Monday Picks

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Startataan viikko taas syksyisellä vaateinspiraatiolla! Parin viikon takainen inspiskollaasini syyspukeutumisesta oli niin suosittu, että innostuin tekemään uuden. Sukelsin jälleen nettikauppojen syysvalikoimiin ja valitsin parhaat palat tänne! Ei ole vaikeaa tätä kollaasia katsomalla todeta, mitkä elementit pukeutumisessa inspiroivat juuri nyt. Ruskean eri sävyt (tuollainen tumma suklaanruskea on uusi ihastukseni vanhan tutun kamelinruskean ohella), aina pintansa pitävä kullanväri koruissa, kauniit neuleet sekä mekot ja hameet. Oli pakko lisätä kollaasiin myös nuo bootsit, jotka ovat kivan siro ja naisellinen vaihtoehto esimerkiksi perinteisille Martensin maihareille. Klassisia korollisia nahkanilkkureita unohtamatta! Ne tummanharmaiden farkkujen kanssa jalkaan ja yläosaksi ihana neule – täydellinen syysasu jos minulta kysytään! Asua voi helposti varioida iltamenoihinkin sopivaksi vaihtamalla vaikka silkkipuseron neuleen tilalle.

Toivottavasti tästä oli teille inspiraatioksi, kivaa maanantaita!

Kollaasi1

1. Neulemekko, 2. neule, 3. korvakorut, 4. bleiseri, 5. neule, 6. housut, 7. neuletakki,
8. nilkkurit, 9. farkut, 10. korvakorut, 11. bootsit, 12. silkkihame

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *