Maanantailistaus & keväinen asu

Kutakuinkin vuosi sitten olen tehnyt tällaisen blogeista nappaamani maanantailistauksen, jonka ajattelin taas pitkästä aikaa täyttää näiden asukuvien kaveriksi. Vuodentakaisia vastauksia pois listalta pyyhkiessäni huvitti, miten erilainen tilanne on nyt. Nyt viikon ohjelmassa ei ole juuri mitään kauppareissuja ihmeellisempää, ja viime vuonna listalla mainitsemani terassikahvit sekä ystävien kanssa kokontumiset loistavat poissaolollaan. Ehkä tähänkin listaan voi sitten joskus tulevaisuudessa palata ja muistella, että olipa elämä erilaista!

Itse asu taas on näkynyt täällä lähes tismalleen samanlaisena niinikään vuosi sitten, ainoastaan kengät ja pusero vaihtuivat toisiin. Nämä kuvat napattiin vappuaattona hakiessamme keskustasta tilaamaamme vappumenua, päätin hyödyntää tilaisuuden asun ikuistamiseen. Tuo takin alta pilkottava kotimaisen Gauhar Helsingin valkoinen puuvillapusero on ihana, laitan siitä parempia kuvia jakoon myöhemmin :) Ja jalassa ekaa kertaa avokkaat, nämä muutaman vuoden takaiset ikisuosikkini Flatteredilta. Nyt kuitenkin listaukseen!

Asu1

Mikä oli viikonlopun paras juttu?

Ruvettiin vihdoin katsomaan monien kehumaa Modernit miehet -sarjaa ja sille naureskellessa kuluikin suurin osa viikonlopusta. Kaksi kautta hujahti tuosta noin vaan, haha! Suosittelen ehdottomasti, jos kaipaa kepeää huumoria ja jotain kevyttä katsottavaa. Myös hyvät ruuat ja eilinen yhteinen pitkä lenkki auringonpaisteessa olivat kivoja arjen piristyksiä viikonlopulta.

Arvosana viime viikolle?

Arvosanaa en oikein osaa antaa, mutta kuten eilisessä postauksessa kerroinkin, on viime aikoina ollut myös pikkuisen huonompia päiviä ja mieli välillä vähän maassa. Etänä ystävien kanssa juhlittu vappu kuitenkin ilahdutti viime viikolla erityisen paljon! Olosuhteisiin nähden oikein hyvä viikko, hämmästyttävää miten nopeasti nämä viikot menevät karanteenista huolimatta.

Asu2

Miltä näytät tänään?

Kävin aamusta asioilla, joten sen kunniaksi tukka on pesty ja naamassakin on vähän meikkiä. Meinasin jättää farkut jalkaan kotiin tultuani (sitä normiarjen fiilistä itselleni huijatakseni), mutta heti ovesta astuttuani vaihdoinkin mukavampiin vaatteisiin, eli kashmirhousuihin ja t-paitaan.

Päivän suunnitelmat?

Kävin aamupäivästä kaupassa ukkini puolesta ja samalla tekemässä myös meille ruokaostokset. Piipahdin samalla reissulla pikaisesti Plantagenissa kukka- ja kasviostoksilla, minkä jälkeen tulin kotiin. Asettelin ostamiani leikkokukkia maljakoihin, söin lounaaksi eilisen härkislasagnen jämiä ja puhuin samaan aikaan ystäväni kanssa puhelimessa. Nyt kirjoittelen tätä postausta ja hoidan koneella muutamia muita työjuttuja, kuten kampanjoiden raportointia asiakkaalle ja tulevan kamppiksen suunnittelua. Siinäpä ne päivän villit suunnitelmat sitten onkin, eli loppupäivä menee yllätys yllätys kotona ja koiraa lenkittäen.

Asu4

Mitä odotat tältä viikolta?

Odotan aurinkoisia päiviä ja luvattuja hieman korkeampia lämpöasteita. Viikonloppuna vietetään myös äitienpäivää, joten odotan sitä, että pääsisin toivottamaan hyvät äitienpäivät omalle äidilleni etäisyyden päästä pihalla. Ihan kauhea ikävä vanhempia <3 Ja koska nyt ilo löytyy pienistä asioista, odotan myös torstaina tulevaa pakettia. Tilasin nimittäin hetki sitten erään aivan ihanan vintagelaukun, jonka pitäisi saapua viimein torstaina!

Mitä aiot syödä tällä viikolla?

Tänään on tosiaan menussa eilistä härkislasagnea, lisäksi ostin kaupasta muun muassa lohta ja tomaatti-nyhtökauraa bolognesea varten. Kaapissa on paljon juureksia ja vihanneksia, joten varmaan kokkaillaan myös jonain lisukkeena uunijuureksia ja ehkä kasvispihvejä halloumilla.

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?

Tälle viikolle ei tosiaan ole yllättäen mitään sen erikoisempia suunnitelmia kuin viime viikoillekaan. Kotona hengailua, töitä, kävelylenkkejä. Pitäisi käydä myös meidän varastolla, jonne oltiin optimistisesti pakattu kaikki kesävaatteet toivoen uuden asunnon löytyvän ennen kesää, mikä kuitenkin nyt näyttää epätodennäköiseltä. Sieltä täyteen ahdetusta varastosta onkin sitten kiva lähteä etsimään kesävaatelaatikoita :’D

Asu3

Coat / Nanso (sponsored)
shirt / Gauhar Helsinki (sponsored)
jeans / Gina Tricot
bag / Gucci
sunglasses / Ray-Ban
flats / Flattered

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *