Snapshots from Today

Viime kuukausina on tullut tehtyä aika vähän mitään lifestyle -sisältöä päivien kulusta, koska päivät ovat luonnollisesti menneet lähinnä kotosalla, joten ei ole ollut paljoa kerrottavaa. Kivaa siis nyt kesän tullen kun on taas enemmän ohjelmaa viikoissa, niin voi päivitellä enemmän tänne muitakin kuin niitä ainaisia kotikuulumisia. Kirjoittelenkin tätä ihan reaaliajassa ja postauksen kuvat on otettu tänään, ollut niin ihana kesäpäivä. Tykkään itse hurjasti muiden blogeissa tällaisista snapshots -postauksista, joten tässä muutamia kuvia päivän varrelta!

Keskiviikko5

Käytiin Johannan kanssa Haagan Alppiruusupuistossa, jonka olemassaolon olen ihan unohtanut. Olen käynyt täällä kerran aiemmin muutama vuosi sitten, paikka on kyllä ihan mieletön alppiruusujen kukkiessa nyt täydessä loistossaan! Ajateltiin ettei ihmisiä olisi niin paljoa vielä liikkeellä puolenpäivän aikaan, mutta kas vaan ihan muutama muukin oli tällaisena kauniina kesäpäivänä keksinyt lähteä puistoon ihastelemaan kukkia. Joka tapauksessa super kaunis ja käymisen arvoinen paikka!

Keskiviikko3

En ymmärrä miten onnistutaan Johannan kanssa monesti värikoodaamaan meidän asut kun treffataan. Viime kesänä meillä oli kerran molemmilla keltaiset kukkamekot päällä, tällä kertaa vaaleanpunaiset printtimekot. Molempien mekot saivatkin kyllä päivän aikana ihasteluita tuntemattomilta!

Keskiviikko Keskiviikko4

Kesän ensimmäinen terassilounas! Paikkana sympaattisin Kahvila Siili Käpylässä, niin kivaa että tämä kahvila on taas nyt kesällä auki. Lounaskeitto oli muuten todella hyvä, joten iso suositus! Tänne täytyy tulla pian toistekin, ensi kerralla otan kyllä sen herkullisen mantelicroissantin, joka on kummitellut mielessäni edelliseltä kerralta viime kesältä.

Keskiviikko11

Pitkästä aikaa sai taas pukea mekon päälle ilmojen lämmettyä, eikä tarvinnut edes takkia, ah. Tämä mekkokaunotar on saatu viime kesänä ihanalta suomalaiselta brändiltä, hálolta. Ihan yksi suosikeistani!

Keskiviikko2

Lounaan jälkeen ihasteltiin vielä tovi Käpylän suloisia puutaloja ja kauniita pihoja. Eräs ohi kulkenut vanha rouva huikkasi “haluatteko nähdä jotain kaunista?” ja hän olisi pyytänyt meidät katsomaan hänen pihaansa, niin hellyyttävä.

Nyt pistän koneen hetkeksi kiinni ja lähden koiran kanssa lenkille, jatkan vielä töitä läppärin äärellä sitten illemmalla. Kaunista kesäiltaa teille!

2 thoughts on “Snapshots from Today

  1. Tämmöset postaukset on kyllä mun mieleen, oon sanonu sen varmaa sata kertaa aiemminkin :D Eli siis lisää vaan! 😍 Ja kivoja vinkkejä tässä myös. 👌

    1. Ihana sinä, kiva kuulla 😍 Näitä siis lisää, nyt kun arkeenkin alkaa pikkuhiljaa tulla lisää sisältöä.

      Kivaa loppuviikkoa sinne! 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *