Aamupalavinkki: Syksyinen omenapuuro

Oon ennenkin maininnut, miten kaipaan aina tasaisin väliajoin vaihtelua aamupaloihini. Nyt lähes koko kesän olen syönyt samaa jogurtti + marjat -komboa aamuisin, kun taas näin syksyn tullen tekee taas mieli syödä useammin lämmintä puuroa. Ja koska hedelmäkulho oli täynnä kotimaisia omenoita ostettuani niitä juuri ison satsin, niin päädyin tekemään tällaista omenoilla höystettyä puuroa. Himo tähän tuli nähtyäni joskus Natalian IG Storyissa puuron pannulla paistetuilla omenoilla, en tosin muistanut tismalleen hänen käyttämää reseptiä, joten sovelsin hieman. Kivaa vaihtelua ainaiseen marjoilla tai banaanilla maustettuun puuroon, varsinkin nyt kun kotimaisten omenoiden sesonki on huipussaan!

Puuro1

Itse puuron tein ihan tavalliseen tapaan keittäen kaurahiutaleet ja chiansiemenet kauramaitoon ja lisäsin hippusen suolaa. Puuron keittyessä pilkoin omenat ja paistoin palaset pannulla voinokareessa. Lisäsin omenoihin reilulla kädellä kanelia ja vähän hunajaa. Sitten eikun valmiin puuron päälle, olisin heittänyt joukkoon vielä jotain pähkinöitä jos olisi löytynyt kaapista.

Puuro2

Ah, niin hyvä aamupuuro ja sopii täydellisesti syksyyn!

2 thoughts on “Aamupalavinkki: Syksyinen omenapuuro

  1. Testattu ja on kyllä tosi hyvää. Juuri semmonen up grade aamupuuroon, mitä vapaaksi aamuksi toivoinkin :) kiitos hyvästä ohjeesta!

    1. Hei ihana kuulla! Täällä oli tänäänkin sama puuro pöydässä 🙊 Kannattaa muuten lorauttaa vielä vähän vaahterasiirappia päälle, se oli viimeinen silaus! 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *