Sisustushaaveita

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Täällä pörrää pahemman luokan sisustuskärpänen ja sormet syyhyävät jo niiin paljon, että pääsisi laittamaan uutta kotia. Metsästys on tosiaan edelleen käynnissä ja joka viikko toivon, että nyt se oikea asunto tulisi vastaan. Turhauttavinta tässä on tietysti se, ettei voi itse oikein tehdä mitään muuta kuin kärkkyä Oikotien hakuvahtia ja kontaktoida välittäjiä – on vaan maltettava odottaa. Se on kyllä tuskastuttavaa miten aina ehtii innostua jostain uudesta kohteesta ihan vaan huomatakseen, että asunto sijaitsee viidennessä kerroksessa ilman hissiä, tai että putkiremontti on juuri suunnitteilla. Täytyy vaan pitää sormet ristissä ja uskoa, että kyllä se oikea kohde vielä tulee vastaan! Täydellistä tuskin tulemme löytämään, mutta että ainakin ne tärkeimmät kriteerit täyttyisivät.

Asuntohaaveista sisustusfiilistelyihin. Jotain pieniä juttuja olen näissä sisustushuuruissani tilannut, kuten tuon kuvan ihanan maljakon, mutta mitään sen suurempaa ei tässä vaiheessa viitsi hankkia. Juuri nyt haaveilen muun muassa Flosin yksinkertaisesta IC-valaisimesta joko katto- tai lattiavalaisimena. En ole koskaan ollut erityisemmin design-valaisimien perään tai hankkinut yhtäkään kotiin, mutta seuraavassa asunnossa haluaisin panostaa valaistukseen. Juuri nauroin siskolleni, miten ristiriitaista on että voin käyttää saman summan laukkuun, mutta useampi satanen valaisimesta tai design-nojatuolista kuulostaa hirvittävältä. Ehkä joku päivä vielä raaskin panostaa! Messingin lisäksi kiehtoo vanha tuttu marmori, rottinki (tuo loungetuoli on ihana!) sekä rouhea puu. Ah, täytynee siirtyä taas Pinterestin puolelle purkaman tätä sisustushaaveilua.

Sisustus

1.Huonetuoksu, 2. valaisin – Flos, 3. tyynynpäällinen, 4. marmorialusta,
5. maljakko (sold out), 6. marmoripöytä – Ox Denmarq, 7. tuoksukynttilä, 8. tuoli

4 thoughts on “Sisustushaaveita

    1. No eikö, toi on ihana! Myös ruskeilla puuosilla 😍

      Näin mäkin haluan uskoa, että oikea kohde tulee kyllä eteen just oikealla hetkellä ☺️

  1. Voi tuo tuoli! Arvon täällä edestakasin sen ostamista. 😜 Onko noi hm tuoksutikut hyviä?

    1. Mäkin olen ihastellut sitä useamman kuukauden H&M:n verkossa 😍 Huonetuoksuista mulla ei ole valitettavasti kokemusta, niitä ei vissiin myöskään myydä ollenkaan myymälöissä, niin ei ole päässyt nuuhkimaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *