Ihonhoidon suosikkeja KICKSiltä

Kaupallinen yhteistyö: KICKS

Havahduin yhtenä iltana purkkien kanssa kylpyhuoneessa läträtessäni, miten joskus vuosia taaksepäin ihon hoitaminen useammalla eri tuotteella tuntui minusta kovin vaivalloiselta. Silmänympärysvoiteen käyttämistäkin välttelin pitkään, koska en halunnut enää yhtäkään ylimääräistä purnukkaa repertuaariini. Tietäen kuitenkin varsin hyvin sen faktan, että silmänympärysvoiteen käyttö pitäisi aloittaa käytännössä silloin kun aloittaa meikkaamisenkin, kröhöm. Tilanne on tänä päivänä onneksi eri ja nyt suhtaudun ihonhoitoon intohimoisesti, ehkä siihen vaikuttaa myös hiljalleen lähestyvä kolmenkymmenen ikä.

Nykyään nautin omista rutiineistani kylpyhuoneen kaapin äärellä, vaihtelen tuotteita vuodenajan ja ihon tarpeen mukaan sekä hellin ihoa silloin tällöin naamioilla. Ja kuiva ihoni tietysti kiittää saamastaan huolenpidosta! Kosteutettu ja hyvin hoidettu iho onkin myös perusta onnistuneelle meikkipohjalle. Tänään käyn läpi omat ihonhoitorutiinini ja esittelen päivittäisessä käytössäni olevat tuotteet aina putsareista kosteutukseen ja täsmätuotteisiin. Jos teillä on tarvetta purnukoiden päivitykselle, niin KICKSiltä saatte -20% alennuksen kasvojenhoitotuotteista sekä myymälöissä että verkkokaupassa viikolle 40 asti, eli seuraavien kahden viikon ajan (pois lukien Sensain tuotteet).

KICKS_ihonhoito10 KICKS_ihonhoito4

Aloitetaan tuotteilla, joita käytän päivittäin kasvojen puhdistamiseen. Puhdistan kasvot meikistä aina kahdella tuotteella, sillä yksi tuote harvoin poistaa ihan kaikkia meikin jäämiä. It Cosmeticsin Miracle Water Micellar Cleanser 3-in-1 Tonicia käytän sekä aamuisin kasvojen puhdistukseen että myös iltaisin puhdistuksen viimeistelyyn, laitan tätä vanulapulle pyyhkien iholta meikin ja lian. Rakastan misellivesiä ja tämä It Cosmeticsin versio on saavuttanut suuren suosion maailmalla, joten halusin ehdottomasti kokeilla tätä. Miracle Water on yhteistyössä plastiikkakirurgien kanssa kehitetty kasvovesi, joka puhdistaa, tasapainottaa ja heleyttää kasvojen ihoa. Tämä jättää iholle miellyttävän tunnun ja sopii myös herkälle iholle.

Cliniquen Take the Day Off -sarjan Cleansing Balm taas on ollut luottotuotteeni jo pitkään. Sain tätä joskus aikoinaan muutama vuosi sitten testiin ja sittemmin olen ostanut uuden purkin aina edellisen tilalle. Balmia hierotaan kuiville kasvoille ja se muuttuu ihanan öljymäiseksi koostumukseksi, joka poistaa myös vedenkestävän silmämeikin. Ihan paras tuote meikinpoistoon – tehokas, mutta ei kuitenkaan kuivata ihoa tai jätä sitä sellaiseksi natisevan tuntuiseksi. En käytä siis mitään muuta erillistä tuotetta silmämeikin poistamiseen, vaan tällä yhdellä tuotteella hoituu kaikki. Lisäksi tämä on myös tosi riittoisaa, purkki kestää minulla pitkään. Tulikohan tässä tarpeeksi ylistystä tälle?

KICKS_ihonhoito11 KICKS_ihonhoito7

Puhdistuksen jälkeen voidaan siirtyä kosteutukseen, joka on minun ihonhoidossani tosiaan kaiken A ja O atooppisen kuivan ihoni myötä. Se aiemmin mainittu silmänympärysvoide on nykyään ehdottomasti osa rutiinejani, ohut silmänympärysten seutu jos mikä vaatii kosteutusta. Tähän Ole Henriksenin Truth Banana Bright Eye Crème -voiteeseen tutustuin hetki sitten ja se lunasti heti paikkansa kylppärin kaapistani. Koostumus on kevyen sävytettyä ja “hehkuvaa”, joten tämä on erinomainen etenkin meikin alle tasoittamaan pikkuisen ihonsävyä. Tasoittaa ja kosteuttaa hyvin – aivan ihana tuote! Tämä onkin voittanut KICKSin Beauty Awardseissa vuonna 2018 parhaan uutuuden tittelin.

KICKS_ihonhoito6

Tonerit, eli hoitovedet ovat tulleet jäädäkseen kosteutusrituaalissani. Huxleyn Toner; Extract It on ollut käytössäni ennenkin ja olen täällä blogissakin joskus vinkannut – tykkään tästä kosteuttavasta ja tasapainottavasta hoitovedestä kovasti. Hoitovettä taputellaan puhtaalle iholle ennen muita tuotteita ja se tekee ihosta ikään kuin vastaanottavaisemman muille hoitotuotteille. Hoitovettä voi myös halutessaan kerrostaa iholle, syksyä ja talvea kohden saatankin taputella iholle ekstrakerroksen. Tässä Huxleyn hoitovedessä on miellyttävä tuoksu ja se sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle sekä pintakuivalle iholle.

Siirrytään sitten seerumeihin – ah, rakastan seerumeita! Päiväsaikaan käytän Ole Henriksenin niinikään Truth Banana Bright -sarjan Vitamin C Serumia – tämä on ihanan energisoivan tuoksuinen, olenkin jo hehkuttanut tätä aiemmin IG Storyissani! Seerumi sisältää 15 % C-vitamiinia ja 5 % PHA- ja hyalyronihappoa, joten se kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä vähentää ikääntymisen merkkejä. Yökäytössä taas minulla on Estée Lauderin ikoninen Advanced Night Repair Recovery Complex, joka on vastikään uudistunut. Tätä kulttituotetta ei turhaan hehkuteta vuodesta toiseen – niin hyvä ihoa korjaava ja kosteuttava seerumi!

KICKS_ihonhoito5 KICKS_ihonhoito9

Seerumien jälkeen on vuorossa kosteusvoide. Cliniquen Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator on ollut jo vuosia suosikkini, palaan tähän aina uudelleen ja uudelleen. Geelimäinen koostumus on niiin miellyttävän tuntuinen – voide toimii myös täydellisesti meikin alla ja se sopii kaikille ihotyypeille. Jos et ole vielä testannut tätä, niin iso suositus! Talven paukkupakkasille tarvitsen kosteusvoiteelta vielä enemmän tehoa, tällöin vaihdan Lumenen Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Day Creamiin. Tätä olen käyttänyt jo pari talvea ja tämä on toiminut omalle iholleni todella hyvin pitäen sen kosteutettuna meikin allakin.

KICKS_ihonhoito3

Lopuksi vielä muutama täsmätuote, joita käytän kerran viikossa tai ihon tarpeen mukaan.  Skin Treat oli minulle ennestään tuntematon brändi, ennen kuin sain tämän Moisture Support Overnight Face Mask -naamion testiin kesällä. Tykästyin tähän heti – naamio tuntuu hieman viilentävältä kasvoilla (oli erityisesti kesällä ihana ominaisuus!) ja kasvoilla on kosteutettu tunne vielä aamullakin. Ihoni on niin korppukuiva, että jätän tällaiset kosteuttavat naamiot aina yöksi vaikuttamaan, mutta voi myös tehdä vaan nopeana tehohoitona. Oikein positiivinen tuttavuus siis, lisäksi naamio on myös vegaaninen.

KICKS_ihonhoito2 KICKS_ihonhoito12

Puhdistavien naamioiden suhteen olen aika tarkka ja valitsen herkälle iholleni sopivat versiot. Tämä Originsin Clear Improvement Charcoal Honey Mask on loistava – se on hellävarainen ja puhdistava naamio, joka ravitsee samalla ihoa. Avaan ensin ohjeen mukaisesti ihohuokosia lämpimällä ja kostealla pyyhkeellä, minkä jälkeen levitän iholle ja annan kuivua ennen pois huuhtelemista. Käytän muuten levittämiseen sellaista naamiosivellintä, siitä tulee ihana sellainen kasvohoitofiilis! Budgien Face Glowrious Glow Face Mask on niinikään hellävarainen mutta tehokas, posliinisavi poistaa epäpuhtaudet ja avaa ihohuokoset. Ja miten suloinen purkki, siitä aina plussaa!

Viimeisenä vielä ihonhoidossa käytettävä ekstratuote, nimittäin KICKS Beauty Textured Jade Roller. Sain tämän kesällä testiin ja hurahdin, en ollut aiemmin testannut jaderolleria!  Tällä voi siis tehdä kasvohieronnan – jaderulla stimuloi verenkiertoa, vähentää turvotusta ja parantaa ihon elastisuutta. Pidän tätä itse jääkaapissa ja rullailen viileällä rollerilla ihoa silloin tällöin aamuisin, jos tuntuu että on turvotusta kasvoilla yön jälkeen tai kaipaa muuten vaan freesausta. Kesähelteillä käytettiin tätä vuorotellen poikaystävän kanssa viilennykseen, tuntuu taivaalliselta iholla :’D Jaderullaa voi käyttää myös seerumin tai kangasmaskin imeyttämiseen.

KICKS_ihonhoito1

Siinä tuli taas suosituksia kerrakseen! Löytyikö ennestään tuttuja tuotteita tai jotain kiinnostavia uusia tuttavuuksia? Muistakaa tosiaan hyödyntää tuo KICKSin kampanja kasvojenhoitotuotteista, eli kahden viikon ajan saatte -20 %:n alennuksen sekä myymälöissä että verkossa osoitteessa www.kicks.fi, kaikista paitsi Sensain tuotteista :)

Kuvat: Aino Maaranta / Editointi minä
Kuvauslokaatio: St. George -hotelli

4 thoughts on “Ihonhoidon suosikkeja KICKSiltä

  1. Hei, nyt alkoi kiinnostamaan tuo balm! Millä otat sitä? Huolestuttaa se, että likaantuukohan tuote koska helpsoti esim kynsien alta voi mennä bakteereja tuotteeseen. Olen pitkään vannoutunut dermalogican putsareille, mutta haluaisin testata tätä nyt myös! Itsellänikin on vähän kuivahko iho joten tämä olisi varmasti täydellinen tuote :)

    1. Ah, tää on ihan paras! Nyt vasta muistin miten mua huoletti tuo epähygieenisyys kun ekaa kertaa tuotetta testasin muutama vuosi sitten, mutta nyt en ole enää miettinyt sitä 🙊 Otan tätä ihan vaan puhtaalla sormella, koukkaan ikään kuin kynnenpäällisellä, jotta ei mene kynsienalusiin. Tietysti tätä voisi halutessaan ottaa sillä sellaisella spatulalla tms. Ainakin omalle kuivalle iholleni tämä on täydellinen ja iso plussa myös tuosta silmämeikin poistamisesta samalla tuotteella ☺️

  2. Hei Jonna! Osaatko sanoa mitkä postauksen tuotteista olisi sellaisia että voisi sopia tuoksuyliherkälle?:) kiinnostavia tuotteita kaikki!!

    1. Hei Nanna! Hitsi en osaa sanoa nyt ihan sataprosenttisella varmuudella, kun itselläni ei ole kokemusta tuoksuyliherkkyydestä, niin en tiedä että voivatko tosi miedotkin tuoksut häiritä. Mutta kävin nuuhkimassa purkkeja (🙈) parhaani mukaan ja uskaltaisin sanoa, että ainakin tuo Cliniquen Moisture Surge, IT Cosmeticsin Miracle Water sekä Budgien naaamio toimisivat myös tuoksuherkälle. Sen sijaan esimerkiksi Huxleyn toner voi olla vähän liian pistävä ja myös tuossa Ole Henriksenin serumissa sekä Originsin naamiossa on selkeästi tuoksua, kun taas Estée Lauderin seerumi, Lumenen voide ja Skin Treatin naamio vähän siinä rajoilla. Toivottavasti tästä on yhtään apua! ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *