Poikkeuksellinen vappu

Vappu 2020 jää taatusti mieleen, mutta ei suinkaan epäonnistuneena tai täysin peruttuna, vaan olosuhteisiin nähden super hauskana etävappuna! Tietysti olisi ollut paljon kivempi viettää vappua fyysisesti ystävien kanssa, mutta olen iloinen, että emme antaneet tilanteen kuitenkaan latistaa fiilistä. Aloitimme vappuaaton hakemalla poikaystäväni kanssa Chapterista tilaamamme vappu-menun illalliseksi. Meinasimme ensin kokkailla itse jotain vähän parempaa, mutta siinä pienessä nälkäkiukussa pöytää kattaessamme totesimme, että onneksi mentiin tällä kertaa helpoimman kautta. Onhan siinä kiva fiiliksensä syödä kotona ravintolassa valmistettu menu, kattaa ruoka nätisti omiin astioihin ja vaan keskittyä nauttimiseen keittiössä hääräämisen sijaan. Samalla tietysti myös hyvä kun voi tukea tilanteesta kärsiviä ravintolayrittäjiä.

Vappu-menun syömisen jälkeen kokoonnuttiin opiskelukavereidemme kanssa Zoomin kautta. Viihdyttiin läppäreiden äärellä yömyöhään, ihmeteltiin miten nopeasti ilta (seitsemän tuntia!!) meni. Oli aivan super hauskaa – pelattiin muun muassa musavisaa ja muutama Kahoot-tietovisa, hyvin onnistui pelailut näin virtuaalisestikin. Toivottavasti päästään pian näkemään ystävien kanssa ihan kasvokkainkin, seuraavaa yhteistä iltaa odotellessa <3

Vappu1 Vappu3 Vappu2

Tämä päivä onkin mennyt sitten ihan vaan kotona pötkötellen, ohjelmassa ei luonnollisestikaan ollut mitään brunsseja kavereiden kesken. Aamulla tehtiin oma pieni brunssi kotona (poikaystävän ensimmäiset uppomunat onnistuivat täydellisesti!) ja äsken syötiin perinteiden mukaan lounaaksi nakkeja ja perunasalaattia. Kohta lähden Telman kanssa päiväkävelylle ja illalla ajateltiin ehkä hakea pitsat. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava vappu kaikesta huolimatta! :)

1 thought on “Poikkeuksellinen vappu

  1. Meillä oli hyyyvin erilainen vappu normaalista juhlista :D syötiin hyvin ja oltiin jo kymmenen jälkeen sängyssä, molemmat aivan rikki työviikosta! Itse olen mennyt koko viikon viideksi töihin, ja päikkärit jääneet nukkumatta, on parasta nukkua univelkoja pois ❤️😄 tänään on tehty munkkeja ja huomenna palaankin taas töihin, tälläinen vappu tällä kertaa, ei huono tämäkään .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *