

Wishlist

1. Tohvelit*, 2. kashmirsukat*, 3. Lakrids boksi, 4. kashmirhousut*, 5. huivi – Gauhar Helsinki, 6. kynttelikkö – Svenskt Tenn, 7. toilettilaukku – Louis Vuitton

Ainoa varsinainen joululahjatoiveeni on nämä Flatteredin teddytohvelit – minulla on merkin muutaman vuoden takaiset karvatohvelit ennestään ja ne alkavat olla jo aika käytetyssä kunnossa. Pyysinkin siis poikaystävältäni lahjaksi näitä teddyversioita, joten laitettiin ne tilaukseen Black Fridayna ja ne odottavat jo valmiina kuusen alla. Rakastan pehmeitä paketteja, joten jos jotain muuta toivoisin, niin jotain lämpöisiä sukkia (esimerkiksi nuo kashmirsukat olisivat ihanat kotona) ja Gauharin ihanaa Suomessa tehtyä mohairhuivia (jonka juuri itse asiassa sainkin Gauharin tontuilta <3). Vinkkinä muuten jos tämä huivi tai jokin muu tuote kiinnostaa, niin saatte kaikista Gauharin tuotteista -10% koodilla jonnaleppanen10, aina 23.12. asti! Käytän myös kashmirhousujani päivittäin kotona, joten en panisi pahitteeksi toista paria – vähän vaihtelua kotiasuihin! Lisäksi makeat lahjat ovat aina mieleeni – esimerkiksi Lakridsin tuotteita rakastan, mutta harvoin raaskin itse näitä ostaa.

Yksi ikuisuustoive omalla listallani on tuo Svenskt Tennin upea kynttelikkö, jonka olen ajatellut hankkia vihdoin monen vuoden haaveilemisen jälkeen sitten uuteen kotiin. Listalla keikkuu myös Louis Vuittonin kosmetiikkalaukku, jota olin itse asiassa aikoinaan viisi vuotta sitten ostamassa juuri näin joulun alla ennen vaihtoon lähtöäni. Silloin sitä ei ollutkaan liikkeessä saatavilla, enkä ole sittemmin raaskinutkaan ostaa sitä. Selailen näitä välillä käytettynäkin, ehkä joku päivä vielä ostan tämän!

Mitä teidän lahjatoivelistalta löytyy?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *