Takkilöytö omasta kaapista

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Löytöjen tekeminen omasta kaapista on ihan parasta! Tai ei nyt voi puhua varsinaisesti löydöstä, olen kyllä tiennyt koko ajan takin olemassaolosta, mutta siitä kun ihastuu uudestaan johonkin vaatekappaleeseen. Olin jo päättänyt laittaa tämän vuosia vanhan khakivihreän liehutrenssin kirppiskasaan, kunnes yhtäkkiä tykästyin tähän uudestaan. En vaan ollut käyttänyt takkia pariin vuoteen, mutta tänä syksynä tätä on tullut pidettyä useasti, kuten tässä kuvien asussa käydessäni lounaalla siskoni kanssa.

Ostin takin yli neljä vuotta sitten ollessani vaihdossa Ranskassa – muistan miten ihastelin tätä ensin Pariisissa jossain tavaratalossa raaskimatta kuitenkaan ostaa, mutta myöhemmin takki tuli vastaan Etelä-Ranskassa pienessä Aix-En-Provencen kylässä American Apparelin liikkeessä. Olin tuolloin vanhempieni kanssa heidän ollessa moikkaamassa minua ja muistan miten kaupassa takkia sovitellessani isäni nimesi tämän aamutakiksi. Takki sai myös samaisena keväänä Roomassa ravintolassa ylleen lasillisen punaviiniä, mutta jollain ihmeen kaupalla saatiin se tuolloin puhtaaksi. Aamutakki still going strong!

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

Asu5 Asu1 Asu4 Asu3 Asu2

Jacket / American Apparel
knit / H&M Premium Quality (similar here*)
jeans / Totême (similar here*)
boots / Billi Bi
bag / Chanel vintage

Photos: Johanna Pauliina Design / Edit by me

2 thoughts on “Takkilöytö omasta kaapista

  1. Aamutakissa vara parempi! :D Täydellinen pituus ja liehuvuus ja vielä värikin, pidetään tää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *