Apple Blossom

Toivottavasti teillä on takana kiva viikonloppu! Itse vietin viikonloppua taas mökkimaisemissa, tällä kertaa poikaystävän puolen mökillä hänen perheensä kanssa. Sää ei ihan suosinut ja myrskykin iski yöksi, mutta muuten oli ihanaa päästä taas saunomaan, grillaamaan ja pelaamaan Mölkkyä. Meikäläisestähän on kuoriutunut tänä kesänä oikein kunnon mökkeilijä, kun tämä oli jo kolmas kertani viime viikkojen sisään. Ensi kerralla mökkeillessä vietetäänkin sitten jo juhannusta!

Tämä viikko tuntuu ensimmäiseltä kutakuinkin normaalilta viikolta sitten maaliskuun, kun kalenteriin on merkattu erinäisiä menoja pelkkien kotitoimistopäivien sijaan. Kyllä tekeekin hyvää päästä jo ihmisten ilmoille! Huomaan kyllä, etten ole ihan osannut heittäytyä vielä täydellä teholla takaisin normaaliin, enkä ole käynyt vielä esimerkiksi missään ravintolassa tai terassilla, mutta ehkäpä tällä viikolla tulee korkattua nekin. Kahviloita ja ravintolpita onkin kyllä jo ikävä! Vaikka varovaisuutta tuleekin yhä noudattaa, niin on silti huojentava ajatus, ettei tarvitse enää miettiä ihan koko aikaa, että mikä on sallittua ja missä taas piilee liian iso riski. Mites te siellä ruudun takana, oletteko jo palanneet rytinällä normaaliarkeen vai enemmän hissukseen pala kerrallaan?

Nyt teen vielä muutamat vikat työjutut tältä iltapäivältä, kunnes lähden käymään ruokakaupassa. Pitäisi miettiä vähän viikon ruokalistaa, kun on tullut jotenkin nyt lipsuttua tässä suunnitelmallisuudessa ja tuntuu että kaupassa saa ravata koko ajan. Illalla treffaan vielä yhtä ystävääni! Hyvää maanantaita ja alkanutta viikkoa teille :)

Lilac5 Lilac1 Lilac4 Lilac2

Photos: Johanna Pauliina Design / Edit by me

6 thoughts on “Apple Blossom

  1. Ihanat kuvat❣🌸
    Hiljalleen palaillaan ns. normaaliin arkeen. Tai onhan sitä koko ajan käyty töissä ja esim. ruokakaupassa normaalisti ohjeistuksia tietenkin noudattaen. Minulla ei ole mikään kiire terasseille yms. Ravintolaan olisi kyllä ihana mennä ja nähdä kavereita kahvien äärellä. Kiva kun siihen on nyt taas mahdollisuus, voi hyvällä omalla tunnolla mennä, kun kaikkien aikataulut käyvät yhteen. Ja muutenkin tekemään taas asioita, eikä tarvitse koko ajan miettiä “mitä muut nyt ajattelevat”.

    1. Kiitos ihana Johanna! Kaikista ruuhkaisimmille ja täyteen ahdetuille terasseille ei ole kyllä itsellänikään kiire tai mikään suuri hinku (ennemminkin ahdistaa ajatus sellaisesta väenpaljoudesta), mutta eilen oli ihana istahtaa kaverin kanssa Espan kahvilan rauhalliselle terassille viinille. Huojentavaa, kun pääsee pikkuhiljaa palailemaan takaisin normaaliin ja erityisesti juuri näkemään ystäviä! 💗

  2. Tää onkin todella vaarallista, ihmiset luulee että kaikki on jo ohi, mutta todellisuudessa mikään ei ole vielä ohi ainakaan uudellamaalla. Toivottavasti ihmiset sisäistävät tämän! Uudellamaallahan ei pystytä kaikkia tautitapauksia jäljittämään.

    1. Samoin toivon minäkin, tilanne kun ei ole tosiaan vielä ohi. Onneksi suomalaiset ovat ilmeisen kuuliaisesti noudattaneet ohjeistuksia tähän asti, kun tilanne on Suomessa moneen muuhun maahan verrattuna niin hyvä, joten toivotaan että kaikki pitävät tarpeellisista rajoituksista yhä edelleen kiinni ☺️

    1. Tuo ylempi on muistaakseni Other Storiesilta viime vuodelta, alempi taas ihanan suomalaisen Gauhar Helsingin. Tuo nimikirjainkoru mulla on lähes päivittäin kaulassa 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *