Kuulumisia kahvilasta

Harvoin postailen kuulumisia ja kuvia näin reaaliaikaisesti, mutta välillä hauska tulla kirjoittelemaan näin hetkessä. Näpyttelen tällä hetkellä konetta St. George Bakeryssa, joka on yksi lempikahviloistani Helsingissä. Kuvien korvapuusti on kadonnut parempiin suihin jo kauan aikaa sitten, täällä on super hyvät pullat. Seuranani on ihana Mona, miten kiva tehdä pitkästä aikaa töitä jonkun kanssa yhdessä ja muualla kuin kotona! Keväästä asti kun on tullut työskenneltyä lähinnä kotoa käsin, mutta pitäisi ehdottomasti lähteä useammin jonnekin muualle näpyttelemään. Piristää huomattavasti olla välillä eri ympäristössä, puhumattakaan siitä että voi pukeutua johonkin muuhun kuin niihin ainaisiin kotivaatteisiin, eli trikoisiin ja huppariin. Tänään päällä farkkua ja ruutua!

Ollaan istuskeltu täällä kohta pari tuntia koneiden kanssa. Kohta treffaan ihanan kuvaajan Ainon, jonka kanssa ollaan tehty muutaman kerran töitä ja hänen kanssaan on aina yhtä mukavaa kuvata. Aino asui ennen Tampereella kuten minäkin, mutta nykyään asustellaan molemmat taas Helsingissä – perfect! Odotan tämän päivän kuvauksia innolla, sillä päästään kuvaamaan St. Georgen huoneeseen. Ohjelmassa on parit kampanja- ja asukuvaukset, tällaiset tehopäivät ovat parhaita kun saa kerralla useammat materiaalit purkkiin. Etenkin tähän aikaan vuodesta kun tällaisia valoisia päiviä on harvemmin, niin on hyvä jos saa monet kuvaukset hoidettua kerralla.

Nyt pistän pikkuhiljaa konetta kiinni ja valmistaudun Ainon tuloon, ihanaa päivää!

Tiistai3 Tiistai2 Tiistai4

4 thoughts on “Kuulumisia kahvilasta

  1. Näyttääpä idylliseltä!😍Ja ah mikä pulla😋
    Pitäisi itsekin mennä joskus tekemään kouluhommia kahvilaan. Inspiroivassa ympäristössä saisi toivottavasti hommia tehtyä ihan eri tavalla kuin kotona, joka näyttää aina samalta. Ja mieltäkin varmasti piristäisi laittautuminen.😅Viime viikot ovat olleet niin surkeita opparin edistymisen kannalta, että otettava neuvosta vaari asap.
    Tehokasta viikon jatkoa!

    1. Tuo Bakeryn korvapuusti on niiin hyvää 😍 On kyllä tosi virkistävää käydä välillä jossain muualla tekemässä töitä tai kouluhommia. Vielä jos sopii tärskyt yhdessä jonkun kanssa, niin siitäkin saa energiaa vaikka kumpikin keskittyisikin omiin juttuihinsa ☺️

      Kiitos Johanna ja paljon tsemppiä opparin kanssa! 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *