Liilan lumoissa

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Olen löytänyt itseni viime aikoina ihastelemasta niin nettikaupoissa kuin muiden päälläkin yllättävää väriä, nimittäin tällaista vaaleaa liilaa! Liilan sävyt ovat olleet hyvin vähälti edustettuna omassa kaapissani, mutta nyt yhtäkkiä kesän tullen olen suorastaan himoinnut kaikkea sen sävyistä. Tätä kirjoittaessani ihastelen myös pöydällä siskon puutarhasta poimittua syreenikimppua samassa sävyssä <3 Hempeä liila sopii värinä lähes jokaiselle! Parhaiten se toimii mielestäni keveissä mekoissa ja puseroissa, joku setti olisi kyllä myös upea kesäksi. Tuo tokan kuvan pusero minulta löytyykin, se on aivan ihana!

Onko siellä joku muukin liilan lumoissa?

Lila_inspis

1.Off-shoulder mekko, 2. pusero, 3. satiinimekko – Zara, 4. kietaisumekko,
5. mekko, 6. puhvihihainen mekko, 7. hiusdonitsi, 8. kengät, 9. mekko – Zara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *